Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Loser

Kolejny sylwek samemu, bo jestem przegrywem

Polecane posty

Ja też siama spędzam Sylwestra. Jestem szczęśliwa sama ze sobą. Teraz co prawda, odpoczywam, bo tak się zgrzałam od tych wygłupów w domu. Jestem wystrojona i roztańczona ;) Przyłącz się do mnie, też się przebierz w coś eleganckiego, włącz ulubione hity i zacznij tańczyć. Czuj się jak król parkietu <3 <3 <3

Przed chwilą, lonelyman napisał:

Sama tańczyłaś? . Jak widać wszystko jest stanem umysłu ☺

Tak. Teraz odpoczywam i robię sobie jedzenie. Odpocznę po jedzeniu, i potem pójdę znowu szaleć ;) Impreza bezalkoholowa. Same wygłupy jednoosobowe :D

Gość Aga
7 godzin temu, Gość Loser napisał:

Czastem też kręcę wała z kołdry,  kładę się obok niego i udaję, że śpię z kobietą.

Wygrałeś 😂😂😂😂

4 minuty temu, Berutiel napisał:

Tak. Teraz odpoczywam i robię sobie jedzenie. Odpocznę po jedzeniu, i potem pójdę znowu szaleć ;) Impreza bezalkoholowa. Same wygłupy jednoosobowe :D

No i gitara 😀 . Ważne aby czuć się szczęśliwym . Cholera ja nie umiem tańczyć.

Przed chwilą, lonelyman napisał:

No i gitara 😀 . Ważne aby czuć się szczęśliwym . Cholera ja nie umiem tańczyć.

Ja też nie umiem. Taki aerobik ze skokami i trochę salsy. Ważne, żeby się bawić, a nie zastanawiać się, że ktoś się na nas patrzy (jeśli tańczymy w tłumie).

Gość gość

Berutiel to fajna cipcia musi być

Gość Gość

Przecież wał z kołdry nie jest zły, no może trochę nieoryginalny. Ale wpadł mi do głowy pomysł z pozoru szalony - zdobyć manekina kobietę albo uszyć sobie kukłę do przytulania. Lepsza taka niż poduszka.

Gość Loser

Ale ja bym chciał spędzić sylwka z kimś, ale nie man z kim. Jestem nudny, dlatego nie mam znajomych, którzy by mnie zaprosili, a wpraszać się nigdy nie umiałem.

5 minut temu, Gość Loser napisał:

Ale ja bym chciał spędzić sylwka z kimś, ale nie man z kim. Jestem nudny, dlatego nie mam znajomych, którzy by mnie zaprosili, a wpraszać się nigdy nie umiałem.

Wystarczy Cię roztańczyć.

Gość Loser
5 minut temu, Berutiel napisał:

Wystarczy Cię roztańczyć.

Pewnie tak, ale ja nieśmiały. Bez alkoholu nie zatańczę. Bez dużej ilości alkoholu 😞

PS jesteś bardzo miała, fajna z cb osoba na tym forum

Gość cvbn

Jesteś po prostu wrażliwy,typ melancholika. Nie jesteś przez to gorszy od innych, masz taką osobowość. Tyle że jeżeli chodzi o kobiety one wolą mężczyzn zdecydowanie przeciwnych. Tak to już jest i się z tym pogódź. Ja już dawno to zrobiłem. Udawanie kogoś innego na siłe nie ma sensu i prędzej czy póżniej ludzie odkryją w tobie to że udajesz kogoś kim nie jesteś.

Gość Loser
2 minuty temu, Gość cvbn napisał:

Jesteś po prostu wrażliwy,typ melancholika. Nie jesteś przez to gorszy od innych, masz taką osobowość. Tyle że jeżeli chodzi o kobiety one wolą mężczyzn zdecydowanie przeciwnych. Tak to już jest i się z tym pogódź. Ja już dawno to zrobiłem. Udawanie kogoś innego na siłe nie ma sensu i prędzej czy póżniej ludzie odkryją w tobie to że udajesz kogoś kim nie jesteś.

Czyli nie mogę być melancholikiem, jeżeli chce mieć dziewczynę, potem narzeczoną, a w końcu żonę?

@Berutiel miało być miła, a nie miała 😉

Gość malcolm
4 minuty temu, Gość Loser napisał:

Czyli nie mogę być melancholikiem, jeżeli chce mieć dziewczynę, potem narzeczoną, a w końcu żonę?

