Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

I co cię pogrążyło w takiej depresji, to że ja próbuję wyjść na prostą?

Polecane posty

Gość gość

Przestań mi się włamywać do korespondencji i zostaw mnie w spokoju. Żyj swoim życiem. 

Gość Onazraniona

Dobre chyba masz do czynienia z jakąś dobrą informatyczką skoro potrafi włamać Ci się do korespondencji :P Może napisz to jej osobiście, a nie tutaj :P

Gość gość

Mam do czynienia z hackerem który pisze tutaj wszystko co wie, dlatego postępuję tak samo jak on.

Gość Gość

Od lat żyję tak, zakompleksiony i odrzucony głupiec mści się na mnie włamuj się mi do łapka i telefonu, w celu zakładania z nich konta na ...arskich stronach, rozsyłania zdjęć znalezionych w necie czy przysłanych do niego  przez  jego ...ę jako moje, obrażania i hejtowania ludzi, wszystko w celu odebrania mi godności i stworzenia mi czarnego PR -u. Da sie przeżyć, kto w to uwierzy i przyjmie jako moje nie jest wart mojej znajomości z nim.

Gość Gość

Kiełbasa. Dlaczego mając tę wiedzę i pewność że coś takiego się dzieje nie zglosisz tego odpowiednim ludziom albo sama nie weźmiesz sprawy w swoje ręce? 

Gość Gość
10 minut temu, Gość Gość napisał:

Kiełbasa. Dlaczego mając tę wiedzę i pewność że coś takiego się dzieje nie zglosisz tego odpowiednim ludziom albo sama nie weźmiesz sprawy w swoje ręce? 

Bóg bierze zapewne w swoje ręce, On jest jej mścicielem, nikt tego zrobi jak On.

Gość Gość

Sam fakt że piszesz o sobie jak o kimś innym nie świadczy dobrze o twojej kondycji psychicznej...człowiek rzeczywiście nekany przez psychola i jego bandę nie liczy że jakoś bóg za niego załatwi sprawę tylko sam ją rozwiązuje. Jesteś chora psychicznie i masz urojenia. 

Gość gość

Chorzy ludzie

Gość Gość
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

Sam fakt że piszesz o sobie jak o kimś innym nie świadczy dobrze o twojej kondycji psychicznej...człowiek rzeczywiście nekany przez psychola i jego bandę nie liczy że jakoś bóg za niego załatwi sprawę tylko sam ją rozwiązuje. Jesteś chora psychicznie i masz urojenia. 

Kto jak Bóg! Nikt jak Bóg! 

To Jakub jest beznadziejnie chory psychicznie mając męskie i żeńskie profile w ilości dwucyfrowej. Ale kalizm,  jego ulubiony kierunek filizoficzny:/ uniemożliwia mu zrozumienie tego.;)

Gość Na bank !
25 minut temu, Gość Gość napisał:

Od lat żyję tak, zakompleksiony i odrzucony głupiec mści się na mnie włamuj się mi do łapka i telefonu, w celu zakładania z nich konta na ...arskich stronach, rozsyłania zdjęć znalezionych w necie czy przysłanych do niego  przez  jego ...ę jako moje, obrażania i hejtowania ludzi, wszystko w celu odebrania mi godności i stworzenia mi czarnego PR -u. Da sie przeżyć, kto w to uwierzy i przyjmie jako moje nie jest wart mojej znajomości z nim.

Znowu nie wiesz kim jesteś ? Znowu wydaje ci się ,ze jesteś nią ? Powinnaś iść do lekarza i brać leki . W ten sposob informujecie ,ze siedzicie u niej w poczcie ? Dla niej to nie nowość !

Gość gość

Widzę że do mojego wątku podłączyły się inne osoby, więc piszcie co chcecie, oddaję go wam. Mam nadzieję że główny przekaz dotarł do adresata. 

