Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SexyLove

Prezerwatywy

Polecane posty

Ostatnio zaczęłam uprawiać seks z moim chłopakiem. Nie znam się na tych rzeczach, jestem dopiero początkująca. Mam 16 lat i nigdy jeszcze nie byłam u ginekologa.

Problem polega na tym, że nie do końca wiem, czy mój chłopak mówi mi prawdę. Otóż przed każdym seksem on przedziurawia prezerwatywę i mówi, że jego mały musi mieć dopływ świeżego powietrza i przewiewną "tkaninę" bo się zaśmierdnie TAM w środku.

Wydaje mi się to trochę podejrzane. Czy wszyscy tak robią? 

Pomóżcie!!!

Gość dsadasda

spokojnie, zapewniam cię że wszyscy, to normalne, bez obawy chłopak wie co robi, chyba nie chcesz ssać zaśmiardniętego?

Gość Biggus_Dicckus

Tak twój chłopak mówi ci prawdę. Musisz mu zaufać. Zaufanie to podstawa udanego związku. 

Jeśli będziecie kiedyś uprawiać miłość francuską ze swoim chłopakiem pamiętaj żeby zawsze połykać jego spermę (ten biały płyn z penisa). Inaczej zajdziesz w ciąże pozamaciczną (soki żołądkowe rozpuszczają spermę zapobiegając ciąży dlatego trzeba ją połykać).

Istotne jest by kończył w twoich ustach. Nigdy gdzie indziej. Inaczej ciąża murowana. 

Mam nadzieje, że pomogłem. 

19 minut temu, Gość dsadasda napisał:

spokojnie, zapewniam cię że wszyscy, to normalne, bez obawy chłopak wie co robi, chyba nie chcesz ssać zaśmiardniętego?

Ssać? Co ssać? Prezerwatywy?

13 minut temu, Gość Biggus_Dicckus napisał:

Tak twój chłopak mówi ci prawdę. Musisz mu zaufać. Zaufanie to podstawa udanego związku. 

Jeśli będziecie kiedyś uprawiać miłość francuską ze swoim chłopakiem pamiętaj żeby zawsze połykać jego spermę (ten biały płyn z penisa). Inaczej zajdziesz w ciąże pozamaciczną (soki żołądkowe rozpuszczają spermę zapobiegając ciąży dlatego trzeba ją połykać).

Istotne jest by kończył w twoich ustach. Nigdy gdzie indziej. Inaczej ciąża murowana. 

Mam nadzieje, że pomogłem. 

Jak ja mam ją połknąć jak ona już jest w środku we mnie?

Gość mieta

prowo slabe jak herbatka miętowa 

Gość Biggus_Dicckus
16 minut temu, SexyLove napisał:

Jak ja mam ją połknąć jak ona już jest w środku we mnie?

Zapisz się na jogę. Te ćwiczenia bardzo ci to ułatwią.

Pamiętaj tylko, że musisz poprosić instruktorkę/instruktora o konkretny zestaw ćwiczeń. 

Albo zapytaj rodziców jak to zrobić. Powinni wiedzieć. 

Gość Biggus_Dicckus
19 minut temu, SexyLove napisał:

Ssać? Co ssać? Prezerwatywy?

Ssanie prezerwatywy również może pomóc w uniknięciu ciąży. Pod warunkiem, że jest ona już "zużyta". 

Gość Misia

złotko, loda robisz mu w ogóle bez gumki i grzecznie połykasz. A jeśli twój facet chce wejść do twojego skarbu to zawsze w nieprzedziurawionej gumce i lepiej gdybyś oprócz gumki miała jeszcze jakieś inne zabezpieczenie (tabsy)

Gość marek

Przynajmniej jedna Misia napisała tutaj poważnie na pierwszy post. Z tym że myślę że temat jest wymyślony. Brawo Misia żeby tylko takie osoby zaglądaly na forum.