@Berutiel miało być miła, a nie miała 😉

ależ jak najbardziej możesz i masz do tego prawo - musisz szukać tylko cichych szarych myszek. Takie dziewczyny nie są złe. Aha wszystkiego najlepszego w nowym roku - właśnie petardy a oknem walą:)

Gość Człowiek nikt

Marzyć to sobie można, ale trzeba znać realia. Przegryw powinie być sam żeby nikogo za sobą nie zabierać w bagno. Ja to już zrozumiałem w szkole średniej. A w wieku 23 lat zrozumiałem że nawet nie watro walczyć o jako taką egzystencję. Ostatnie 8 lat to było u mnie tylko kupowanie sobie czasu. Niestety więcej go już nie kupię i 2019 będzie moim ostatnim rokiem życia.

Gość Loser
31 minut temu, Gość Człowiek nikt napisał:

Marzyć to sobie można, ale trzeba znać realia. Przegryw powinie być sam żeby nikogo za sobą nie zabierać w bagno. Ja to już zrozumiałem w szkole średniej. A w wieku 23 lat zrozumiałem że nawet nie watro walczyć o jako taką egzystencję. Ostatnie 8 lat to było u mnie tylko kupowanie sobie czasu. Niestety więcej go już nie kupię i 2019 będzie moim ostatnim rokiem życia.

Każdy zasługuje by żyć. Każdy! Nie pisz mi tak. To co napisałeś zniechęca do życia, a ono jest piękne.

Gość Loser
36 minut temu, Gość malcolm napisał:

ależ jak najbardziej możesz i masz do tego prawo - musisz szukać tylko cichych szarych myszek. Takie dziewczyny nie są złe. Aha wszystkiego najlepszego w nowym roku - właśnie petardy a oknem walą:)

Ale jak my do siebie zgadamy jak ona nieśmiała i ja tak samo?

Gość dfd
15 minut temu, Gość Loser napisał:

Ale jak my do siebie zgadamy jak ona nieśmiała i ja tak samo?

na migi. 

Gość Człowiek nikt
11 minut temu, Gość Loser napisał:

Każdy zasługuje by żyć. Każdy! Nie pisz mi tak. To co napisałeś zniechęca do życia, a ono jest piękne.

Jest piękne tylko dla tych co potrafią pięknie ułożyć swoje życie. A jak nie potrafią to zamieniają je w kompost. Jak tak się urządziłem że dalsze takie życie już nie ma sensu. Prawie 32 lata to za późno by się cofnąć po raz kolejny i wszystko zaczynać od poczatku. Trzeba spojrzeć prawdzie w oczy - ja już siebie zabiłem wiele lat temu, a studiami tylko kupiłem sobie parę lat spokoju w wegetacji obserwując życie przez dziurkę od klucza. Myślałem że stanie sie cud który mnie uratuje - staż, a potem praca, ale się przeliczyłem. Jaki ja głupi byłem i nadal jestem, ale już koniec z tym.

Gość Loser
9 minut temu, Gość Człowiek nikt napisał:

Jest piękne tylko dla tych co potrafią pięknie ułożyć swoje życie. A jak nie potrafią to zamieniają je w kompost. Jak tak się urządziłem że dalsze takie życie już nie ma sensu. Prawie 32 lata to za późno by się cofnąć po raz kolejny i wszystko zaczynać od poczatku. Trzeba spojrzeć prawdzie w oczy - ja już siebie zabiłem wiele lat temu, a studiami tylko kupiłem sobie parę lat spokoju w wegetacji obserwując życie przez dziurkę od klucza. Myślałem że stanie sie cud który mnie uratuje - staż, a potem praca, ale się przeliczyłem. Jaki ja głupi byłem i nadal jestem, ale już koniec z tym.

Nie jestem w stanie tobie pomóc. Ja mam inny problem. Załóż swój temat, może ktoś tobie pomoże.

Gość Loser

Przetrwałem kolejnego sylwestra w samotności. Teraz spokój i oby, 2019 31.12 w końcu był z kobietą.

Gość Loser

Będę walczył o lepszą przyszłość wraz z nowym rokiem.

Loser, super że masz takie postanowienie i trzymam kciuki żeby się udało! Masz już jakiś plan co zrobisz żeby sobie pomóc w tym roku, żeby kogoś poznać?