Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Autorka

Syn Zenona M.

Polecane posty

Gość Autorka

Pamiętam jak jakiś czas temu był tu temat o ślubie i weselu syna Zenka Martyniuka. Pamiętam też jak zostałam zjechana przez większość tu siedzących za mój brak zachwytu nad młodą, młodym i całym tym cyrkiem. Oczywiście usłyszałam, że zazdroszczę, bo sama bym chciała takiego bogatego dorwać. Usłyszałam, że dziewczyna ma ogromne szczęście i każda by tak chciała. Nie docierało, że nie każda. Że są takie co potrafią same na siebie zarobić i to nieźle. Nieeee, banda utrzymanek z tego forum mało się nie posikała wciaskając mi kity jakie to są szczęśliwe siedząc w domu na kasie męża. 

No to właśnie wyszło jakie ma dziewczyna szczęście. Jaki to cud jej się trafił. Zwykły ćpunek, co to ani jej szanował nie będzie, ani wsparcia żadnego w nim nie będzie miała. Tak jak Wy, dlatego bylyscie takie tu solidarne. No a teraz wracajcie do obowiązków, żeby mąż był zadowolony i dał troszkę kasy. Bo jak nie to też Wam drzwi przed nosem zamknie jak młody Martyniuk tamtej 😄

Gość Hfghj

On ma strasznie dziwną twarz i puste oczy. Bleee

Gość Na chwilę

Autorko jakie Ty musisz mieć strasznie nudne i puste życie, że podniecasz się jakimiś obcymi ci ludźmi i ich życiem. 

Gość Hfghj
2 minuty temu, Gość Na chwilę napisał:

Autorko jakie Ty musisz mieć strasznie nudne i puste życie, że podniecasz się jakimiś obcymi ci ludźmi i ich życiem. 

A ty krowo co tu robisz na forum jak nie to samo?

Gość Autorka

Nie martw się o moje życie, nie narzekam 🙂 Napisałam to, żeby obnażyć zakłamanie niektórych z Was - podejrzewam, że równie Twoje, skoro tak Cie to ukuło 😄

Gość Na chwilę
7 minut temu, Gość Hfghj napisał:

A ty krowo co tu robisz na forum jak nie to samo?

Śmieje się z takich jak Ty, które podniecają się czyimś życiem. Pewnie w swoim masz niezły bałagan skoro śledzisz życie "celebrytów". Jak typowa kura domowa, która szuka wrażeń, bo ma kiepskie, nudne życie. 

Gość mylisz pojecia

Owszem był taki temat, ale miał inny wydźwięk niż sugerujesz, z tego co pamiętam to chodziło raczej o bogatych i ustawionych teściów (wesele za milion, apartament, auto) a nie o to, że syn Zenka to 8 cud świata, bo już wszyscy wtedy wiedzieli o jego wcześniejszych wybrykach. Było pisane w kontekście finansowym, przy okazji tego, że większość z nas nic od teściów nie dostała na start, np.ja. I to nie znaczy, ze jestem utrzymanką męża, bo pracuję i zarabiam tyle co on, a czasem więcej. Po prostu łatwiej jest zaczynać z kapitałem tak jak synowa i syn Zenka, a nie z niczym jak większość z nas. A co do faceta, to każdej z nas może się trafić pijak czy narkoman, ale raczej nie tak bogaty jak syn Zenka. Więc ta dziewczyna i tak ma lepiej niż większość kobiet.

Gość LOL

Napisałam to, żeby obnażyć zakłamanie niektórych z Was

xx

a obnażyłaś swoją głupotę 🙂

Gość Na chwilę
Przed chwilą, Gość Autorka napisał:

Nie martw się o moje życie, nie narzekam 🙂 Napisałam to, żeby obnażyć zakłamanie niektórych z Was - podejrzewam, że równie Twoje, skoro tak Cie to ukuło 😄

Nic mnie nie ukłuło (nie ukuło), bo nawet nie wiem kim jest osoba, o której piszesz. Nie podniecam się życiem jakichś "celebrytów i ludzi z mediów", nie wiem kto z kim żyje, kto się rozwiódł itd. Ty widocznie w ten sposób musisz się dowartościować. 

Gość Autorka

Nic mnie nie ukłuło (nie ukuło), bo nawet nie wiem kim jest osoba, o której piszesz. Nie podniecam się życiem jakichś "celebrytów i ludzi z mediów", nie wiem kto z kim żyje, kto się rozwiódł itd. Ty widocznie w ten sposób musisz się dowartościować. 

