Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paprotka

Czy zawsze coś przynosicie gdy idziecie w gości?

Polecane posty

Gość Paprotka

Zawsze jak gdzieś idę w gości to mam dylemat czy powinnam coś kupić (wino, coś do jedzenia) czy lepiej nie. Nie mówię o żadnych okazjach, po prostu o zwykłych odwiedzinach. Dziwnie mi iść bez niczego ale tak bez powodu coś kupować w prezencie też jakoś dziwnie. Tak samo mam dylemat co zrobić gdy u kogoś jest małe dziecko - zawsze powinnam coś dla niego przynieść? Wydaje mi się to głupie ale dużo osób tak robi. Jak wy robicie?

Gość Emi 30

Gdy sa to odwiedziny bez okazji - typu urodziny, parapetowki itd- to wg mnie nie trzeba prezentow, no chyba ze to jakas popijawa wiec alkohol, chipsy moga byc. Gdy sa male dzieci nie zaszkodzi czekolada czy jajko niespodzianka, male ale dziecko sie ucieszy. To moje zdanie:)

Gość Xxx

Bez okazji nie kupuję

Gość gość
7 godzin temu, Gość Paprotka napisał:

Zawsze jak gdzieś idę w gości to mam dylemat czy powinnam coś kupić (wino, coś do jedzenia) czy lepiej nie. Nie mówię o żadnych okazjach, po prostu o zwykłych odwiedzinach. Dziwnie mi iść bez niczego ale tak bez powodu coś kupować w prezencie też jakoś dziwnie. Tak samo mam dylemat co zrobić gdy u kogoś jest małe dziecko - zawsze powinnam coś dla niego przynieść? Wydaje mi się to głupie ale dużo osób tak robi. Jak wy robicie?

Przyjdź do mnie i przynieś coś do jedzenia to będzie kolacja połączona ze śniadaniem. Ja kupię prezerwatywy.