Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość on 34

Pytanie do kobiet o orgazm podczas analu... czy jest mozliwy?

Polecane posty

Gość gość
Przed chwilą, Gość Ewa napisał:

Aniu też lubię od tyłu. W który otwór wolisz? Ja w pusię.

od tyłu to chyba każda kobieta lubi a dla nas facetów to boski widok i tak ładnie druga dziurka kusi mmm .

Gość gość
2 minuty temu, Gość gość napisał:

od tyłu to chyba każda kobieta lubi a dla nas facetów to boski widok i tak ładnie druga dziurka kusi mmm .

Od tyłu wkladam tylko w tą poniżej, daję jej jednak tyle "radości" że wystarczy na obie dziurki. Po za tym mam fajny widok na jej piekną różyczkę wytatuowaną na pupie. Agusia pozdrówka.

Gość on 34

Gość Ja4

13 minut temu, Gość Ja4 napisał:

Zapytam czemu? Że doświadczona, że wiem co nie co?

Własnie dlatego ze wiesz co nieco . Ogólnie to był taki zarcik, że bym sie obawiał, ale na pewno kobieta w twoim wieku wie juz czego można w seksie oczekiwać i też potrafi faceta wymęczyć😂

Gość Ja4
7 minut temu, Gość on 34 napisał:

Gość Ja4

Własnie dlatego ze wiesz co nieco . Ogólnie to był taki zarcik, że bym sie obawiał, ale na pewno kobieta w twoim wieku wie juz czego można w seksie oczekiwać i też potrafi faceta wymęczyć😂

Potrafię i lubię:classic_biggrin:Lubie czasami szybki numerek ale i sex 4 godzinny też nie jest mi obcy:)Wiem czego chcę a jak nie wiem to spróbuję!

Gość gość
17 minut temu, Gość gość napisał:

Od tyłu wkladam tylko w tą poniżej, daję jej jednak tyle "radości" że wystarczy na obie dziurki. Po za tym mam fajny widok na jej piekną różyczkę wytatuowaną na pupie. Agusia pozdrówka.

zawsze można tam malinkę zrobić

Gość on 34

Gość Ja4

To widzę że jesteś eksperymentatorką:classic_biggrin:Ja też lubię czasami poeksperymentować, ale tylko w kierunku by kobiecie było jeszcze lepiej.

Kiedyś poszukiwałem punktu G u partnerki ale okazało się że go nie posiada😪 I może też pewnie dlatego nie przeżywa orgazmów pochwowych, bo jest tak zbudowana.

Ciekawi mnie czy ty  posiadasz taki punkt, bo jak sama pisałas nie masz problemu z przeżywaniem orgazmów pochwowych, łechtaczkowych a nawet podczas stosunków w tyłeczek. Pewnie jest tu jakaś zależność związana z budową kobiety.

Gość on 34

MoraBkack

7 minut temu, MoraBkack napisał:

Tak, jest możliwy. Niektóre kobiety analnie dochodzą nawet szybciej 🐩

A ty jesteś kobietą i piszesz z własnego doświadczenia?

Gość gosc

Odbyt ma funkcje wydalania kalu 

Robi to za ponoca zwieraczy

Tam nic nie powinno wchodzic tylko wychodzic

Gość gość
Przed chwilą, Gość gosc napisał:

Odbyt ma funkcje wydalania kalu 

Robi to za ponoca zwieraczy

Tam nic nie powinno wchodzic tylko wychodzic

nie podnieca cię jak kobieta się wypnie , nie chcesz tej dziurki pieścić ?

Gość Ja4
34 minuty temu, Gość on 34 napisał:

Gość Ja4

To widzę że jesteś eksperymentatorką:classic_biggrin:Ja też lubię czasami poeksperymentować, ale tylko w kierunku by kobiecie było jeszcze lepiej.

Kiedyś poszukiwałem punktu G u partnerki ale okazało się że go nie posiada😪 I może też pewnie dlatego nie przeżywa orgazmów pochwowych, bo jest tak zbudowana.

Ciekawi mnie czy ty  posiadasz taki punkt, bo jak sama pisałas nie masz problemu z przeżywaniem orgazmów pochwowych, łechtaczkowych a nawet podczas stosunków w tyłeczek. Pewnie jest tu jakaś zależność związana z budową kobiety.

Tak mam punkt G nie mam problemu z orgazmami ale myślę, że zależy to też od parnera.Kiedy byłam młoda choć teraz też jestem😍byl problem z orgazmami,z zadowoleniem mnie.A jeśli chodzi o eksperymenty to lubię oczywiście z głową:))Bo chyba najgorsza jest rutyna i nudą w łóżku.

Gość Asika

Kochammmm orgazm analny ❤️

Gość on 34

Gość Ja4

Zawsze tak jest,że kobieta później zaczyna mieć przyjemność z seksu niż mężczyzna. 😜 i mając do wyboru 18 letnią kobietę i 35 letnią to wybrałbym tą dwa razy starszą z wiadomych powodów😂

Gość gość
Przed chwilą, Gość Ja4 napisał:

Tak mam punkt G nie mam problemu z orgazmami ale myślę, że zależy to też od parnera.Kiedy byłam młoda choć teraz też jestem😍byl problem z orgazmami,z zadowoleniem mnie.A jeśli chodzi o eksperymenty to lubię oczywiście z głową:))Bo chyba najgorsza jest rutyna i nudą w łóżku.

zawsze można z innymi się pobawić lub z kobietą

Gość gość
Przed chwilą, Gość on 34 napisał:

Gość Ja4

Zawsze tak jest,że kobieta później zaczyna mieć przyjemność z seksu niż mężczyzna. 😜 i mając do wyboru 18 letnią kobietę i 35 letnią to wybrałbym tą dwa razy starszą z wiadomych powodów😂

ja mam 39 lat i nie chciałbym młodszej

Gość Ja4
36 minut temu, Gość gość napisał:

zawsze można z innymi się pobawić lub z kobietą

Czemu mam się bawić z innymi,jeszcze w liczbie mnogiej!!! Jeśli mam stałego partnera???