To po co siedzisz i udzielasz się w tym temacie, skoro nie wiesz o kim mowa i nic Cię to nie obchodzi, bo jesteś taka zajebista? Weź już nie rób z siebie pajaca. 

Gość Ja też pamiętam ten temat

i nie wiem, o co Ci chodzi.

Nikt nie komentował cech charakteru młodego Martyniuka, bo nikt go nie zna.

Mam 38 lat, nie mam męża, dzieci i też potrafię zarobić na siebie.

Też uważałam, że młoda ma szczęście POD TYM WZGLĘDEM, że w moim wieku będzie miała odchowane dziecko, a przed 20 jest ustawiona finansowo  i ma więcej, niż ja teraz, mimo wielu lat ciężkiej pracy. A mam to, czego wielu ludzi nie ma, czyli mieszkanie bez kredytu.

I tak, byłabym szczęśliwa, gdybym MOGŁA, A NIE MUSIAŁA PRACOWAĆ. Co nie znaczy, że bym nie pracowała - ale na pewno nie na etacie.

Tego, czy Martyniuk jest cudem czy nie, tego nie wiem. Może nie wpuścił jej do domu, bo np. poszła zachlać w ciąży z koleżankami. Nie mam pojęcia.

Jedno jest pewne - brak konieczności martwienia się o pieniądze i dziecko, jeśli chce się je mieć (o ile jest zdrowe), są WIELKIM SZCZĘŚCIEM.

Gość Na chwilę
3 minuty temu, Gość Autorka napisał:

To po co siedzisz i udzielasz się w tym temacie, skoro nie wiesz o kim mowa i nic Cię to nie obchodzi, bo jesteś taka zajebista? Weź już nie rób z siebie pajaca. 

Póki co to Ty robisz z siebie pajaca, który podnieca się życiem innych. Właśnie czytam tu, że jakiś syn Martyniuka nie wpuścił żony do domu. A Ciebie tak to interesuje, tak podnieca, że aż musiałaś założyć kolejny, denny temat? Domem się zajmij, dziećmi, znajdź sobie jakieś zajęcie, bo zachowujesz się jak typowa, nudna kura domowa, która podnieca się newsami z Pudelka.

Gość Autorka
1 minutę temu, Gość Na chwilę napisał:

Póki co to Ty robisz z siebie pajaca, który podnieca się życiem innych. Właśnie czytam tu, że jakiś syn Martyniuka nie wpuścił żony do domu. A Ciebie tak to interesuje, tak podnieca, że aż musiałaś założyć kolejny, denny temat? Domem się zajmij, dziećmi, znajdź sobie jakieś zajęcie, bo zachowujesz się jak typowa, nudna kura domowa, która podnieca się newsami z Pudelka.

Słuchaj, Ty nawet ze zrozumiem nie umiesz czytać, więc już skończ się produkować. Napisałam jasno, że był tu kiedyś taki temat i się w nim udzieliłam, że moim zdaniem to żadne szczęście, za co zostałam zjechana, bo przecież on ma kasę i to zamyka temat. Po czym wczoraj i dziś na każdej stronie jest info o tym, że gość jest zatrzymany przez policję. No to napisałam, że jednak laska chyba nie ma takiego wspaniałego życia jak tu wszystkie piały z zachwytu. Dotarło? Idź już sobie może na jakieś bardziej ambitne tematy i tam udawaj mądra. 

Gość mylisz pojecia

Nikt nie komentował cech charakteru młodego Martyniuka, bo nikt go nie zna.

XX

I TU SIĘ MYLISZ, BO PISAŁY WTEDY WTAMTYM TEMACIE OSOBY Z PODLASIA, KTORE GO ZNAJĄ

Gość Na chwilę
11 minut temu, Gość Autorka napisał:

Słuchaj, Ty nawet ze zrozumiem nie umiesz czytać, więc już skończ się produkować. Napisałam jasno, że był tu kiedyś taki temat i się w nim udzieliłam, że moim zdaniem to żadne szczęście, za co zostałam zjechana, bo przecież on ma kasę i to zamyka temat. Po czym wczoraj i dziś na każdej stronie jest info o tym, że gość jest zatrzymany przez policję. No to napisałam, że jednak laska chyba nie ma takiego wspaniałego życia jak tu wszystkie piały z zachwytu. Dotarło? Idź już sobie może na jakieś bardziej ambitne tematy i tam udawaj mądra. 

