Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eee

Ludzie mnie nie lubia

Polecane posty

Gość Eee

Bo jestem soba

Gość Hi75ggh

I tak trzymaj..na pewno znajdzie się ktoś kto Cię polubi taka jaką jestes

Gość gosć

Też jestem sobą i tez mnie nie lubią co za pustaki. Bądź oryginałem i nie umrzyj jako kopia. Trzeba być sobą, aby być kimś i trzeba być kimś, aby być sobą.

Gość Ela
47 minut temu, Gość Eee napisał:

Bo jestem soba

Jak jesteś chamką i prostaczka to się zmień,  jak jesteś asertywna, pewna siebie i niezależna,  to tak trzymaj - tak mam.

Gość gosć

Nielubienie to jakby odczucie, emocja, a skoro wzbudzasz emocje, to coś musi w tobie być, że nie jesteś obojętna. Może Ci czegoś zazdroszczą.

Gość Gosc

Mnie się kocha albo nienawidzi.  Tak było zawsze.

Gość Gość
1 minutę temu, Gość gosć napisał:

Nielubienie to jakby odczucie, emocja, a skoro wzbudzasz emocje, to coś musi w tobie być, że nie jesteś obojętna. Może Ci czegoś zazdroszczą.

Narzeczonego, którego żadna znająca go w Warszawie nie chciała, wiec znalazł na prowincji prostaczkę,  mówią o nim frajer z tego powodu a jej zazdroszczą go:/ Nie żartuj, nie wszyscy są prymitywami, czy snoba mi,  którym warszawski bogaty cham i prymityw imponuje. Podoba się niedojrzałym paniom skupionym na seksie i kasie, to pierwsze ważne,  bo wiele skupionych na tym 2 i 3 tez go nie chciało. Chodzi chyba o jego opinie mendy i nieudacznika. 

Gość gość

Mam to ogólnie w dupie. Ale ciężko się żyje nie czując się akcpetowanym.

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Narzeczonego, którego żadna znająca go w Warszawie nie chciała, wiec znalazł na prowincji prostaczkę,  mówią o nim frajer z tego powodu a jej zazdroszczą go:/ Nie żartuj, nie wszyscy są prymitywami, czy snoba mi,  którym warszawski bogaty cham i prymityw imponuje. Podoba się niedojrzałym paniom skupionym na seksie i kasie, to pierwsze ważne,  bo wiele skupionych na tym 2 i 3 tez go nie chciało. Chodzi chyba o jego opinie mendy i nieudacznika. 

Kiełbasa czemu leków nie wzięłaś wiesniaro? 

Gość gość
3 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Mnie się kocha albo nienawidzi.  Tak było zawsze.

Kochać i nienawidzieć to silne odczucia. Coś w sobie musisz mieć jesli wzbudzasz tak silne emocje. Musisz być prawdziwą osobą, a Twoje życie pewnie jest jakąś historią. Każdy ma jakąś historie, tylko jedni mniej interesującą/ mniej wyraźną, a drudzy bardziej.

Gość Gość
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

Kiełbasa czemu leków nie wzięłaś wiesniaro? 

Odnalazłeś siebie w opisie?:/ Jednak realnie patrzysz na siebie i otaczający cię świat,  to coś nowego:/ Stolica po prostu jest świadoma twego zaangażowania w zniszczenie Eli, nie przyszło Ci to do głowy,  że z tego powodu mają cie za totalnego głupca? Twój dobór kobiet, działalność w necie hejterska zwiększa jeszcze poziom pogardy dla ciebie. Pozostala pozazawodowa działalność może wzbudza w nich strach, ale nie zmniejsza pogardy. Przejawem twej głupoty jest lekceważenie Eli a słuchanie głupich, zachłannych,  zepsutych i zesnobowanych ludzi płci obojga. I swojej pychy.

Gość gość

Kiełbasa lubi kiełbase  🙂

Gość Gość
5 minut temu, Gość gość napisał:

Kiełbasa lubi kiełbase  🙂

Dla Jakubka pasztet z robaczki został, kiełbasa nie dla niego.