Gość Nie jest lekko ?
13 minut temu, Gość Gość napisał:

No i co ? Ułożyło ? Hahahahaha

Nie wiecie co zamierza i stąd te prowokacje ! Nic nie możecie posłuchać,podglądnać ?Ach ta niepewność 

Gość ku pamięci
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

Może teraz ,coś o człowieku orkiestra ,herszta bandy i wianuszkiem k***wkoło siebie ! To nic ,ze stary ,ale trzyma się widać nieźle ,choć zwieracze mu puszczają ,sra i leje na forum i pod siebie, roznosząc smród ,to jeszcze wzrok niezły ,w internecie wszystko wybada ,choć już nie tak jak dawniej ,ale jeszcze ,jeszcze.... Urodzony przed wojną ,sierota na komunistycznym chlebie wychowany ! Ukończywszy studia Nową Hutę budował i w Krakowie się ostał ! Choć z książęcej rodziny, nowej władzy się tak przypodobał ,że go na stypendium, do Anglii wysłali, języki szlifować ! Nikt z młodych w tym czasie ,takiego honoru nie dostąpił ,trzeba było sobie zapracować ,albo młodej władzy się sprzedać , jak ? Wiadomo! Po powrocie do kraju pracę dostał niezłą , zwiedził z firmą, trochę świata, dorobić, to się niczego nie dorobił , wszystko poszło przelewem i na alimenty ! Jedna żona ,druga żona, puściły go kantem ,któraż mogła wytrzymać , ogona moczącego we wszystkim, co się tylko ruszało ,aż ona ta trzecia ostatnia ,zaciążyła i nawet przed ołtarz św do kościoła go zaciągnęła ,żeby ślubował ! Nic dla niej nie było przeszkodą ,ani to że pije ,ani to ,ze alimenty ,nie tylko na ślubne ,ani nawet to,że o lat kilkanaście starszy i ,że bliżej mu do ojca jej, niż do niej ! Śluby kościelne ,dziecko i młoda żona ,nie zatrzymało go jednak przy jednej ,dalej sprzęt miał sprawny ,więc zaliczał ,zaliczał ,które były chętne i pił jak dawniej ! 

