Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość idi3d

Sylwester z nową dziewczyną

Polecane posty

Gość idi3d

witam

CO myślicie o sylwetrze z nową dziewczyną? ona chce go spędzić w domu, a ja nie wiem czy to nie za wcześnie wszak znamy się dopiero od grudnia , niecałe miesiąc a nawet poznaliśmy się w środku grudnia. Może dziwny jestem, ale nie wiem czy to dobry pomysł.

Gość idi3d

ona mówiłą mi już raz że nie potrafi przekazywać uczuć.. cokolwiek to znaczy

Przed chwilą, Gość idi3d napisał:

witam

CO myślicie o sylwetrze z nową dziewczyną? ona chce go spędzić w domu, a ja nie wiem czy to nie za wcześnie wszak znamy się dopiero od grudnia , niecałe miesiąc a nawet poznaliśmy się w środku grudnia. Może dziwny jestem, ale nie wiem czy to dobry pomysł.

za wcześnie,

Gość idi3d
13 minut temu, Berutiel napisał:

za wcześnie,

czemu?

Gość Gość

Masz za duże wyobrażenie o sobie. Ona nie chce się z Tobą bzykac tylko spędzić sylwestra. Posiedzicie, film obejrzycie, szampana wypijecie i tyle.

Gość Gość

Trochę wina, trochę muzyki, trochę przytulania w tańcu i.... powodzenia 🙂

10 minut temu, Gość idi3d napisał:

czemu?

ja bym nie szła do nowo poznanego facet do domu. Czy to jest dziewczyna z pracy?

Gość Hey

Dlaczego za wcześnie nie musicie ladowac w łóżku 😂. Masz wolną wolę i rozum. A w posiedzęniu w domu, jak nie lubicie /chcecie wychodzić,nie ma nic złego. Można coś ciekawego obejrzeć pogadać, zjeść,  cokolwiek. Przywitacie nowy dzień i udasz się do siebie 😊

Gość idi3d
22 minuty temu, Berutiel napisał:

ja bym nie szła do nowo poznanego facet do domu. Czy to jest dziewczyna z pracy?

zależy co masz na myśli mówiąc "nowo poznany facet", ja mam wolną wolę, i nie bzykam się za każdym razem jak mam okazje. Mówię nie i tyle. Zresztą trzeba być bez wyobraźni żeby uprawiać sex z dziewczyną którą zna się tylko prawie miesiąc. Ja ...ą nie jestem , mam rozum i tego się trzymam. I nawet nie przekona mnie zabezpieczenie w postaci prezerwatywy. Znamy się za krótko i tyle.

Gość Gość

Niby dlaczego jak ich namiętność poniesie nie mają mieć świetnego rozpoczęcia nowego roku? Co w tym niby złego? Znowu kłody się i tutaj zleciały?

Gość Sen
1 godzinę temu, Gość idi3d napisał:

witam

W domu, to jeszcze nie koniecznie w łóżku... 😉

Gość xyz

Ale też niekoniecznie nie...

Gość Sen
4 minuty temu, Gość xyz napisał:

Ale też niekoniecznie nie...

To zależy od ludzi...jak się że sobą czują itp. 

Gość Marcia

Kwatki, chipsy, szampan, dobry film lub muzyka i przywitacie Nowy Rok razem. Na luzie bez oczekiwan...

Gość gość

Ela  Rozklapicha  jest stara a nie nowa

Gość gośf

To ja powiem tak. Pisałam z facetem na pierwsze spotkanie wybraliśmy sylwestra u niego w domu. W czerwcu bierzemy ślub

Gość Sen
1 minutę temu, Gość gośf napisał:

To ja powiem tak. Pisałam z facetem na pierwsze spotkanie wybraliśmy sylwestra u niego w domu. W czerwcu bierzemy ślub

...i nie zjadł cię? 😉 Gratulacje... 🙂

Gość gośf

Owszem strach był ale zaryzykowałam. Czasem warto. Oczywiście rodzina wiedziała gdzie się wybieram

Gość Ruchacz
2 godziny temu, Gość Gość napisał:

Masz za duże wyobrażenie o sobie. Ona nie chce się z Tobą bzykac tylko spędzić sylwestra. Posiedzicie, film obejrzycie, szampana wypijecie i tyle.

Taki sylwester bez seksu jest bez sensu. Wykosztuje się i zostanie z pustym portfelem i pełnymi jądrami.

Gość Ruchacz
2 godziny temu, Berutiel napisał:

za wcześnie,

Pieprzysz głupoty. Na seks nigdy nie jest za wcześnie. Jedź do niej, stwórz klimat (alkohol) i do roboty...

Gość dfd

z ciebie taki ruchacz jak z offermy pracownik miesiąca

Gość ezzzzzz

hahaha

Gość Ruchacz
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

Niby dlaczego jak ich namiętność poniesie nie mają mieć świetnego rozpoczęcia nowego roku? Co w tym niby złego? Znowu kłody się i tutaj zleciały?

Jak ja nie cierpię tych dewot i moralizatorek co to by cnotę do ślubu trzymały. Na szczęście coraz mniej tego.

Gość Ruchacz
4 minuty temu, Gość dfd napisał:

z ciebie taki ruchacz jak z offermy pracownik miesiąca

A chcesz się przekonać? Jeśli oczywiście jesteś ładną kobietą, bo nie mam w zwyczaju bzykać tych brzydkich i facetów. Nie jestem gejem. Gwarantuję, że przez tydzień na tyłku nie usiądziesz.

Gość Clara1

Ja bym zaryzykowala i spędziła tego sylwestra z nią. Co ci szkodzi. Jeśli tylko się zgodzi wal do niej i już. 

Gość iuii
14 minut temu, Gość Ruchacz napisał:

Taki sylwester bez seksu jest bez sensu. Wykosztuje się i zostanie z pustym portfelem i pełnymi jądrami.

nikt mu się nie każe wykosztowywać - wystarczy że oboje uzgodnią że każde płaci za siebie. Swoją drogą laski też powinny być domyślniejsze że skoro nie traktują zwykłych spotkań na poważnie tylko po kumpelsku to niech płacą za siebie. wiem jak to brzmi ale jak już w cos inwestować to w coś pewnego. Inaczej to tylko naciąganie kogoś na kasę.

Gość ertt
7 minut temu, Gość Ruchacz napisał:

A chcesz się przekonać? Jeśli oczywiście jesteś ładną kobietą, bo nie mam w zwyczaju bzykać tych brzydkich i facetów. Nie jestem gejem. Gwarantuję, że przez tydzień na tyłku nie usiądziesz.

myślisz że coś takiego serio by ci napisała kobieta ...u?

Gość Ruchacz
7 minut temu, Gość Clara1 napisał:

Ja bym zaryzykowala i spędziła tego sylwestra z nią. Co ci szkodzi. Jeśli tylko się zgodzi wal do niej i już. 

Wał do niej, a potem w nią😁