Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kasii

Porada

Polecane posty

Witam , jestem z związku z facetem którego kocham pół roku  był związku przez 10 lat z jedna partnerka która już nie jest . Denerwujące jest to jak wspomnia jak było mu z nią czy dać mu szanse czy dalej ja kocha ? 

Gość gość

Zostaw go, to nie fair zachowanie, będzie gorzej, ma niepoukładane sprawy, i albo ułoży je Twoim kosztem i Cie zostawi odświeżony i dowartościowany, albo sama będziesz miała dość i go zostawisz

9 minut temu, Gość gość napisał:

Zostaw go, to nie fair zachowanie, będzie gorzej, ma niepoukładane sprawy, i albo ułoży je Twoim kosztem i Cie zostawi odświeżony i dowartościowany, albo sama będziesz miała dość i go zostawisz

Masz racje po tylu latach z jedna osoba on nie ułoży sobie ze mną życia bo dla niego ta pierwsza jest najwazniejsza

Gość B...

No nie ułoży, brak znaków interpunkcyjnych takiej skali jak u ciebie źle wróży:) Cieżko to czytać a co dopiero zrozumieć. Nie jestem frikiem gramatycznym, ale nie wiem czy wiesz, że czasami brak znaków interpunkcyjnych zmienia zupełnie zdanie. 

weź się za siebie 

😉

Gość gość

Pewnie chciałby mieć was dwie naraz taka juz niestety chyba jest większosci męska samcza natura taka biologia zwierząt.