Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dagmarra

Jąkanie łódź jaki specjalista

Polecane posty

Gość dagmarra

Prosze polećcie szybko kogoś kto zna si w Łodzi na jakaniu. NIe wiem czy udać sie najpierw do psychologa czy lepiej do logopedy czy neurologopedy? Kro sie zajmuje jakaniem w pierwszej kolejnosci, doradźcie jak  pomóc mojemu synkowi? :-(

Gość agazaw

Logopeda, ale tez psycholog. Idziesz w dobrym kierunku. Trzeba bowiem okreslić jakie to jest jąkanie i czym spowodowane , czy pojawiło się nagle czy już trwa itd. To wszystko jest ważne dla diagnozy i określenia planu terapii ( sama jestem logopedą ale nie z Łodzi niestety)

Polecę Ci Klinikę Gutkowska, bo słyszałam swietnie opinie o tamtejszej logopedzie , ale tez dlatego, ze na miejscu maja od razu psychologa dziecięcego . To  ważne dla Ciebie. Jesli jąkanie jest wywołane jakimś lekiem, dziecko będzie czuć się bezpieczniej w jednym miejscu gdzie będzie miało pomoc obydwu specjalistów na miejscu , nie wspominając o Twojej wygodzie, ale też o współpracy specjalistów - będzie sprawniejsza bo na miejscu. Spróbuj tam http://klinikagutkowska.pl/#terapia-logopedyczna