Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paula

POMOCY!!!!!

Polecane posty

Gość paula

Witam, obawiam się że mogę być w ciąży co prawda moje cykle są 27, 29 dni, ostatnią miesiączkę miałam 2 grudnia, 21 kochałam sie z chłopakiem ale zapomnieliśmy o zabezpieczeniu. Na szczęście nie doszedł w środku. Czy ja mogę być w ciąży, według kalendarzyka było to tydzień po owulacji. Obecnie ma bóle podbrzusza takie jak typowo przed miesiączką ale no powinnam ją dostać jednak wczoraj bardzo proszę o pomoc bardzo się boje 

Gość Wg ty

A jak ci mamy pomoc? Zrób test to się dowiesz czy to ciąża czy nie.

Gość Paaulaa

Czy miesiączka może tak poprostu się spóźnić np przez stres? 

Tak miesiączka może się spóźnić, to normalne a stres, dieta to wszystko ma znaczenie. Najlepiej jak kupisz sobie test ciążowy i go zrobisz a w razie czego do ginekologa.

Gość Nina

A jak wyznaczasz swoje dni płodne? Kalendarzyk to chyba nie jest dobry pomysł. Oprócz zabezpieczania się przed niechcianą ciążą, możesz monitorować swój cykl. Ja to robię za pomocą testera owulacji ze śliny afrodyta. Wiem, kiedy mam dni płodne i seks bez prezerwatywy to dobry sposób na niechcianą ciążę. Swój tester kupiłam na stronie sklepu naturalnaplodnosc.

Gość Paaulaa00
22 godziny temu, Niunia napisał:

Tak miesiączka może się spóźnić, to normalne a stres, dieta to wszystko ma znaczenie. Najlepiej jak kupisz sobie test ciążowy i go zrobisz a w razie czego do ginekologa.

Test wyszedł negatywnie 

Gość Obawiasz się, że to ciąża?

Jeśli obawiasz się, że jesteś w nieplanowanej ciąży i przeżywasz w związku z tym trudności, którymi nie masz się z kim podzielić

zadzwoń lub napisz na darmowy chat dla kobiet w nieplanowanej ciąży

http://www.kobietawpigulce.pl/

Na przyszłość polecam się zabezpieczać prezerwatywami albo używać innych metod, ja np stosuje metode naturalna czyli cyclotest myway, który pomaga mi kontrolować mój cykl ;)