Przyszły w końcu niezbyt dobre dla niego czasy , komunizm upadł ,a wraz z nim zakłady pracy ! Czas transformacji ,jedni się odnaleźli ,umieli się przystosować ,poszli w biznesy ,inni jak nasz milusiński na rentę chorobową,żeby jakoś przy pomocy ZUS-u do emerytury przetrwać ! Marne grosze to były,ale mógł jeszcze u kolegi,który kupił zakład dorobić i do wymarzonej emeryturki doczekał ! Choć na wiele nie starczało , ale pewne i stałe ! Kolesie od kieliszka , jeden po drugim, jak muchy padali ,a on jeszcze rześki , sprzęt mu tylko szwankował ! Żona kochanków zmieniała jak rękawiczki ,raz po raz innego ,ale cóż poradzić mógł na to ,podkulał ogon i w kieliszku dalej tulił smutki ! AŻ tu proszę państwa ,cud stał się, nad cudy ! Odżył , lat kilkanaście mu ubyło ! INTERNET MU PODŁĄCZYLI !!!Bożesz ty mój ! Świat ścielił mu się do nóg ! Tyle możliwości ,jak nigdy! NOWE ŻYCIE DOSTAŁ i to jeszcze jakie ? Mając techniczne wykształcenie ,elektryk przecież i łeb na karku, z informatyką czuł się za pan brat ! Nic nie było dla niego trudne ,zaczął się rozwijać ! NA wszystkich forach brylował ,mógł być tym kim sobie tylko zapragnął ! Baby same pchały mu się do łóżka ,wystarczył tylko bajer ,nawet nie musiał zbytnio się starać ,a na kamerce przecież zamiast siebie wstawić film z młodym bogiem zawsze może i tak mu czas leciał ! Tyle stron , tyle ci*ek młodych widział ,zamykał oczy przed snem i tylko mu się przewiały ogolone pierogi i bułeczki smaczne ,ale cóż ? nie mógł sobie włożyć ,sprzęt odmawiał współpracy ,zwiądł ! Przerobił wszystkie zboczenia w internecie i tylko marzył,żeby któraś jeszcze klękła przed nim, tak realnie, a tu k**a ten ani drgnął ! Więc doszukał się skat i stwierdził przecież ... JESZCZE MOGĘ ! Ucieszył się z tego bardzo i kiedy siada na muszlę klozetową ,wyobraża sobie ,że sra w czyjąś mordę ! Stąd tak strasznie zawalone jest gownami to forum ,bo co pomyśli to zaraz o tym pisze ! Ale to nie wszystko o jego działalności No, ale proszę państwa samym seksem się żyć nie da ,oglądanie c*pek kosztuje,przecież takie strony nie tworzy się charytatywnie ,a tu emerytury mało,ledwo, ledwo wystarcza na jedzenie ,a alkohol i papierosy, to za co ? Pomyślał więc ,żeby interes założyć ,w końcu włamywanie w cudze komputery weszło mu w krew /skądś tematy dla setek swoich profili ,musiał czerpać/ sam pisał ,że to takie proste ,na poziomie gimbusa ,a ludzie tacy ciemni i o swoje interesy, dbać nie umieją ! Banda trojga ,on ,żona i szwagierka, to trochę za mało ,więc wciągnął do interesu jeszcze kilku ,żeby się działo ! Naciągali ludziom telefony ,nabijając im rachunki ,a że 4 tyś ich mieli, to nawet grosze ,robiły w miesiącu sumkę ,nie małą ! Przecież ,nikt rachunków nie sprawdza ,aż tak dokładnie ,a nawet gdyby ,to w domu pełna chata ,mąż ,syn ,koledzy ,nikt na śmieszność ,nie będzie się narażał ! Interes się kręcił ,dość dobrze ,na trybunach for ,tylko ich awatary wisiały ,jako najpopularniejszych ! Wszystko można było załatwić ,gdy im ktoś na forum podskoczył,na wzór fali w w wojsku /ustawkami to nazywali/ uaktywniali dziesiątki swoich lewych profili ,robiąc tłum,aby takiego zniszczyć ! A gdyby ,dalej podskakiwał, to przecież z jego komputera ,można na alegro próbować się włamać,albo do banku, lub zdjęcia dzieci i taki ,mając kłopoty z policją ,siedział już na dopie cicho ,nie wadząc ! Telefony jednak to było za mało ,interesy trzeba przecież rozwijać , więc wpadli na pomysł , że ten materiał filmowy ,nakręcony potajemnie ,można nie tylko do szantażu wykorzystać ,ale jeszcze na tym ,nieźle zarobić ! Są strony z kamerkami zbierają żetony ,więc wizerunki i tło podglądanych ,a c*pa , swojej starej ,czy szwagierki i spoko kasa leci ! Nieźle na tym interesie zarabiali ,bo szwagierka nawet 100 tyś oferowała temu ,kto się z nią ożeni , z pensji z budżetówki i na sprzątaniu ,takich pieniędzy ,odłożyć się przecież nie da ,każdy nawet słabo rozgarnięty, o tym wie ! I wszystko by hulało , nadal ,aż pojawiła się ONA i nie bacząc na przykrości z ich strony ,straszenia ,zmuszania do samobójstwa , interes im rozpiertoliła! Bo nagle, ta" k*rwa " prywatnie ,zaczęła przypominać ,kogoś zupełnie innego ,niż oni ją przedstawiali ,nie dość ,że wyłapała, im wszystkie profile ,nazywając ich z imienia i nazwiska ,to jeszcze nieustraszona ,przy swoim nieugięcie stała ! Znalazło się kilku ,co zaczęli ,bacznie obserwować i wykryli ,że te cipy ,na kamerkach są znaczone ,choć awatary i wizerunki inne ,ci*pa ta sama,a że oglądali w swoim życiu nie jedną , zaczęli się zastanawiać DLACZEGO 

Gość Gość

Do psychopaty nic nie dotrze, mądry człowiek polaczy fakty i zrozumie, dostrzeże związek między przyczyną i skutkiem, psychopata wyprze, bo oznaczałoby,  że Bóg jest mścicielem tych,  którzy mu zawierzyli.

