Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Abella

macie dziewczyny tak, że podoba wam się jeden typ mężczyzny, czy potraficią wam się podobać różni wyglądem faceci?

Polecane posty

Gość Abella

Bo ja np podkochiwałam się w chudziutkim, nieśmiałym informatyku w okularkach, a teraz np podoba mi się pewny siebie, łysy, bardzo wysoki trener fitness z tatuażami i ciałem atlety. Czyli jakby dwa przeciwieństwa potrafią przyciągać jeśli mają to coś w sobie. A jak jest u was?

Gość bella

Mam tak samo. Podoba mi się zarówno niewiele ode mnie starszy, chudziutki, niski informatyk w okularkach jak i bardzo wysoki, z 15 lat ode mnie starszy facet z długimi, siwiejącymi już włosami. Ale wygląd ma drugorzędne znaczenie, obaj mają takie coś w swoim charakterze, że jak się z nimi rozmawia to aż żal kończyć. Kiedyś podobał mi się taki brzuchaty i z loczkami a innym razem chudy rudy :)

Gość Iwona

Uważam, że w facetach fajna właśnie jest ta różnorodność.

Faceci potrafią się bardzo różnić od siebie, a my to jesteśmy raczej bardziej podobne do siebie, wszystkie mamy raczej umiarkowany wzrost, podobną budowę ciała, może nie licząc przypadków gdy kobieta jest otyła.

Gość zawiedziony
42 minuty temu, Gość Iwona napisał:

Uważam, że w facetach fajna właśnie jest ta różnorodność.

Faceci potrafią się bardzo różnić od siebie, a my to jesteśmy raczej bardziej podobne do siebie, wszystkie mamy raczej umiarkowany wzrost, podobną budowę ciała, może nie licząc przypadków gdy kobieta jest otyła.

Tak to smutne. Prawie nigdy rozmowa z kobieta nie jest ciekawa. Może z promilem kobiet prowadzenie konwersacji sprawia przyjemność.  Kobiety maja dużo lepiej bo znacznie łatwiej znaleźć ciekawego kompana do rozmowy wśród mężczyzn.