Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adaaa

Spóźniający się okres

Polecane posty

Gość adaaa

Hej dziewczyny mam takie pytanie. Spóźnia mi się okres. Powinnam dostać wg kalendarzyka 29 grudnia wtedy wypadało 28 dni. Jednak mam czasami 28 dnia, 29 dnia a raz 30 dnia. Wiec kalendarzyk liczy mi niewielkie spóźnienie. Kochałam się ostatnio z chłopakiem równe 2 miesiące temu (1 listopada), okresu po nim dostałam 3 dni (4 listopada) po stosunku a potem drugi cykl dostałam po minieciu 29 dni ( 2 grudnia). Na poczatku grudnia (10 grudnia) jednak zachorowałam, wylądowałam na pogotowiu z gorączką okazało się, że mam silne zapalenie pecherza. Dostałam antybiotyk, który wziełam. Przez tydzien chorowałam w domu, po chorobie miałam wizyte u ginekologa kontrolną (14 grudnia ) , który robił mi usg. Pokazał mi wszystko i powiedział, że wszystko jest okej. Natomiast dni pomiedzy 2 a 3 cyklem pomimo choroby były dla mnie stresujące z różnych powodów. Zrobiłam test, który wyszedł negatywnie. Dodam dodatkowo, że po ostatnim stosunku chłopak skończył poza dla wiekszej bezpieczności. Dodatkowo kochalismy sie z uzyciem prezerwatywy. Aktualnie momentami boli mnie brzuch, wczesniej bolały mnie piersi i wysypało mnie troche na buzi. Czasami mam tak przed okresem.  Błagam pomożcie

Gość asd

A jak ci mamy pomóc? Pytania też nie widzę.

Gość Obawiasz się, że to ciąża?

Jeśli obawiasz się, że jesteś w nieplanowanej ciąży i przeżywasz w związku z tym trudności, którymi nie masz się z kim podzielić

zadzwoń lub napisz na darmowy chat dla kobiet w nieplanowanej ciąży

http://www.kobietawpigulce.pl/