Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość owie023

jaki wózek na trudny teren

Polecane posty

Gość owie023

Jak w tytule. W marcu mam termin, mieszkamy pod miastem, sporo leśnych dróżek, nierownosci. Nie wiem jaki wozek wybrać, żeby przyjemnie i lekko nam się spacerowalo? Z czego powinny być zrobione koła?? Będę wdzięczna za pomoc

Gość Gość

Polecam Jane crosswalk. Świetnie amortyzowany, i koła z jakiejś takiej twardszej pianki więc się nie dziurawią, ale kamienie też się w nie nie wybijają. 

Gość Gosc

Ja mieszkam pod lasem. Mamy jedo fyn. Jestem zadowolona. Duże pompowane koła i dobra amortyzacja.

Gość anonimka

może zerknij na wozki z RIKO? maja ich sporo w ofercie, wiekszosc dobrze sprawdzi się na 'wiejskich' terenach 🙂

Gość cnccghc

X-lander x-run, 

miałam taki jeden i sprawdził się na plaży, na zwałach lodu, na korzeniach i kamieniach, na brzegu jeziora z błotem, korzeniami drzew, którędy to przedzierałam się ciągnięta dodatkowo przez swoje psy, był niezawodny przy wsiadaniu do pojazdów gdzie podłoga jest wysoka i przy wysiadaniu dzięki daleko wysuniętemu przedniemu kołu, i świetnie się spisywał pchany przeze mnie w rolkach...

Lepszego wózka nie mogłabym sobie wymarzyć.

Miałam go od narodzin córy po jej wiek lat 2,5 czy coś koło tego i żal się go było pozbywać. Na dodatek przy sprzedaży był w świetnym stanie.

Gość Gosc

Valco snap sport. Po lesie, plaży jedzie bez problemów. Ważne aby miał duże pompowane koła.

Gość marolka

Riko Naturo. Ma bardzo porządne koła, a przede wszystkim to jest stabilny. Jak wjeżdżamy na wertepy to ani nie podskakuje ani nie skrzypi. A niestety dużo wozkow ma taki zwyczaj.

Gość Fanfa

Ja też polecam wózki jane. Mam nomada tej firmy. Jest superlekki, ale na trudny teren za słaba amortyzacja. Wszystko w nim działa idealnie. Dobrze się składa, wszystko ładnie pracuje. Nic nie stuka, nie skrzypi, nie zacina się. 

Gość czikulinka
Dnia ‎07‎.‎01‎.‎2019 o 15:06, Gość marolka napisał:

Riko Naturo. Ma bardzo porządne koła, a przede wszystkim to jest stabilny. Jak wjeżdżamy na wertepy to ani nie podskakuje ani nie skrzypi. A niestety dużo wozkow ma taki zwyczaj.

ile kosztuje? jaka wielkość gondoli? nie chce, żeby mi corka za szybko z niej wyrosla...

Gość marolka

jakos około 2tysiecy. gondola duza, używamy jej już ponad pol roku, ale powoli przymierzamy się do spacerówki. 

Gość wetika

my mamy model XD zfirmy RIko i też radzi sobie całkiem niezle na trudnym terenie ( mieszkamy na wsi). Mocne koła, dobra amortyzacja robią swoje. Ogólnie lubię ten wózek i gdybym miała wybierać jeszcze raz też postawiłabym na ten sam model 🙂

Jak dla mnie to typowym wózkiem terenowym jest x-lander ale model x-move, ma duże koła i doskonałą amortyzację więc dziecko nawet na wybojach się nie wybudza

Gość Hop

Emmaljunga jest świetna na trudny teren

dla mnie z tych wszystkich wymienionych wózków też wygrywa RIKO. Bardzo dobry stosunek jakości do ceny, nie sądze że da się kupić coś tak dobrego za tak niewielkie pieniądze. Zresztą sam wygląd zewnętrzny tych wózków robi wrażenie 🙂

Gość gość

Emmaljunga a potem dłuuugo dłuuugo nic....

Gość bewanada

ja też jestem zadowolona z riko, mamy model sigma. Mieszkamy pod miastem. Teren moze nie jest jakiś bardzo trudny ale jednak mało tu asflatu i rownych chodnikow heh. SIGMA daje rade, wózek płynnie jezdzi, latwo się prowadzi, nie ma problemów z podbijaniem itd.

Gość awitara

wiadomo, że kazdy z nas ma inny gust, inne potrzeby i szuka też czegoś innego. ja bede kupowac riko wlasnie przede wszystkim na dobry stosunek jakosci do ceny 🙂 nie dosc, że super wygladaja to jeszcze sa w pelni funkcjonalne.