Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niedoswiadczony

Pierwszy raz w sylwestra

Polecane posty

Gość Niedoswiadczony

Zbliża się sylwester idę z dziewczyną na potancówke, a potem możliwe ze do niej. Miałem długo wcześniej dziewczynę, ktora nie chciała sexu i wytyczała mi strefy zakazane. Teraz, kiedy jestem z inną czuje blokady, ktore zostały mi po tamtej (strefy zakazane). Chociaż ona pozwala mi sie dotykać, to boje się zachaczyć choćby o jej piersi. Może byłoby mi łatwiej jakby odwzajemniała dotyk, a nie tylko leżała. Nie wiem naprawdę jak mam się za nia zabrać i jak pozbyć się tych blokad. Moze powinienem o tym z nią pogadać. 

Mam ponad 20 lat. 

Gość Gidc

Tak pogadaj z nią, a jak nie chce seksu, to niech spada na drzewo.

Gość Aaa

Powiedz żeby założyła pończochy na sylwestra;)

Gość Niedoswiadczony
8 minut temu, Gość Gidc napisał:

Tak pogadaj z nią, a jak nie chce seksu, to niech spada na drzewo.

Tak będzie najlepiej. Prostsze to sie wydaje niż myślałem. 

Gość Gość

Strefy zakazane? W dzisiejszych czasach? Co to qutwa ma być? Może niech se worek pokutny założy najlepiej. Że też jeszcze takie chore laski się zdarzają.

Gość Niedoswiadczony
10 minut temu, Gość Gość napisał:

Strefy zakazane? W dzisiejszych czasach? Co to qutwa ma być? Może niech se worek pokutny założy najlepiej. Że też jeszcze takie chore laski się zdarzają.

Wpadłem na minę, co zrobić. Twierdziła, że sex po ślubie a miałem wtedy 18 lat. Zgodziłem się na to w imię miłości i to był moj pierwszy związek i nie miałem doświadczenia. Po kilku latach kiedy związek rozpadł się. Minął rok od rozstania ale zaczęła pisać do mnie niedawno ale ją ignoruje. Od tamtej pory, co mi po niej zostało to te durne blokady i brak doświadczenia seksualnego. 

Dlatego raczej nie będę miał cierpliwości, jak kobieta powie mi ze nie jest gotowa. Choćby była bardziej wartościowa od tamtej. 

Gość gość dobry

Umówmy się tak, że ja Ci ją bzyknę a ty popatrzysz, oczywiście ucząc się, jak należy obracać dziewczynę żeby dobrze ją wyruchać.

Gość Gosc
3 godziny temu, Gość Niedoswiadczony napisał:

Wpadłem na minę, co zrobić. Twierdziła, że sex po ślubie a miałem wtedy 18 lat. Zgodziłem się na to w imię miłości i to był moj pierwszy związek i nie miałem doświadczenia. Po kilku latach kiedy związek rozpadł się. Minął rok od rozstania ale zaczęła pisać do mnie niedawno ale ją ignoruje. Od tamtej pory, co mi po niej zostało to te durne blokady i brak doświadczenia seksualnego. 

Dlatego raczej nie będę miał cierpliwości, jak kobieta powie mi ze nie jest gotowa. Choćby była bardziej wartościowa od tamtej. 

To przykre, że ta kobieta cię skrzywdziła psychicznie i masz teraz te blokady. Współczuję. Tak naprawdę to głupie babsko powinno ci płacić teraz odszkodowanie za to, bo jest to rodzaj uszczerbku na zdrowiu psychicznym.