Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

problematyczna323

Czy można zajść w ciążę

Polecane posty

Witam jestem z bardzk głupim i nietypowym pytaniem. Otóż to doszło do namiętnego pocałunku, gdzie mężczyzna podnieca się tak, że dochodzi do wytrysku. Jest on w samych bokserkach, a kobieta która na nim siedzi jest w dresach i majtkach. Przesiąkaja jego bokserki, dresy kobiety aż do jej bielizny. Wiadomo, plemniki nie są bardzo uzbrojone,i do ciąży dochodzi podczas penetracji itp itp, ale nurtuje i męczy mnie moja psychika i dlatego pytam, dla pewności. Czy jednak jest możliwość wtedy na ciążę? To głupie, ale nie daje mi spokoju. Dodam, że sytuacja miała miejsce 2 dni po miesiączce. 

Gość 1111111ldpd0

Nie ma takiej mozliwosci.

1 godzinę temu, Gość 1111111ldpd0 napisał:

Nie ma takiej mozliwosci.

Cholera, mam taką nadzieję bo jednak wszystko przesiąkło🙄 dziękuję za odpowiedź 

Gość Vikii

Nie ma szans na ciążę bez penetracji i wytrysku do środka pochwy. Poza tym aby doszło do zapłodnienia twoja komórka jajowa musiała by się spotkać z plemnikiem- przez ubranie nie ma szans. Jeśli jednak chcesz współżyć bez zabezpieczenia to warto byś wiedziała jaki jest twój dzień cyklu. Ja monitoruje swoje cykle za pomocą testera owulacji ze śliny afrodyta. Tester jest mały, dyskretny no i tani. Kupiłam go na stronie sklepu naturalnaplodnosc. 

50 minut temu, Gość Vikii napisał:

Nie ma szans na ciążę bez penetracji i wytrysku do środka pochwy. Poza tym aby doszło do zapłodnienia twoja komórka jajowa musiała by się spotkać z plemnikiem- przez ubranie nie ma szans. Jeśli jednak chcesz współżyć bez zabezpieczenia to warto byś wiedziała jaki jest twój dzień cyklu. Ja monitoruje swoje cykle za pomocą testera owulacji ze śliny afrodyta. Tester jest mały, dyskretny no i tani. Kupiłam go na stronie sklepu naturalnaplodnosc. 

Dziękuję