Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci którzy twierdzą, że wolą delikatne i naturalne dziewczyny

Polecane posty

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Biu napisał:

Faktem jest, że zrobiony nos to swego rodzaju sztuczka, no bo, gdyby nie ręka chirurga nos byłby inny, ale kobiety i teraz także mężczyźni wykorzystują cały arsenał możliwości by zwiększyć swoją atrakcyjność dobrym przykładem jest J.Lo która od zawsze stosowała wszelkiego rodzaju dopinki, brązery, sztuczne rzęsy, brokaty, przeszła także jakieś operacje, ale wszystko w tak dobrym guście, że nikt nawet nie zakwestionował stopnia jej naturalności...;)

Dobry wieczór D.

Lopez nie zachwyca bez makijażu. Zwykła latynoska. Nie sądzę by miała operacje plastyczna na twarzy. Na pewno zabiegi wszelkie. Nos musiałby jej chyba robić samozwanczy chirurg. 

Gość gość

No i nie wiem jak wy, ale jakby mi facet sprzedał komplement "wolę ciebie od seksownej Jolki, bo Jolka to pustak" to wcale nie byłoby mi miło

Już lepiej być z kimś kto jest ze mną bo podobam mu się z charakteru i z wyglądu, a nie tylko z charakteru. 

Gość Biu
58 minut temu, Gość gość napisał:

Właśnie number polega na tym, że to nie zawsze kwestia smaku, tylko tego czy lekarz nie spieprzy. Myślę też, że niektórym podoba się taki sztuczny wygląd (np. przesadzone rzęsy) i poniekąd to rozumiem biorąc pod uwagę, że sama lubię elementy wyglądu które nie udają naturalnych. 

Co do Monroe - moim zdaniem ona była po prostu brzydka przed operacjami - jak się uśmiechała to miałą ogromne policzki i ten jej wielki nos. Po prostu była dobrą kandydatką bo akurat to łatwo dało się naprawić. Za to oglądałam program o kobiecie która była naturalnie ładna, ale miała, w jej opinii, za długi nos. Coś poszło nie tak i najlepsi chirurdzy nie mogą jej doprowadzić do stanu sprzed operacji. 

Kwestia smaku jest najważniejsza, bo od pacjenta zależy jaki zabieg wybierze, czy to będzie naciąganie skóry liftingiem, czy okropny botox czy może zabiegi laserowe -fotoodmładzanie itp. Tutaj ciężko coś spieprzyć, choć zawsze jest ryzyko. Zabiegi będą naturalne do momentu, w którym pacjent nie zacznie zmieniać swojego typu urody na inny i nie zacznie się mutować i upodabniać do obcych ludzi, bo wtedy na bank będzie sztuczny.

Sztuczne rzęsy są kiczowate (każde, nawet takie, które udają naturalne) - o ile kobieta nie zakłada ich "dla zabawy" na jakąś uroczystość, sylwester czy może do łoża małżeńskiego jeśli mąż czy partner lubi coś takiego i to go kręci ;)

Co do MM... nigdy nie była brzydka, w wcale nie jestem jakąś jej super mega fanką. Doceniam ją zarówno jako kobietę, aktorkę i piękny symbol sexu ;):)

Gość gość
6 minut temu, Gość Biu napisał:

Kwestia smaku jest najważniejsza, bo od pacjenta zależy jaki zabieg wybierze, czy to będzie naciąganie skóry liftingiem, czy okropny botox czy może zabiegi laserowe -fotoodmładzanie itp. Tutaj ciężko coś spieprzyć, choć zawsze jest ryzyko. Zabiegi będą naturalne do momentu, w którym pacjent nie zacznie zmieniać swojego typu urody na inny i nie zacznie się mutować i upodabniać do obcych ludzi, bo wtedy na bank będzie sztuczny.

Sztuczne rzęsy są kiczowate (każde, nawet takie, które udają naturalne) - o ile kobieta nie zakłada ich "dla zabawy" na jakąś uroczystość, sylwester czy może do łoża małżeńskiego jeśli mąż czy partner lubi coś takiego i to go kręci 😉

Co do MM... nigdy nie była brzydka, w wcale nie jestem jakąś jej super mega fanką. Doceniam ją zarówno jako kobietę, aktorkę i piękny symbol sexu ;):)

Są liftingi które odmładzają i wygląda się po nich ładnie, są takie które dają efekt plastikowej skóry. I to już zależy od tego czy lekarz dobrze wykona zabieg. Ile też było sytuacji kiedy chirurga poniosłą kreatywność i fundował zupełnie inny nos niż pacjent chciał. Z botoxem jest nie lepiej, bo czasem nie wiesz jak twarz zareaguje.

