Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klara

Jak powiedzieć rodzicom o ciąży?

Polecane posty

Gość Klara

Nie byłam jeszcze u lekarza, sama nie mogę, ale jestem jakoś w 11 lub 12 tygodniu. Boję się reakcji, tego że mnie wyrzucą z domu i mnie znienawidzą. Ojciec dziecka jest niewiele starszy i nie chce mieć z tym bic wspólnego więc jak rodzice mnie zostawią samą sobie to nie mam nawet co zrobić. Jestem jedynaczką, mieli wobec mnie duże oczekiwania . Myślałam o tabletkach poronnych ale tak nie potrafie

Gość Klara
2 minuty temu, kutas boży napisał:

Ile masz lat

Jeszcze 16

Gość Gość
8 minut temu, kutas boży napisał:

Byłaś z tym chlopakiem w jakimś związku chociaż? Ile sie znacie, co chcesz dalej zrobić?

Gość gosc
7 minut temu, Gość Klara napisał:

Jeszcze 16

Hehe ty masz 16 i juz uprawiasz sex bez zabezpieczenia a Przemek kutas boży to 28 letni prawiczek:D

Gość Klara
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Byłaś z tym chlopakiem w jakimś związku chociaż? Ile sie znacie, co chcesz dalej zrobić?

Byliśmy razem półtora roku, ale wiedzieli o tym znajomi. Rodzice by tego nie przełkneli, dla nich miałam sie tylko uczyć, chłopak dopiero na studiach. Znamy sie kilka lat ale chyba mało o nim wiem. Nie wiem co chce zrobić, chciałabym urodzić to dziecko i jakoś je wychować ale z tego co czytałam to muszę miec opiekuna prawnego dla dziecka... więc nic nie wiem, chcę sie przyznać ale boje sie okropnie

Gość gosc

idz na subforum o macierzynstwie i ciąży ! :) tam dostaniesz pomocniejsze odpowiedzi

Gość Klara
3 minuty temu, Gość gosc napisał:

Hehe ty masz 16 i juz uprawiasz sex bez zabezpieczenia a Przemek kutas boży to 28 letni prawiczek:D

Zdarzyło się po prostu, nie cofne czasu. Moze ktos był w podobnej sytuacji i mi pomoże? Ja mam tysiące myśli, nie wiem co mam robić, uciec, zabić sie czy juz sama nie wiem

Gość Klara
3 minuty temu, Gość gosc napisał:

idz na subforum o macierzynstwie i ciąży ! 🙂 tam dostaniesz pomocniejsze odpowiedzi

Dziękuję, oby