Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia

Plamienia z krwia

Polecane posty

Gość Kasia

Witam

Parę dni temu lekko mnie przewiało i wystąpiły u mnie plamienia które zazwyczaj miajaja po kilku dniach. Plamienia takie są ciemnobrązowe  lepkie i bezwonne. 3 dni temu z rana zauważyłam krew na początku myślałam że dostałam okres, ale było za wcześnie i do tego mam dni płodne. Było jej dość sporo i była ciemnobrunatna. Cały dzień krew się już nie pojawiła. Następnego dnia zauważyłam mała smugę na papierze , ale była lekko widoczna. W sobotę w ogóle nie wystąpiło plamienie, a w niedzielę znowu sytuacja z czwartku. Byłam w sobotę u ginekologa powiedział że wszystko ok dodatkowo miałam pod koniec zrobione badanie włącznie z cytulogia i USG macicy. Lekarz uspokajające mnie tym, że tak czasami jest ,ale jednak się martwię.

Nie martw się bo to tylko dodatkowe niepotrzebne nerwy, porób badania i będziesz wiedzieć co się dzieje. Życzę zdrowia 🙂

Gość magda

Jeśli współżyłaś bez zabezpieczenia to mogą to być objawy zagnieżdżania się zarodka, ale lekarzem nie jestem więc nie mam pewności. Jeśli jednak starasz się o dziecko to warto byś zaczęła monitorować swój cykl. Ja to robię za pomocą komputera myway, który oprócz badania temperatury, sprawdza poziom hormonu lh i jakość śluzu szyjkowego. Komputer precyzyjnie wyznacza dzień owulacji i jeszcze mnie nie zawiódł. Kupiłam go na stronie naturalnaplodnosc.