Ty weź się bardziej zainteresuj swoim życiem, bo widać, że też takiego wspaniałego nie masz. Na każdej stronie? Jak się wchodzi na jakieś denne portale plotkarskie to się nie dziwię. Pokazujesz jakie masz nudne życie, że podniecasz się cudzym. 

Gość Autorka

Ty weź się bardziej zainteresuj swoim życiem, bo widać, że też takiego wspaniałego nie masz. Na każdej stronie? Jak się wchodzi na jakieś denne portale plotkarskie to się nie dziwię. Pokazujesz jakie masz nudne życie, że podniecasz się cudzym. 

Wiesz co serio nie chce mi się już z Tobą gadać. To nie były portale plotkarskie, tylko serwisy informacyjne. Ale skąd ty możesz wiedzieć, skoro siedzisz tylko tu i się dowartościowujesz pisząc jaka to jesteś lepsza 🙂 Narazie, inteligentko za 5 złotych 😉

Gość Gosv

Na jakiej jego kasie miałaby niby siedzieć ? Jego ojciec ma kasę a nie on. On jest 30 letnim  golodupcem co na własne wesele nie umiał zarobić. Poza tym jej rodzice też są bardzo bogaci, więc nie sądzę żeby te :wielkie hajsy' co Zenek ugrał pisząc piosenki dla wieśniaków robiły na niej wrażenie. 

Gość gość

Nie chciał jej wpuścić do domu, może zasłużyła? Młode dziewczyny teraz są okropne.

Gość gość

Autorka dokonuje perfidnej manipulacji. Także mam w pamięci temat o ślubie Martyniuka i nikt nie zachwycał się nim personalnie (ani młodą), ale ogólnym kontekstem i życiowymi perspektywami. Chodziło o obrotnych teściów, huczny ślub, życie bez kredytu etc.

Gość Ukkuuu

Jak rozumiem plod tez zasluzyl?

Gość gość

Po czym wczoraj i dziś na każdej stronie jest info o tym, że gość jest zatrzymany przez policję. No to napisałam, że jednak laska chyba nie ma takiego wspaniałego życia jak tu wszystkie piały z zachwytu. Dotarło? Idź już sobie może na jakieś bardziej ambitne tematy i tam udawaj mądra. 

xxx

No to został zatrzymany ON a nie ONA. Nic to nie zmienia w jej finansowym komforcie. Dalej nie musi zapiertalać tylko skupić się na sobie i dziecku. Trafić dobrego męża w Polsce to jak strzał w 10, myślicie, że Wasi magazynierzy czy też kapo menadżerzy z korpo za średnią krajową też by Wam nie wykręcili takiej akcji? Pfff to skąd tyle rozwodów?

Gość gość
1 minutę temu, Gość Ukkuuu napisał:

Jak rozumiem plod tez zasluzyl?

To już biologia, on wyrzucił ją a nie płód za drzwi. Nie miał wyboru - Ty wypad, płód zostaje.

Gość Autorka

Niczym nie manipuluje. Zachwycałyście się tu głównie pieniędzmi. Ze wesele takie piękne było. A czemu tak się zachwycałyście? Ano dlatego, że większość siedzących tu mamusiek to małe nieroby, których jedynym marzeniem jest mieć kasiastego męża. I co więcej, wasze wypowiedzi tylko to potwierdzają. "Co z tego że ją wyrzucił, ona i tak ma lepiej" bla bla bla. 

Czyli dla was to żaden problem, że was chłop potraktuje jak śmiecia i do domu nie wpuści. Ważne, że ma hajs.

Ma lepiej od kogo? Jakoś wśród moich znajomych nikt nikogo z domu nie wyrzuca. Ale wg was ona ma lepiej, bo przecież każdy facet to ..., więc lepiej żeby miał kasę. Sprzedajne dzieweczki. 

Gość Autorka
21 minut temu, Gość gość napisał:

Autorka dokonuje perfidnej manipulacji. Także mam w pamięci temat o ślubie Martyniuka i nikt nie zachwycał się nim personalnie (ani młodą), ale ogólnym kontekstem i życiowymi perspektywami. Chodziło o obrotnych teściów, huczny ślub, życie bez kredytu etc.

No rzeczywiście wspaniałe perspektywy życiowe. 19 lat i w ciąży z narkusem. Z drzwiami zamkniętymi przed nosem. Zajebista sprawa. Ale ważne, że bez kredytu i wesele było huczne. Patola bez rozumu.