Gość ku pamięci
23 minuty temu, Gość gość napisał:

Widzę że do mojego wątku podłączyły się inne osoby, więc piszcie co chcecie, oddaję go wam. Mam nadzieję że główny przekaz dotarł do adresata. 

Oczywiście ,ze dotarł główny przekaz ,między innymi ,ze jest chora i powinna się leczyć ,a to wszystko to tylko jej urojenia ,Joluś !!!

Napisano Listopad 19, 2018

21:41 Joluś nie wnerwiaj się ,aż tak bardzo ,pomylili cię z twoją siostrą ,przecież na forach ty i ona, to jedno ! Czyż to nie ty, pod cudzym wizerunkiem przemierzałaś kraj cały, jak długi i szeroki szukając ogiera ,czyż to nie ty na kamerkach zabawiałaś na cudzy koszt zboków napalonych, zbierając żetony ? Wszystko by hulało dalej, gdyby nie ta twoja wagina znaczona ,bo ktoś ją rozpoznał i czar minął! Zdrowo musiałaś się szlajać, zdobywając doświadczenia ,że po takim małym szczególe rozpoznali cię na kamerkach ,ba nawet w toalecie nocnych klubów byłaś znana i co ? Oburza cię miano żony kolecjonera ? Bo to nie ty byłaś jego żoną ? Tylko ona ? Ona nie lepsza od ciebie przecież,taka sama ! Rogi przez te lata przyprawiła mu takie ,że kolekcjoner z domu wyjść nie może ,bo w drzwi z tymi rogami się nie mieści ! Siedzi więc przed kompem dzień i noc i sra na forum ,w wolnej chwili ,podsyła wam gości stręczyciel,żebyście z wprawy, obie nie wyszły i budżet domowy zwiększyły! No jej chyba teraz trudno ,usiadła na dopie ,zdrowie nie pozwala ,jak dawniej ! AAAAAAAAAAA na Atlantydzie dziewice ,no dziewice niewinne ,nie ruszać i nie dotykać ! WOW !

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Do psychopaty nic nie dotrze, mądry człowiek polaczy fakty i zrozumie, dostrzeże związek między przyczyną i skutkiem, psychopata wyprze, bo oznaczałoby,  że Bóg jest mścicielem tych,  którzy mu zawierzyli.

c.d. i wszystko w swoim czasie, zapłaci po stokroć  za każdy rodzaj krzywdy jej uczyniony a dużo się ich zebrało. Chciałby,  by ona stała się jak on, pełna nienawiści i braku wybaczenia, nie może znieść, że ona ciągle go nie nienawidzi, nie może znieść,  że nie jest  wstanie jej złamać, nakręca się i krzywdzi ją jeszcze bardziej, ona ładna czy brzydka, łysa czy z włosami zawsze będzie bardziej pewna siebie niż on i zawsze będzie patrzeć na niego z góry,  nawet jak upadnie a on będzie stał. On to wie i dlatego się mści, bo słabi,  tchórzliwi głupi  ludzie tak mają, jak on Jakub gminny.

Gość ku pamięci

Po co zakładasz ten wątek  w jej imieniu ? Chcesz ją  poinformować ,ze wpadłaś w depresję ? Powinno ją to interesować ,powinna ci współczuć ? Pogłaskać i przytulić ? Jak to kiedyś któraś z was mówiła .....litościwa to zrozumie i nie będzie wyciągać konsekwencji z tego ? Kochaniutka ,to było kiedyś  ! Sumienie nie daje ci spokoju ? A może strach zagląda w oczy ,bo minęło tyle czasu ,a ty ,wy dalej nie wiecie co z tego wyniknie ? Nie trzeba było ! Nie trzeba było !!!

