Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Asia

Bardzo nieregularna miesiaczka

Polecane posty

Gość Asia

Dziewczyny....  Prosze Was o pomoc.

Juz sama nie wiem co myslec. Od prawie dwoch lat walcze z nieregularna miesiaczka....  Jest bardzo zle, zazwyczaj w okolicach 14-16 dnia cyklu zaczynalam plamic, czasem to plamienie trwalo nawet 2 tygodnie. Probowalam Duphaston ale niestety nie dzialal. W koncu lek Lutenyl zaczal dzialac. Bralam go rok, i teraz jestem na odstawieniu,zeby zobaczyc czy unormowalo sie cokolwiek... Niestety nie. Pierwsza miesiaczka bez leku pojawila sie 21 dnia cyklu, pozniej 20 dnia, i teraz 16 dnia cyklu zaczelam plamic i trwalo to prawie dwa tygodnie. Mam problem z dostaniem leku Lutenyl poniewaz nigdzie go nie ma. Moze ktos z was mial podobna sytuacje? Dodam ze wszystkie wyniki hormonalne sa ok, nawet testy Ca125, i inne. Na prawde przebadalam co moglam. 

Czasem pojawialy mi sie male torbiele, ale lekarz nie stwierdzil zadnego zespolu jajnikow (przepraszam nie pamietam nazwy) schudlam do prawidlowej wagi, odzywiam sie zdrowo, duzo sie ruszam. Juz na prawde nie wiem co moge zrobic. Od kilku lat lecze sie tez na OCD i Zabuzenia odzywiania,jednak jest to juz koncowka terapii, na prawde jest ze mna co raz lepiej psychicznie. Nie mam pojecia co sie dzieje z moim cialem. Bylam na prawde juz u 5 lekarzy chyba.... Moze ktoras z was ma podobny przypadek?

Pozdrawiam