Co do rzęs - to zależy jak ktoś się maluje. Ja osobiście nie noszę, ale znam parę osób które noszą właściwie na co dzień i ładnie wyglądają. Pasuje to do ich ogólnego stylu. Kwestia gustu, tak jak w przypadku Monroe. Tobie się podobała, dla mnie miała taką "przaśną" urodę, może brzydka nie była, ale trochę podobna do jednego z muppetów 😛

Gość Gość

Jesteśmy tak zaprogramowani, że mężczyźni lecą na zdrowie i płodność , więc z biologicznego punktu widzenia ladna jest tylko naturalna kobieta zdrowa cera piękne włosy dobre proporcje.. kobiety zrobione są traktowane jako chore podświadomie,ale czasem lepszy wróbel w garści . Tajemnica jest taka że taka kobieta zrobiona ,z pod sklapela lub wymalowana, wulgarnie ubrana wydaje się nie tyle ładna co łatwa  i faceci właśnie lecą na łatwe, żeby się nie przemęczać, a w między czasie poszukać tej ładniejszej jedynej ( tzn naturalnie ładnej) która urodzi zdrowie piękne dzieci. Faceci mają dwie strategie ewolucyjne zapłodnić pierwsza lepszą z którą nie chcą być i niech ona się martwi o dziecko, albo zapłodnić ukochaną i otoczyć ją i dziecko opieką.

Gość gość
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Jesteśmy tak zaprogramowani, że mężczyźni lecą na zdrowie i płodność , więc z biologicznego punktu widzenia ladna jest tylko naturalna kobieta zdrowa cera piękne włosy dobre proporcje.. kobiety zrobione są traktowane jako chore podświadomie,ale czasem lepszy wróbel w garści . Tajemnica jest taka że taka kobieta zrobiona ,z pod sklapela lub wymalowana, wulgarnie ubrana wydaje się nie tyle ładna co łatwa  i faceci właśnie lecą na łatwe, żeby się nie przemęczać, a w między czasie poszukać tej ładniejszej jedynej ( tzn naturalnie ładnej) która urodzi zdrowie piękne dzieci. Faceci mają dwie strategie ewolucyjne zapłodnić pierwsza lepszą z którą nie chcą być i niech ona się martwi o dziecko, albo zapłodnić ukochaną i otoczyć ją i dziecko opieką.

Dyskusja na temat tego dlaczego na takie lecą to inny temat, chodzi o to, żeby nie wiązać się z facetem co twierdzi, że lubi naturalne. Po czym łamie sobie kart żeby przyglądać się na tyłek też sztucznej. 

Gość Onnn

Ktoś kto twierdzi że lubi naturalne kłamie.  Tak samo jak kobiety które twierdzą że są naturalne bo tak chcą. Po prostu nie stać ich na zabiegi. 

Gość Gosc
1 minutę temu, Gość Onnn napisał:

Ktoś kto twierdzi że lubi naturalne kłamie.  Tak samo jak kobiety które twierdzą że są naturalne bo tak chcą. Po prostu nie stać ich na zabiegi. 

Przesadzasz , nie kazdy lubi usta jak opony od stara . To , ze ktos nie pompuje ust nie znaczy ze go nie stac . Widuje czasami babki z takimi . Na odleglosc widac , ze botoks i wyglada oblesnie . Moze to juz faza przesadzenia , bo wszystkie  wczesniej czy pozniej przesadzaja z pompowaniem . 

Gość Natura

Po co mi zabieg na usta jak mam pelne naturalne, nie chcialabym miec glonojada na twarzy, to zle wyglada, a po co mi wielki cyc jak wole moje srednie, jeszcze mi pęknie w samolocie, sztuczne cycki ladnie wygladaja w ciuchach nago widac ze to sztuczne kulki, tipsy jak sie odkleją pod spodem oblesny zniszczony wlasny paznokiec, lepsze swoje zadbane, sztuczna rzesa odlejająca sie na nic, wystarczy swoje dlugie pomalowac, faceci niektorzy smieją sie ze tu sie odkleily tu odpadnie, bez tapety szok innej twarzy, ladna natura jest najlepsza, 

Gość gość

To może dodam coś z własnego doświadczenia. Nie kombinowałam operacjami/zabiegami przy twarzy, ale mam tak zwany "zmodyfikowany wygląd" - tatuaże, trochę kolczyków itd. Do tego lubię dość wyzywające ubrania, nie na co dzień, ale na weekend. Czytając wypowiedzi mężczyzn na temat takiego wyglądu można dojść do wniosku, że się im to nie podoba. Potem przyznają się, że w sumie to fajne, ale baliby się związku bo pewnie taka kobieta jest puszczalska...