Gość Gość
7 minut temu, Gość ku pamięci napisał:

Po co zakładasz ten wątek  w jej imieniu ? Chcesz ją  poinformować ,ze wpadłaś w depresję ? Powinno ją to interesować ,powinna ci współczuć ? Pogłaskać i przytulić ? Jak to kiedyś któraś z was mówiła .....litościwa to zrozumie i nie będzie wyciągać konsekwencji z tego ? Kochaniutka ,to było kiedyś  ! Sumienie nie daje ci spokoju ? A może strach zagląda w oczy ,bo minęło tyle czasu ,a ty ,wy dalej nie wiecie co z tego wyniknie ? Nie trzeba było ! Nie trzeba było !!!

Jego juz kręgosłup boli a wyniki ma dobre, będzie bolal.jeszcze bardziej  za każdą minutę bólu jej zadaną, prostata go męczy, serce wysiada, psychiczne choroby i uzależnienia się potęgują,  ale przyjdzie mocniejsze uderzenie, za jej cierpienie,  ból, oszpecanie,  próby odebrania godnosci, okradanie, żaden włos wyrwany z jej głowy nie zostanie bez pomszczenia. On wie, że tak jest i będzie jeszcze gorzej, bo nie ona się mści,  jej mścicielem jest Bóg, on odpłaca krzywdzicielom tych, którzy Mu zawierzyli.

Gość Gość

Up

Gość gość
36 minut temu, Gość ku pamięci napisał:

Oczywiście ,ze dotarł główny przekaz ,między innymi ,ze jest chora i powinna się leczyć ,a to wszystko to tylko jej urojenia ,Joluś !!!

Napisano Listopad 19, 2018

21:41 Joluś nie wnerwiaj się ,aż tak bardzo ,pomylili cię z twoją siostrą ,przecież na forach ty i ona, to jedno ! Czyż to nie ty, pod cudzym wizerunkiem przemierzałaś kraj cały, jak długi i szeroki szukając ogiera ,czyż to nie ty na kamerkach zabawiałaś na cudzy koszt zboków napalonych, zbierając żetony ? Wszystko by hulało dalej, gdyby nie ta twoja wagina znaczona ,bo ktoś ją rozpoznał i czar minął! Zdrowo musiałaś się szlajać, zdobywając doświadczenia ,że po takim małym szczególe rozpoznali cię na kamerkach ,ba nawet w toalecie nocnych klubów byłaś znana i co ? Oburza cię miano żony kolecjonera ? Bo to nie ty byłaś jego żoną ? Tylko ona ? Ona nie lepsza od ciebie przecież,taka sama ! Rogi przez te lata przyprawiła mu takie ,że kolekcjoner z domu wyjść nie może ,bo w drzwi z tymi rogami się nie mieści ! Siedzi więc przed kompem dzień i noc i sra na forum ,w wolnej chwili ,podsyła wam gości stręczyciel,żebyście z wprawy, obie nie wyszły i budżet domowy zwiększyły! No jej chyba teraz trudno ,usiadła na dopie ,zdrowie nie pozwala ,jak dawniej ! AAAAAAAAAAA na Atlantydzie dziewice ,no dziewice niewinne ,nie ruszać i nie dotykać ! WOW !

Nie jestem żadna Joluś i w życiu nie byłam na żadnych kamerkach. Jeśli będziesz mnie oczerniał, spodziewaj się wezwania do sądu. 

Gość gość

I radzę ci nie szkalować mojej rodziny. 

Gość ?????

To ja miałam podciąć sobie żyły ,powiesić się , bo  wg was nie miałam prawa żyć ! To do mnie pisaliście ZDYCHAJ ,ZDYCHAJ ,A JAK SAMA TEGO NIE ZROBISZ ,TO MY CI POMOŻEMY ! I cóż takiego się stało ,że teraz o depresji piszecie ? W KILKU NA JEDNĄ, POTAJEMNIE Z UKRYCIA ,BYŁO WAM ŁATWO, A tak ,coś nie bardzo idzie  ,prawda ?

