Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vbk

Jak to możliwe że nie ćwiczącz ma aż po 40cm w bicepsach?

Polecane posty

Gość vbk

Jedyne co robie to nosze bardzo nieregularnie bardzo ciezkie (15-40kg) przedmioty srednio 1-2 razy w tygodniu przez około 10-15minut, gdyż pomagam czasami bratu po pracy rozładowywac i załadowywac materiały elektryczne w ramach jego firmy.

Gość Młoda

Zależy od tego czy to mięśnie, czy tłuszcz, płci, ogólnej budowy ciała. Czasami dziewczyny mające 25 wyglądają na silniejsze (nawet czasami są) niż faceci z wysokiem poziomem tłuszczu i 40 w bicepsie. 

Gość Polecam trening

40 tluszczu to co innego niz wypracowane na silowni

Gość bolo

Mój dziadek nigdy nie był na siłowni, ale całe życie ciężko pracował fizycznie i klatę miał jak Adonis.

Zero tłuszczu same mięśnie. Na zdjęciach jak miał jeszcze 60 lat to lepiej wyglądał niż nie jeden 20 latek jeśli chodzi o rzeźbę.

Gość gość

Sam mam 40 chodząc na siłownię i nie jest to jakimś spektakularnym wynikiem, myślę że uprawiając jakiś inny sport w którym również mięśnie rąk biorą rolę można to zrobić przykład breakdance. Są też ludzie którzy naturalne mają takie predyspozycje i być może zaliczasz się do takich osób. Pamiętaj też że obwód obwodowi nie równy, to jak z kobiecym tyłkiem, jedna ma wielki tłusty a druga super wyćwiczony i jędrny. To tak samo z łapą tłuszczo łapa a ładny bicek z żyłką i podkową na tricepsie to co innego. xD Ciesz się po prostu że masz dobrą łapę i tyle.