Więc takie żuczki wiążą się z normalnie wyglądającymi kobietami, a potem idą do baru i chcą stawiać drinka pannie o wyglądzie striptizerki. I kto się puszcza? 🙂

Nikt nie powinien się z takimi umawiać

Gość gość
Przed chwilą, Gość Natura napisał:

Po co mi zabieg na usta jak mam pelne naturalne, nie chcialabym miec glonojada na twarzy, to zle wyglada, a po co mi wielki cyc jak wole moje srednie, jeszcze mi pęknie w samolocie, sztuczne cycki ladnie wygladaja w ciuchach nago widac ze to sztuczne kulki, tipsy jak sie odkleją pod spodem oblesny zniszczony wlasny paznokiec, lepsze swoje zadbane, sztuczna rzesa odlejająca sie na nic, wystarczy swoje dlugie pomalowac, faceci niektorzy smieją sie ze tu sie odkleily tu odpadnie, bez tapety szok innej twarzy, ladna natura jest najlepsza, 

Po co pisać na temat jak można pisać o swoich średnich cyckach? 😄

Gość Natura

A co masz do moich cyckow? I czemu akurat cycki cie zdenerwowaly? Na temat? Napisalam lepsza naturalna zadbana, pytasz czy mam powodzenie? To sie domysl

Gość Facet

Że wszystkim można przesadzić. Ale są kobiety które potrafią to robić z umiarem i wtedy kiedy trzeba.  Nie znam się na paznokciach, wiem że tipsy są kiepskie ale naturalne też źle wyglądają.  Najlepsze są chyba jakieś hybrydy czy coś takiego. 

Tak samo z ustami. Dobrze wypełnione są fajne. Tak samo piersi. Piersi przede wszystkim mają odpowiednio wypełniać ...enkę, nawet jak na żywo czy na 0lazy widać że są sztuczne. Są kobiety które potrafią to robić, one zazwyczaj są same w sobie ładne i tylko poprawiają jakieś delikatne mankamenty.  A są takie które chcą zmienić wszystko. Może dlatego nie znają umiaru bo są zakompleksione. 

Gość gość

Bo akurat lepiej brzmiało niż o rzęsach. Cycki to takie śmieszne słowo.

Temat nie jest o powodzeniu, o tobie albo naturze. Tylko o hipokryzji niektórych facetów. Absolutnie nie jest na temat kobiet, ale niektóre kobiety wszędzie widzą okazję żeby popieścić swoje ego. 

Gość Natura

Haha ojoj jak ubiore sie jak ... to fiutki im staną, wielka filozofia, jak ubiore sie z klasą uzyją tez mozgu, lepiej ? 🙂 pod ubior jak ... zaliczam glonojadowe wargi i wielkie sztuczne Cycki 

Gość gość

Haha ojoj jak ubiore sie jak ... to fiutki im staną, wielka filozofia, jak ubiore sie z klasą uzyją tez mozgu, lepiej ? 🙂 pod ubior jak ... zaliczam glonojadowe wargi i wielkie sztuczne Cycki 

wybacz, ale nie mam bladego pojęcia o co ci chodzi, nikt nie pytał co i kogo zaliczasz.  Temat jest o facetach którzy kłamią i zdradzają, nie o wyglądzie kobiet. 

Gość gość
8 minut temu, Gość Facet napisał:

Że wszystkim można przesadzić. Ale są kobiety które potrafią to robić z umiarem i wtedy kiedy trzeba.  Nie znam się na paznokciach, wiem że tipsy są kiepskie ale naturalne też źle wyglądają.  Najlepsze są chyba jakieś hybrydy czy coś takiego. 

Tak samo z ustami. Dobrze wypełnione są fajne. Tak samo piersi. Piersi przede wszystkim mają odpowiednio wypełniać ...enkę, nawet jak na żywo czy na 0lazy widać że są sztuczne. Są kobiety które potrafią to robić, one zazwyczaj są same w sobie ładne i tylko poprawiają jakieś delikatne mankamenty.  A są takie które chcą zmienić wszystko. Może dlatego nie znają umiaru bo są zakompleksione. 

Przynajmniej to przyznajesz. Sporo jest facetów którzy twierdzą, że lubią skromne, delikatne kobiety, a jakie lubią naprawdę to wychodzi po kilku piwach w sobote wieczorem. Tylko tych kobiet szkoda. 

Gość Natura

To temat o zdradach? To chyba cos mi sie pomylilo 🙂 czytalam pierwszy i odpowiadam na ostatnie komentarze, skad ten bol dupki ? 🙂 nie moge wyrazac swojej opinii? 

