Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Autorka

Jestem w SZOKU,co za czasy? Panna nikt, Justyna Żyła wybiła się na rozwodzie i idzie do Tańca z Gwiazdami!

Polecane posty

Gość Autorka

Co z niej za gwiazda? Ja rozumiem Tadla, Kret, oni coś osiągnęli ale to coś???? Czym zasłynęła? Wybiła się na rozwodzie ze znanym mężem, widać teraz co to za nasienie, bardzo dobrze że ja zostawił, ma parcie na szkło i zero poczucia godności. Taniec z Gwiazdami...ja pitolę, dokąd ten świat zmierza???

Gość hihihi

a Ty zazdroscisz!!!
Ja jej dobrze zycze a jej maz to kawal ch.ja bo zostawil zone z 2 malych dzieci. Dla mnie on jest zerem. 

Gość gość

A co takiego osiągnęła Tadla czy Kret? Jedna prowadziła program informacyjny, drugi prognozował pogodę. Serio to takie osiągnięcia??? A to, że żony znanych facetów same stają się znane, nie jest niczym dziwnym. Zwłaszcza, gdy nie żyją standardowo. Justyna rzeczywiście nie ma wielkich sukcesów na koncie, ale też jej się nie dziwię, że po latach życia w cieniu męża, próbuje zabłysnąć i zrobić coś dla siebie. Aczkolwiek uważam, że w Tańcu z gwiazdami powinny pojawiać się gwiazdy.

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość hihihi napisał:

a Ty zazdroscisz!!!
Ja jej dobrze zycze a jej maz to kawal ch.ja bo zostawil zone z 2 malych dzieci. Dla mnie on jest zerem. 

Dlaczego jest zerem? Bo zostawił babę, z którą nie szło wytrzymać? Trzeba się katować całe życie u boku wariatki bo to przecie żona jest i nie można odejść. Rozumiem, że od męża też nie można odejść, nawet jak jest do bani, bije pije i katuje psychicznie?

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość gość napisał:

A co takiego osiągnęła Tadla czy Kret? Jedna prowadziła program informacyjny, drugi prognozował pogodę. Serio to takie osiągnięcia??? A to, że żony znanych facetów same stają się znane, nie jest niczym dziwnym. Zwłaszcza, gdy nie żyją standardowo. Justyna rzeczywiście nie ma wielkich sukcesów na koncie, ale też jej się nie dziwię, że po latach życia w cieniu męża, próbuje zabłysnąć i zrobić coś dla siebie. Aczkolwiek uważam, że w Tańcu z gwiazdami powinny pojawiać się gwiazdy.

Jak na razie to robi z siebie ...kę. Z każdym kolejnym "występem" coraz większą. Ciekawe dlaczego? Może dlatego, że jest ...ką?

Gość Gość

Tez sie dziwie, ze istnieja takie programy jak Taniec z Gwiazdami

Gość Gość
2 godziny temu, Gość hihihi napisał:

jej maz to kawal ch.ja bo zostawil zone z 2 malych dzieci. Dla mnie on jest zerem. 

Patrząc na to co ona wyprawia od roku w mediach dziwisz mu się? Raczej nagle nie zmienił jej się charakter...

Gość gośc mimi

Pewnie zanim zrobił jej 2 dzieci też miała taki charakter i tez była ...ką, jak niektóre ją określają. Wcale jej się nie dziwię, że próbuje zabłysnąć i zarobić, skoro ktoś jej daje taką możliwość.

Gość Gosc

Dlatego ja od kilku lat nie mam tv 🤓 i nie musze ogladac takich 💩jak panny nikt i pustakow , ktorzy sa znani z tego ze sa znani 

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość gośc mimi napisał:

Pewnie zanim zrobił jej 2 dzieci też miała taki charakter i tez była ...ką, jak niektóre ją określają. Wcale jej się nie dziwię, że próbuje zabłysnąć i zarobić, skoro ktoś jej daje taką możliwość.

Zabłysnąć? Zarobić może i tak, ale od błyszczenia to jej daleko. Chyba, że chodzi o zabłyśnięcie głupotą.

