Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i dziwne

czy powiedzieć dziewczynie prawdziwe powody dla których z nią zerwałem

Polecane posty

Gość Gisc555tt
7 minut temu, Gość oczywiscie napisał:

Otóż to, inteligentne kobiety się dawno zorientowały i go puściły w trąbę. 

Ale sam sobie na to zapracowal. Nikt mu tego nie zasponsorowal.

Gość niezainteresowana

To jest naprawdę śmieszne, że taki co uprawiał już seks z mnóstwem kobiet, mężczyzn i nie wiadomo co jeszcze ma na sumieniu (ponoć pedofilię), domaga się od swojej partnerki dziewictwa? Ona powinna ci dać kopa w zad aż dolecisz do Afganistanu i znadziesz sobie tam dziewicza kozę. A bogatej to ty szukasz, bo sam jesteś biedny i chcesz żeby cię utrzymywała. 

Gość Gos

Serio uwazasz ze jakas kobieta Cie zechce na glowe rodziny? 😄 z takim podejsciem masz szanse jedynie na fun i to juz po pierwszej randce mozna sie zorientowac

Smieszne 

Gość ciekawe

ciekawa jestem czy by ci było łatwo ją zostawić jakbyś się naprawdę zakochał, ale ogólnie po wypoqiedziach widzę że zdolny naprawdę kochać niestety nie jesteś...fakt wygląda na to że ciągnęł atą kasę, ale czemu takie wybierasz? Skromniejsze już nie dla ciebie zapewne no to masz co chciałeś, uczucia nie kupisz za pieniądze a chyba tak robisz

Gość Gosc13455

Powiedzialbym: zrywam z Toba bo wiem ze nna gardzisz i chcesz mnie odpedzic jak najdalej bo nienawidzisz takich ludzi

Gość niestety

bierzesz lampucery a potem się żalisz, wypierdalaj stąd ciołku

Gość Gosc7899

Hehe

Gość i dziwne

czyli po waszej reakcji już wiem że lepiej nie mówić prawdy wymyślę jakąś wymówkę

Gość o ukuzwa
2 minuty temu, Gość i dziwne napisał:

czyli po waszej reakcji już wiem że lepiej nie mówić prawdy wymyślę jakąś wymówkę

serio jej chciałeś powiedziec że jest dla ciebie za biedna...hahah dobra podtrzymuję wypierdalaj daleko ...nic o charakterze i innych sprawach, chciałeś tylko wyroohac  ty nie masz uczuć, całe życie będziesz sam, a przynajmniej tak się bedziesz czuć bo na szczere uczucie od nikogo nie zaśługujesz

Gość i dziwne

Tylko ciekawe kobiety jakoś nie chcą związać się z facetami biedniejszymod siebie czy mniej wykształconymi

Gość gość
1 godzinę temu, Gość Gosc1235 napisał:

Ja bym powiedzial tak: jestem chytry, patrze tylko na pieniadze, chce z kogos korzystac za darmo bo to dobry biznes dla mnie, mam zbyt wysokie mniemanie o sobie i uwazam sie za lepszego a kobiety traktuje z gory i nie czuje nic do nich, czy zalowalabys czas spedzac z kims takim majac do wyboru mezczyzn ktorzy kieruja sie sercem? Bo ja jestem wyrachowany i skoncze samotnie poniewaz inteligentne kobiety sie zorientuja a te inne wykorzystam i z nimi zerwe oklamujac je? Na pewno MNIE kochasz? 

Bo to prawda.

Gość o ukuzwa
5 minut temu, Gość i dziwne napisał:

Tylko ciekawe kobiety jakoś nie chcą związać się z facetami biedniejszymod siebie czy mniej wykształconymi

idz w pisdu ze swoimi poglądami bo ich nawet nie masz...nie podoba ci sie coś w niej to zerwij a nie pitolisz po forach, nie umiesz znaleźć mądrej dziewczyny to tylko mi ciebie żal, a kasa to naprawde nie wszystko, a naciaganie cóż...sam sobie na to pozwoliłęś jak ostatnia pipa...pisze ci tylko że życie różnie wygląda a ty chyba pod pieprzonym kloszem żyjesz, jak bardzo jałowe tak naprawdę musi być twoje życie to strach myśleć ... wciągnij krechę jutro będzie lepiej ;)...oj ja coś czuję że ja nawet mam większe jaja od ciebie jak zresztą większość pań

Gość gosc

byl seks?

Gość o ukuzwa
Przed chwilą, Gość gosc napisał:

byl seks?

to był sponsoring tzw bo goscia nei stac na normalną dziewczynę ... ja pitole on może ma kase ale klasy zero i charakteru, za żadne pieniądz etego nie kupi a dziffki i owszem :)

Gość oczywiście
6 godzin temu, Gość o ukuzwa napisał:

to był sponsoring tzw bo goscia nei stac na normalną dziewczynę ... ja pitole on może ma kase ale klasy zero i charakteru, za żadne pieniądz etego nie kupi a dziffki i owszem 🙂

To chyba ty byłaś tą dzifką jeśli tyle o tym wiesz, sponsorowana szmato. 

Gość gość

Problem leży gdzie indziej, już parę razy o tym pisałam. On nie może się legalnie związać i dlatego tak lawiruje. 

Gość Gosc
17 godzin temu, Gość gosc napisał:

byl seks?

Czy z Toba byl seks

Gość leszcz
21 godzin temu, Gość oczywiście napisał:

To chyba ty byłaś tą dzifką jeśli tyle o tym wiesz, sponsorowana szmato. 

pisał ż ena kase go ciągneła on dzifkarz a ona dzifka chyab proste czego nie jarzysz leszczu