Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczynazportetu

Starszy facet

Polecane posty

Gość dziewczynazportetu

Cześć wszystkim. Bez zbędnych wstępów przejdę od razu do rzeczy. Jestem młoda, 20 lat, jakoś od zawsze ciągnęło mnie do starszych mężczyzn, z chłopakami w moim wieku nie potrafiłam się dogadać a jeśli już to traktowałam ich tylko jako kumpli, z którymi dobrze się bawiłam. Jakieś pół roku temu w pracy poznałam sporo starszego ode mnie mężczyznę, początkowo w ogóle mnie nie zainteresował ale z czasem to się zmieniło bo on wyraźnie dawał mi do zrozumienia, że mu się podobam, chociaż wcześniej tego nie zauważyłam, albo nie chciałam widzieć. Jak mnie w końcu olśniło i zdałam sobie sprawę, że nie jest mi obojętny to dowiedziałam się, że ma kogoś. Tzn. żeby było jasne - nie jest żonaty ale ma przy sobie inną kobietę, oczywiście bardzo zbliżoną do niego wiekiem. Już wcześniej coś mi się obiło o uszy ale nie miało to dla mnie znaczenia. Jakieś dwa miesiące temu on prawie wprost powiedział, że liczy na coś więcej ale ja stchórzyłam i obróciłam całą sytuację w żart, teraz żałuję i nie wiem co robić. Od tamtej pory więcej nie poruszył tematu chociaż cały czas kręci się gdzieś w pobliżu. Nie mam pojęcia co mogę zrobić. On jest wyraźnie zainteresowany, czuję, że ja też, no i jest ona, która chyba jest świadoma, że coś jest na rzeczy. Z góry dziękuję za każdą odpowiedź i każdy zgryźliwy komentarz również. 🙂