Gość Gość

Tadla i kret gwiazdami? buahahaha

Gość gośc mimi
25 minut temu, Gość Gość napisał:

Zabłysnąć? Zarobić może i tak, ale od błyszczenia to jej daleko. Chyba, że chodzi o zabłyśnięcie głupotą.

Wielu naszych, pożal się Boże, celebrytów wcale nie jest mądrzejszych i nie "zasłużyło" bardziej na sławę. Przynajmniej odnoszę takie wrażenie, bo nie oglądam ani nie czytam o nich tylko czasami jakis teks wpadnie mi w oko. Ostatnio modna jest taka gruba, co kiedyś schudła, a teraz znów przytyła, nie pamiętam nazwiska. Kim ona jest i czym zasłużyła na popularność?

Gość Gość
25 minut temu, Gość Gość napisał:

Umowmy sie, gwiazdy wiekszego formatu nie musza tanczyc dla kasy 😉 to robia celebrytki i osoby, ktora chca dorobic na popularnosci

Gość show bizz

A wy myślicie , że ona od tak dostała propozycję ? Dała dupy kilka razu komuś z produkcji, zrobiła loda, zeszmaciła się wiec ją ktoś pchnął do programu.

Gość alaka
31 minut temu, Gość Gość napisał:

Tak, akurat im bliżej do gwiazd, bo:

a. zeby byc znani, musieli swoje się wyuczyc i swoje odpracowac, studia dziennikarskie, potem staże i etaty w tv. ZAPRACOWALI SOBIE NA SLAWE, NIE TO CO TA PANNA NIKT

b. gwiazda to powinien byc ktos kto cos w zyciu robi, a nie tylko zablysnal dzieki mezulkowi.

Widze ze z niektorych tutaj to samo nasienie, nic od siebie, byleby jak najwiecej wydoić od rodziny męża, załapać się na profity, nic dziwnego ze te tesciowe tak was tępią, nieroby

Gość alaka
1 minutę temu, Gość show bizz napisał:

A wy myślicie , że ona od tak dostała propozycję ? Dała dupy kilka razu komuś z produkcji, zrobiła loda, zeszmaciła się wiec ją ktoś pchnął do programu.

niekoniecznie tak jest. gdyby tak bylo to kazda osoba wystepujaca w Tancu i innych programach musialaby dac tylka. a dobrze wiemy, ze to tak nie dziala. oni po prostru nakrecili juz tyle sezonow ze chętnych im powoli braowac zaczyna wiec z desperacji biorą każdą osobę znaną nawet z bycia znaną. Wg mnie to cos w ten deseń

Gość Qwer
16 minut temu, Gość gośc mimi napisał:

Wielu naszych, pożal się Boże, celebrytów wcale nie jest mądrzejszych i nie "zasłużyło" bardziej na sławę. Przynajmniej odnoszę takie wrażenie, bo nie oglądam ani nie czytam o nich tylko czasami jakis teks wpadnie mi w oko. Ostatnio modna jest taka gruba, co kiedyś schudła, a teraz znów przytyła, nie pamiętam nazwiska. Kim ona jest i czym zasłużyła na popularność?

Ta gruba to Gwit, zagrala w 2 serialach , moze gdzies w teatrze zagrala , ale teraz jest tak monstrualnie gruba , ze nie sadze czy jakakolwiek rola jest dla niej , no chyba ze wieloryba 

Gość Mama plus 2

Przed ślubem wszystkie są cudowne i wyjątkowe a po ślubie i urodzeniu dzieci raptem zmieniają się w wariatki, nimfomanki, stają się gorsze. A mi się wydaje że to facetów przerastają obowiązki. Dzieci ich męczą, zamiast imprez jest przewijanie i usypianie, żona zmęczona, zamiast wspierać i starać jakoś zmienić męcząca ich sytuację, pomoc żonie to lepiej zamienić na młodsza, chętna kochankę, która wieczorem nie musi bawić i usypiać dzieci, tylko spokojnie może zrobić lodzika i dać się wyruchać we wszystkie dziurki. Młoda, chętna, napalona, nie kazdemu tak się trafi a jak któremuś tak to większość leci jak psy z wywieszonym jęzorem. I jaki on jest maczo och i ach, może się dowartościować. Mi jest szkoda Justyny, zrobiła z siebie ...kę, fakt ale po części ja rozumiem, była zraniona, oszukana, zdradzona, każdy radzi sobie z życiem inaczej. Ona tak. A teraz jest sama, ma szansę się pokazać i przede wszystkim zarobić. Wątpię czy Piotruś tak chętnie będzie łożył na dzieci.