WŁAŚNIE DOSTAŁAM INFORMACJE O ZAGROŻENIU NIECHCIANĄ APLIKACJA,ZOSTAŁA ZABLOKOWANA ,JAK TO ROBICIE ,NIE WIEM ! ZNOWU SKU****NY GRZEBIECIE, NA ŁĄCZACH ! TO TUTAJ NA TYM FORUM PODPINACIE ,BO DZISIAJ ,NIGDZIE NIE WCHODZIŁAM ! W TYM WĄTKU TO ZROBILIŚCIE POPIERTOLEŃCY ! CHODZIŁO WAM,ŻEBY ZAINFEKOWAĆ  ??????????

Gość tak w skrócie !
12 minut temu, Gość gość napisał:

Nie jestem żadna Joluś i w życiu nie byłam na żadnych kamerkach. Jeśli będziesz mnie oczerniał, spodziewaj się wezwania do sądu. 

ZGŁOŚ  ,ZGŁOŚ !!!!!! SZYBCIEJ TO SIĘ SKOŃCZY ! JOLUSIĄ NIE JESTEŚ ,TO TYLKO TWÓJ NICK ,PRZECIEŻ O TYM WIEM URSZULA !

FORUMOWA KAWUSIU, REBELIANTKO ,WIELONICKU FORUMOWY ,STALKERKO I PRZESTĘPCZYNI ,POWINNAŚ ZA TO WSZYSTKO CO ROBISZ, DAWNO SIEDZIEĆ W PIERDLU ,JAK I WSZYSCY Z TEJ PRZESTĘPCZEJ GRUPY ! NIGDY MNĄ NIE BYŁAŚ I NIE BĘDZIESZ ,BO ZA KRÓTKIE NOGI MASZ I GÓOWNO W MÓZGU, ZAMIAST ROZUMU !

Gość tak w skrócie !
14 minut temu, Gość gość napisał:

I radzę ci nie szkalować mojej rodziny. 

Radzić możesz ,każdemu wolno 

Gość udało się ?

OD 30 GRUDNIA POLUJECIE SK/WYSYNY !!!!!!!!  I JAK ? NIC O TYM NIE PISAŁA ,TRZEBA BYŁO SIĘ PRZYPOMNIEĆ ,PRAWDA ? JAKŻE MOGŁA NIE ZAUWAŻYĆ WASZYCH STARAŃ! NO JAK ?

Gość tak w skrócie !
3 godziny temu, Gość Gość napisał:

Od lat żyję tak, zakompleksiony i odrzucony głupiec mści się na mnie włamuj się mi do łapka i telefonu, w celu zakładania z nich konta na ...arskich stronach, rozsyłania zdjęć znalezionych w necie czy przysłanych do niego  przez  jego ...ę jako moje, obrażania i hejtowania ludzi, wszystko w celu odebrania mi godności i stworzenia mi czarnego PR -u.

WSZYSCY ZNAJOMI SA POINFORMOWANI O WASZYM SK/SYŃSTWIE  WIĘC NIE NAWIJAJ KU***SZONIE I NIE STRASZ ,BO SIĘ CIEBIE NIE BOJĘ ! POZA TYM TO JUŻ BYŁO ,TYLKO JEDNO WAM JUZ POZOSTAŁO !

Da sie przeżyć, kto w to uwierzy i przyjmie jako moje nie jest wart mojej znajomości z nim.

TWOJE KU**ESTWO JEST TYLKO TWOJE ,NIE MOJE, CHOĆBYŚ UDAWAŁA NADAL KOGOŚ KIM NIE JESTEŚ ,JAK W TYM W I WYKORZYSTUJĄC MÓJ WIZERUNEK ROZKRACZAŁA SIĘ DO KAMERKI NADAL !

Gość w górę

To też,tak wspaniałego tematu ,nie możecie się wstydzić

Gość tak bywa

up

Gość stara ekipa

o co tu chodzi kto jest chory psychicznie? szkalowanie to słynne hasło Bożeny Holeksy notabene kto kogo szkaluje to każdy widzi.