Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Paradoks123

Walczyć czy odpuścić ?

Polecane posty

Byłam z chłopakiem 3 lata , byliśmy bardzo zgrana para i nic nie wskazywało na koniec tego związku , zostawił mnie z dnia na dzień , mówiąc ze to się wypaliło , lecz jednak wiem ze żywi dalej mnie uczuciem , poprostu często się kłóciliśmy , byliśmy cały czas razem potrzeba nam było oddechu ale żadne nie wyszło z inicjatywa , i sadze ze powodem rozstania była rutyna oraz to ze było nas za dużo , na ogół nie mamy ze sobą kontaktu , ale jak spotkaliśmy się ostatnio dał mi buzi w czoło przytulił . Zapytal jak się trzymam powiedziałam ze dobrze , jak zapytałam o to jego to powiedział „ jakoś „ bardzo go kocham od rozstania minął miesiąc chvialabym to wszystko naprawić poukładać tylko sama już nie wiem jak .. chvialabym was prosic o pomoc , może był ktoś z was w podobnej sytuacji ? 

Gość gość

Jak ci zależy, to możesz walczyć. Ale jak do siebie wrócicie, to po jakimś czasie wrócą też i stare klimaty. 

Gość walcz głupia walcz

walcz głupia pipo albo zostaniesz sama do emerytury, życie to nie serial TV tylko rutyna i zwyczajność, spanie, sranie, praca to jakieś 90%, a on jak się spyta jak się trzymasz to nie kłam tylko powiedz że strasznie tęsknisz, bo tak jest, bądź choć raz w życiu szczera

Ale jak się odezwać co mam robić ? Pisałam wcześniej to ne odpisywał jak to rozegrać ? Ile facet potrzebuje czasu ?

Gość fsfvv

Nijak, nie zmusisz go do niczego. A skomleniem  to już więcej niż pewne. Albo zatęskni i wróci albo nie. Zacznij żyć na własny raachunek.

Gość gość
22 minuty temu, Gość fsfvv napisał:

Nijak, nie zmusisz go do niczego. A skomleniem  to już więcej niż pewne. Albo zatęskni i wróci albo nie. Zacznij żyć na własny raachunek.

"Skomleniem" tępa strzała. Jak są dorosły nie uzna tego za słabostkę. Takie słownictwo i myślenie tylko w niepoważnych związkach występuje.

Gość gość

Jak JEST dorosły*

Gość gość

I u niepoważnych ludzi. Przeważnie z nizin społecznych*

Gość gosc
6 godzin temu, Paradoks123 napisał:

Byłam z chłopakiem 3 lata , byliśmy bardzo zgrana para i nic nie wskazywało na koniec tego związku , zostawił mnie z dnia na dzień , mówiąc ze to się wypaliło , lecz jednak wiem ze żywi dalej mnie uczuciem , poprostu często się kłóciliśmy , byliśmy cały czas razem potrzeba nam było oddechu ale żadne nie wyszło z inicjatywa , i sadze ze powodem rozstania była rutyna oraz to ze było nas za dużo , na ogół nie mamy ze sobą kontaktu , ale jak spotkaliśmy się ostatnio dał mi buzi w czoło przytulił . Zapytal jak się trzymam powiedziałam ze dobrze , jak zapytałam o to jego to powiedział „ jakoś „ bardzo go kocham od rozstania minął miesiąc chvialabym to wszystko naprawić poukładać tylko sama już nie wiem jak .. chvialabym was prosic o pomoc , może był ktoś z was w podobnej sytuacji ? 

Skoro on odszedl to niech naprawia !!!!!

Gość gosc
2 godziny temu, Gość gość napisał:

"Skomleniem" tępa strzała. Jak są dorosły nie uzna tego za słabostkę. Takie słownictwo i myślenie tylko w niepoważnych związkach występuje.

Za co uzna ktos kto odszedl ? To nie ona go zostawila . 

Gość Gość

W związku nie ma czegoś takiego, że jest się "za dużo" i stad są kłótnie. Przyczyny kłótni leżą  w braku miłości a z tym cierpliwości, wybaczenia, łagodności. Na miejsce ich wchodzi drażliwość, złość, frustracja, niechęć do partnera.

Po czasie poprzednie problemy wrócą i będzie tak jak było. To nie ludzie dla siebie są widocznie.