Gość gosc
26 minut temu, Gość alaka napisał:

niekoniecznie tak jest. gdyby tak bylo to kazda osoba wystepujaca w Tancu i innych programach musialaby dac tylka. a dobrze wiemy, ze to tak nie dziala. oni po prostru nakrecili juz tyle sezonow ze chętnych im powoli braowac zaczyna wiec z desperacji biorą każdą osobę znaną nawet z bycia znaną. Wg mnie to cos w ten deseń

Dokładnie. Oni nie mają kogo brać, to biorą tych, co akurat są na tapecie tabloidów. Ludzie się kimś ekscytują, ok. Negatywnie? tym lepiej, będzie lepsza oglądalność.

Gość Gość
12 minut temu, Gość Mama plus 2 napisał:

Przed ślubem wszystkie są cudowne i wyjątkowe a po ślubie i urodzeniu dzieci raptem zmieniają się w wariatki, nimfomanki, stają się gorsze. A mi się wydaje że to facetów przerastają obowiązki. Dzieci ich męczą, zamiast imprez jest przewijanie i usypianie, żona zmęczona, zamiast wspierać i starać jakoś zmienić męcząca ich sytuację, pomoc żonie to lepiej zamienić na młodsza, chętna kochankę, która wieczorem nie musi bawić i usypiać dzieci, tylko spokojnie może zrobić lodzika i dać się wyruchać we wszystkie dziurki. Młoda, chętna, napalona, nie kazdemu tak się trafi a jak któremuś tak to większość leci jak psy z wywieszonym jęzorem. I jaki on jest maczo och i ach, może się dowartościować. Mi jest szkoda Justyny, zrobiła z siebie ...kę, fakt ale po części ja rozumiem, była zraniona, oszukana, zdradzona, każdy radzi sobie z życiem inaczej. Ona tak. A teraz jest sama, ma szansę się pokazać i przede wszystkim zarobić. Wątpię czy Piotruś tak chętnie będzie łożył na dzieci.

No sorry, owszem często jest tak jak piszesz, ale w tym przypadku ewidentnie widać, ze z tą panią jest coś nie halo. 

Gość gość
32 minuty temu, Gość Qwer napisał:

Ta gruba to Gwit, zagrala w 2 serialach , moze gdzies w teatrze zagrala , ale teraz jest tak monstrualnie gruba , ze nie sadze czy jakakolwiek rola jest dla niej , no chyba ze wieloryba 

8 seriali, 1 film, dość duża działalność dziennikarska w mediach. Akurat rola to się dla każdego znajdzie jak będzie potrzeba. Dla starego, dla młodego, dla chudego, dla grubego, dla pięknego i dla brzydkiego.

Gość Gość

A nawet jak jest zraniona i oszukana, to do cholery ta kobieta ma dzieci. Nie powinna publicznie prać swoich brudów, latać do gazet, rozbierać się dla Playboya. Przecież dzieci to wszystko oglądają, widzą to ich rówieśnicy gadają. 

Gość gosc
27 minut temu, Gość gość napisał:

8 seriali, 1 film, dość duża działalność dziennikarska w mediach. Akurat rola to się dla każdego znajdzie jak będzie potrzeba. Dla starego, dla młodego, dla chudego, dla grubego, dla pięknego i dla brzydkiego.

dla grubego i owszem , nie kazda postac jest szczupla , role dostanie Liszowska albo np Romanowska a nie monstrum Gwit , ona juz ledwo chodzi