Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PanTomasz

Do wszystkich forumowych prawiczków. Recepta na przerwanie waszego łańcucha niepowodzeń.

Polecane posty

Szukajcie sobie na pierwszy raz kobiet średnio lub mało atrakcyjnych, albo starszych +40.

Dla kobiet po 40 sam fakt, że młodszy od niej facet jest nią zainteresowany i że takiego podnieca jest ogromnym afrodyzjakiem.

A jeśli nie chcecie stracić prawictwa ze starszą kobietą, to podbijajcie do tych bardziej przy kości, one mają trudno, bo faceci je omijają, więc taka grubsza wami nie pogardzi gwarantuję wam.

Po prostu obniżcie swoje wymagania, a zobaczycie, że bez problemu stracicie prawictwo, nawet jeśli nie grzeszycie urodą. Zadbajcie też o styl.

Ładnie się ubierzcie, kupcie dobre perfumy, zapuście trzydniowy zarost i już trochę punktów do atrakcyjności więcej dostaniecie.

Gość gzgzgz

Oni nie mają jaj by podbić nawet do grubasek.

Gość Ooo
3 minuty temu, Gość gzgzgz napisał:

Oni nie mają jaj by podbić nawet do grubasek.

A po co komu taka trauma? 

Gość 72564
Przed chwilą, Gość Ooo napisał:

A po co komu taka trauma? 

Czemu zaraz trauma... grubaski też potrzebują kutasa. a cipa każda taka sama. przynajmniej nie odejdą z tego świata jako prawiki

Gość Czo?
Przed chwilą, Wiochmen napisał:

zarost obniża atrakcyjność panie fachowiec > 

Widać, że nie miałeś w życiu z kobietami do czynienia. Dziewczyny uwielbiają lekki, zadbany zarost u facetów.

15 minut temu, Gość Czo? napisał:

Widać, że nie miałeś w życiu z kobietami do czynienia. Dziewczyny uwielbiają lekki, zadbany zarost u facetów.

gowno prawda

Gość Czo?
1 minutę temu, Wiochmen napisał:

gowno prawda

Jak mam lekki zarost to kobiety od razu częściej na mnie spoglądają na ulicach, to się da odczuć.

Ostatnio koleżanka smyrała mnie ręką po zaroście... laski to lubią i tyle.

Gość Jnj
5 minut temu, Gość 72564 napisał:

Czemu zaraz trauma... grubaski też potrzebują kutasa. a cipa każda taka sama. przynajmniej nie odejdą z tego świata jako prawiki

A co mnie obchodzi ze jakaś grubaska potrzebuje fiuta, swoje standardy mam 

18 minut temu, Gość Czo? napisał:

Jak mam lekki zarost to kobiety od razu częściej na mnie spoglądają na ulicach, to się da odczuć.

Ostatnio koleżanka smyrała mnie ręką po zaroście... laski to lubią i tyle.

wszystkie które spotkałem kazały mi się golic na połysk bo podobnież kuje , a ze tera moda na brody i każdy zapuszcza nawet jak ma zarost jak na psiej torbie to i inna sprawa >

Gość gość

ja miałem pierwszy raz z kobitką 49 lat z ciałkiem , uwielbiam starsze od siebie i też takie nie za chude.

Gość Gość

To ostatnia moja deska ratunku, bym nie zdechł jako prawik. Tylko gdzie mam poznać chętną starszą, po 40tce? Chyba nawet taka starsza by mnie nie chciała 😔