Gość Gość
9 minut temu, Gość Facet napisał:

Naturalne paznokcie wyglądają normalnie chyba że któraś obgryza. Dla mnie jest żenada facet który się udziela w temacie paznokci. 

Gość Gosc
7 minut temu, Gość Facet napisał:

Nie ma czegos takiego jak dobrze wypelnione . Chyba ,ze po pierwszym razie. Babki musza juz pozniej ciagle to robic i przychodzi moment , ze jest juz karp. A co do cyckow przynajmniej przyznales , ze lubisz sztuczne. Sztuczne cycki nie zawsze wyladaja dobrze nago tzn.gdy bardzo widac sztucznosc .Ale w pewnym sensie potwierdziles co pisze autorka . 

Gość Natura

Zadbanej naturalnej gorącej i mądrej nie zdradzają,wybieram mądrych i wymagających, i nie mam problemow

Gość gość

To temat o zdradach? To chyba cos mi sie pomylilo 🙂 czytalam pierwszy i odpowiadam na ostatnie komentarze, skad ten bol dupki ? 🙂 nie moge wyrazac swojej opinii? 

Jestem autorką tematu 🙂

Jest o hipokryzji facetów którzy zarzekają się, często w wulgarny sposób, że wolą delikatne i naturalne kobiety, a w praktyce jak mają okazję to sypiają z tymi zrobionymi (czy to trwale przez operacje, czy po prostu takimi z mocnym makijażem/wyzywająco ubranymi).

Gość gość

Zadbanej naturalnej gorącej i mądrej nie zdradzają,wybieram mądrych i wymagających, i nie mam problemow

więc temat nie jest o tobie ani o żadnym w twoich partnerów. Dalej czegoś nie rozumiesz?

Gość Gość

Bo większość kobiet wybiera okrągłe implanty zamiast anatomicznych i za duże poza tym. Zrobienie się polega na tym że nikt ma tego nie widzieć i dlatego wiele kobiet się poprawia ale wy nawet o tym nie wiedzieć bo o to właśnie chodzi. Jeśli widzicie np. sztuczne cycki usta pawiana czy chamskie brwi to znaczy że usługa była marnej jakości albo te kobiety straciły całkowicie kontakt z rzeczywistością bądź są zaburzone. Nie oszukujmy się u większości kobiet widać kwas w ustach i wygląda to tragicznie. I tu mnie zastanawia w jakim celu ktoś kogo albo nie stać albo nie ma lustra robi sobie taką krzywdę. 

Gość Natura

Nie rozumiem 🙂 jak ubiore sie jak ... a ty jestes zapuszczona to mogą na mnie poleciec, jak masz sztuczne cycki a jestes nudna to tez

Gość Natura

I dlaczego skoro rozmowa jest o wszystkich babach i wszystkich facetach to musicie wyłaczyc z przykladow mnie i mojego 🙂 oraz moich wielbicieli 🙂 to jakas dyskryminacja 

Gość gość

Nie rozumiem 🙂 jak ubiore sie jak ... a ty jestes zapuszczona to mogą na mnie poleciec, jak masz sztuczne cycki a jestes nudna to tez

Zakładasz, że każda naturalna kobieta jest zapuszczona? Czy o co chodzi, bo nie bardzo wiem o co ci chodzi?

Jak facet ma zdradzić to też ciebie zdradzi. Nie każda kobieta jest doświadczoną weteranką randkowania jak ty, czasem nabierają się na słodkie słówka zakompeksionych ...ów którym marzy się kobieta jak z okładki świerszczyka, ale wybierają "szarą myszkę" bo myślą, że ich zdradzać nie będzie. 

Gość gość
1 minutę temu, Gość Natura napisał:

I dlaczego skoro rozmowa jest o wszystkich babach i wszystkich facetach to musicie wyłaczyc z przykladow mnie i mojego 🙂 oraz moich wielbicieli 🙂 to jakas dyskryminacja 

nie jest o wszystkich, nawet pisałam, że jest o niektórych

Gość Gość

Wiecie jaka to w ogóle naturalna kobieta? Taka która nie farbuje włosów nie maluję niczego włącznie z paznokciami i nie usuwa owłosienia. Jeśli któraś to robi a nadal twierdzi że jest wielce naturalna to chyba ją pogielo. Wszystko jest dla ludzi byle nie wyglądać jak stary piernik robiący się na mlodke jak np. Gonia majdanowa która ma monstrualne cycki niepasujace do figury i naciagnieta gębę. To jest spieprzona robota. Nawet Janda naciagnela jape jak gumę w gaciach co w przypadku aktorki tego kalibru jest niedorzeczne no ale z naturą kobieca chyba mało która wygra... 

Gość Natura

Absolutnie, ja tu bronie natury kobiecosci i delikatnosci 🙂