Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama

Trzeci poród-doświadczenia

Polecane posty

Gość Mama

Witajcie!

Jestem w trzeciej ciąży. Oba porody sn, pierwszy z nacięciem, drugi bez. Drugi wspominam o niebo lepiej, mimo że były pewne komplikacje w lll fazie. Zastanawiam się jaki może być trzeci poród. Jak to u Was było? Jakie macie doświadczenia? Boję się jakichś komplikacji też późniejszych, czy 3 porody sn to nie za dużo. Będę wdzieczna za Wasze doświadczenia i opinie.

Gość Samanta

Ja póki co żadnych, bo staram sie o dziecko już od dłuższego czasu ale mam nadzieję, że się uda :) Ostatnio zaczęłam używać cyclotestu myway, który pomaga w planowaniu. Ktoś też używa?

Gość Mama

To trzymam kciuki. Nie mam doświadczeń z cyclotestem. Myślę że poczęciu najbardziej sprzyja spokój ducha w tym zakresie. Przed jedną ciążą piłam też zioła i polecam .

Gość Mania

Witaj. Tez jestem w 3 ciazy. Pierwsze mialam CC. Brak postepu porodu,42 tc zielona galareta zamiast wód,drugi porod SN(trauma po CC,nie zgodzilam sie na drugą). Porod okropny,jak to porod,ale chyba krotki jak na "pierwiastke" 7,5 h ,najgorzej wspominam ostatnie 3 h. Oczywiscie od poczatku do konca wywolywany w 37tc(cholestaza w 34 tc). Wpadlam z trzecim dzieckiem.płakałam dlugo,teraz juz 29 tydzien,no coz,trzeba urodzic i tez sie boje. Boje sie,bo nie działają na mnie znieczulenia😭 ani podczas CC ani SN. Jestem załamana.