Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lul

Baby to strasznie głupie stworzonka, podatne na manipulacje, im trzeba wszystko wytłumaczyć zrób tak myśl tak, i na domiar złego jeszcze te całe feministko-pedały zaprzęgły ich do pracy :D

Polecane posty

Gość lul

i próbują usamodzielnić je, podczas gdy kobieta z natury jest niesamodzielna - są wyjątki ale wiadomo że i babe z wąsem też znajdziesz jak dobrze poszukasz 🗣️

Gość gość

Coś podobnego, a ja nieskutecznie próbuję sie uwolnić od takiego, który  mi ciągle mówi co mam robić i myśleć 😠

Gość lul
3 minuty temu, Gość gość napisał:

Coś podobnego, a ja nieskutecznie próbuję sie uwolnić od takiego, który  mi ciągle mówi co mam robić i myśleć 😠

jedyne co zmienisz to osoba która będzie ci dyrygować, a to może być choćby koleżanka (która często gęsto doradza tak aby związki sie rozpadały - patrz baby są złośliwe).

Gość Gość MHS

Znajdź taką, dla której ty będziesz autorytetem i będziesz nią manipulował.

Gość Gość no

Tak się pocieszasz? Wątpię że ktorakolwiek zgodziłaby się na twoją dyrygenture. Żeby baba cię słuchała jak świnia grzmotu to musiałbyś miec charyzme. A tej jak wiadomo nie ma żaden jelop z kafe. 

Gość gościnka

wam się tak wydaje bo chcecie się czuć ważni, a to nie polega na tym żeby zaniżać wartość kobiety, ale to rozumieja tylko mężczyźni a nie chłppcy...prawdziwa kobieta nie jest po to żeby wam podnosić ego chłopcy

Gość Gość MHS

Zarobił też na nią.Kobiety słuchaly mężczyzn bo np.pracowali na nie w kopalniach, wtedy bardzo opłacalnych.

Gość Gość

Ciebie amatorze brudnych antygwaltow nawet uposledzona by nie słuchała. Jesteś uleglym pantoflem. 

Gość gość
6 minut temu, Gość lul napisał:

jedyne co zmienisz to osoba która będzie ci dyrygować, a to może być choćby koleżanka (która często gęsto doradza tak aby związki sie rozpadały - patrz baby są złośliwe).

Nie mam koleżanek, które miałyby decydujący głos w moich sprawach :classic_angry: Ogólnie nikt nie ma prawa mi nic dyktować, jeśli próbuje to kończę dyskusję. 

Gość Gość MHS

Bo ja widziałbym związek tylko z taką, która by się słuchała jak miałbym rację.Chyba,że miałaby lepszy pomysł na coś.Nie odczuwam potrzeby dominacji dla dominacji.

Gość lul

kwi kwi 🗣️

Gość Gość MHS

Po co komuś dyskusje kto dominuje jak coś jest niezałatwione.

Gość gość

ja pierniczę, kolejny dzieciak bez wykształcenia co się nudzi. Serio misiu myslisz , ze kobiety pracuja od czasów feministek, a to zapomniało sie pójśc na lekcję historii i zrozumieć, ze do pewnego momentu Europa była rolnicza i 99% ludzi niezaleznie od płci i wieku (bo juz 5 latki pasły  gęsi itp)  tyrało na roli , potem po rewolucji przemysłowej cześć z nich przeniosła sie do prac w miastach i fabryce. I tam też równo zasuwali wszyscy, nawet chętniej zatrudniano kobiety i dzieci bo taniej wychodziło-nawet w kopalniach, patrz Germinal Zoli. Nie pracować to sobie mogły kobiety najbogatsze,  bo nawet co biedniejsze szlachcianki zarządzały pracą w domu i gospodarstwem, często robiły interesy, np sprzedaż tego co majatek wyprodukował. Tak samo kobiety stanu sredniego z miast- żony  rzemieślników, kupców, właścicieli gospód itp, równo z meżem pracowały  w rodzinnym interesie. Byłes kiedyś na polskiej wsi? Serio kobiety tam leżą i pachna a gospodarstwo sie samo ogarnia? I 100 lat, czy 200 lat temu to też sobie leżały i patrzyły jak  siesamo robi?

Gość gość

zaprzęgły ich do pracy

xxx

chyba jak już , to zaprzęgły je. Te kobiety, a nie tych kobietów. Śmieszne , jak o kobietach wypowiadają się chłopcy, co nie potrafią podstawówki skończyć, albo jeszcze matce przy cycu wiszą.

Gość gość
1 minutę temu, Gość gość napisał:

zaprzęgły ich do pracy

xxx

chyba jak już , to zaprzęgły je. Te kobiety, a nie tych kobietów. Śmieszne , jak o kobietach wypowiadają się chłopcy, co nie potrafią podstawówki skończyć, albo jeszcze matce przy cycu wiszą.

lepiej się przypieprzyć do jednego słowa niż zrozumiec sens wypowiedzi, brawo wtórny analfabeto

Gość gość
8 minut temu, Gość gość napisał:

lepiej się przypieprzyć do jednego słowa niż zrozumiec sens wypowiedzi, brawo wtórny analfabeto

misiu, ale po twojej pisaninie widać, że prostaczek z ciebie, nieuk albo małolat. Więc nikt na poważnie nie przejmie się tymi bzdurami, bo i po co. Okazałam łaskę i wyjaśniłam ci merytorycznie , jak to z tą pracą kobiet było.Masz za darmo, doucz się , to i nie będziesz  publicznie z siebie osła robił. A co do tych tam pozostałych zali , to naprawdę jestem przekonana, ze sporo kobiet jest od ciebie mądrzejszych, konkretniejszych i bardziej decyzyjnych. I bez wąsów.  Bo takie żałosne teksty to tylko melepety i nieudacznicy pisują.

Gość gość
4 minuty temu, Gość gość napisał:

misiu, ale po twojej pisaninie widać, że prostaczek z ciebie, nieuk albo małolat. Więc nikt na poważnie nie przejmie się tymi bzdurami, bo i po co. Okazałam łaskę i wyjaśniłam ci merytorycznie , jak to z tą pracą kobiet było.Masz za darmo, doucz się , to i nie będziesz  publicznie z siebie osła robił. A co do tych tam pozostałych zali , to naprawdę jestem przekonana, ze sporo kobiet jest od ciebie mądrzejszych, konkretniejszych i bardziej decyzyjnych. I bez wąsów.  Bo takie żałosne teksty to tylko melepety i nieudacznicy pisują.

racja zwracam honor, myślałam że ktoś sie przypieprzył do tego tekstu o historii i za szybko zareagowałam, potem zobaczyłam że chodzi o tego melepete od topika 😉 excuse moi

Gość gość
1 minutę temu, Gość gość napisał:

racja zwracam honor, myślałam że ktoś sie przypieprzył do tego tekstu o historii i za szybko zareagowałam, potem zobaczyłam że chodzi o tego melepete od topika 😉 excuse moi

spoko:)