Gość Ja4
42 minuty temu, Gość on 34 napisał:

Gość Ja4

Myślę, że do tego trzeba dojrzeć! A teraz moje pytanie czy podzielił byś się swoją kobietą? Ty ona i jeszcze jeden mężczyzna?

Gość on 34

Chyba niedokładnie przeczytałaś ..Gość, który pisał ten post nie miał chyba ciebie na mysli:)

Gość on 34

Gość Ja4

Jeżeli już zapytałaś to nie dzieliłbym sie...nie mam parcia na trójkąty

Gość Ja4
10 minut temu, Gość on 34 napisał:

Gość Ja4

Jeżeli już zapytałaś to nie dzieliłbym sie...nie mam parcia na trójkąty

Brawo!! A skok w bok???

Gość on 34

Gość Ja4

A kto pisał o skoku w bok?  Napisałem tylko ze wybrałbym 35 letnią kobietę , bo z taką jest ciekawszy seks niż 18-stką. I tylko po to by ukazac,, że jest róznica !!

Gość Ja4
17 minut temu, Gość on 34 napisał:

Gość Ja4

A kto pisał o skoku w bok?  Napisałem tylko ze wybrałbym 35 letnią kobietę , bo z taką jest ciekawszy seks niż 18-stką. I tylko po to by ukazac,, że jest róznica !!

Ok tylko spytałam, jeśli uraziłam sorry:))

Gość Ja4
55 minut temu, Gość on 34 napisał:

Chyba niedokładnie przeczytałaś ..Gość, który pisał ten post nie miał chyba ciebie na mysli:)

Zacytował mnie więc jakaś sugestia:))

Gość on 34

Gość Ja4

teraz to chyba ja źle zrozumiałem twój wpis....jakoś tak dziwnie odebrałem że o tym skoku w bok piszesz do mnie, ale widzę że to pytanie chyba było skierowane do tego goscia i wcale mnie nie uraziłaś.

Ale to tak bywa jak sie nie zaznaczy do kogo jest skierowana wypowiedz:)

Gość Ja4
4 minuty temu, Gość on 34 napisał:

Gość Ja4

teraz to chyba ja źle zrozumiałem twój wpis....jakoś tak dziwnie odebrałem że o tym skoku w bok piszesz do mnie, ale widzę że to pytanie chyba było skierowane do tego goscia i wcale mnie nie uraziłaś.

Ale to tak bywa jak sie nie zaznaczy do kogo jest skierowana wypowiedz:)

Kiedy pisałam, że różnie było napisał zawsze z innymi można się pobawić lub z kobietą, więc dla mnie to jakaś sugestia o którą nie prosiłam,a kurat z kim gdzie i jak to moja decyzja

Gość Ja4
25 minut temu, Gość Ja4 napisał:

Ok tylko spytałam, jeśli uraziłam sorry:))

Zapytałam czytam tu takie brednie miłosne, że szok zero jakiejś magii, miłości tylko napaleni.....Zero wymian poglądów, spostrzeżeń....

3 godziny temu, Gość on 34 napisał:

MoraBkack

A ty jesteś kobietą i piszesz z własnego doświadczenia?

Tak z własnego. Wszystko zależy od substytutów i składa się na dany produkt w wyznaczeniach możliwości wystąpienia oczekiwanych rezultatów. 🗞

Gość on 34

Gość Ja4

Bo są ludzie , którzy uprawiają seks z myślą o drugiej osobie by jej sprawić jak najwięcej przyjemności...do której coś czują, ale są też takie osoby , które myślą tylko o sobie, o swoich przyjemnościach..chcą tylko rozładować swoje napięcie seksualne i nie jest ważne z kim to zrobią.

I masz racje...magia musi być🙂

Dnia 1.01.2019 o 20:15, Gość on 34 napisał:

Gość Ja4

rozumiem ze jesteś kobietą, więć podpytam jeszcze. Czy te orgazmy są porównywalne z normalnymi orgazmami pochwowymi...jak to odczuwasz, możesz to troszkę szerzej opisać?

Nie da się tego sprecyzować. Z mojego doświadczenia każdy orgazm jest inny. Nigdy się nie powtarza i odczucia na poszczególnych miejscach szczytowych też są niejednoznaczne. Orgazm przeżywa się wraz z myślą, a za każdym razem myśli się o czymś innym, ważne żeby to dotykało  tego co naprawdę chcemy o sobie powiedzieć posługując się ramami fetyszy i fantazji.

3 godziny temu, Gość on 34 napisał:

Gość Ja4

Moim zdaniem to zależy od kobiety i jej zaufania do siebie. Czasami podniecenie jest tak płynne, że zdarza się mi dochodzić zamin nastąpi jakakolwiek interakcja stricte seksualna, bądź przy samym siadaniu na członku.