Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci którzy twierdzą, że wolą delikatne i naturalne dziewczyny

Polecane posty

Gość Natura

Ten samogwalt wiesz co to bylo? Pokazanie jak cie wkurzy ktos poslugujac sie twoja zazdroscia, co juz jest twoja slanoscia, a dwa musialam wymienic cechy charakteru ktorych wam brak i ktore w znacznym stopniu dzialaja na otoczenie magicznie, ale coz, zadnych wnioskow dalej to samo 🙂 takze milego taplania we wlasnym blotku

Gość gość
Przed chwilą, Gość Pan Brodacz napisał:

Pierwsza sprawa to taka, że piszę tylko pod tym nickiem. Nie lubię kłamstwa to też nie podszywam się pod kogoś 😉 Miły jestem dopóki mi ktoś nie nadepnie na odcisk 😉 Nigdy nikomu nie narzucam komuś żeby się zmieniał. Jak mogę komuś kazać przefarbowac włosy, bo tak i już 😂🤣😂🤣 To ...ne. Narzucić to można komuś kocyk na plecy, bo marznie bidulka. To, że piszę, że nie podoba mi się styl tony makijażu na twarzy oraz nie chciałbym być z taką kobietą nie oznacza, że takiej osoby nie będę szanować. To są dwie różne rzeczy, a Ty odpisujesz sobie coś do faktu i się z tego cieszysz jak świnia na widok pełnego koryta😉😅😄 Nie ładnie 😉 

Natura faktycznie coś jest na rzeczy w tym forum 😂🤣😂🤣

No cześć...

Po pierwsze - tak można. Osobiście znam taki przypadek. Po drugie, gdybyś tak wypowiadał się przy tych kobietach jak zrobiłeś to tutaj to nie byłby raczej przejaw szacunku, prawda?

Wreszcie, Ty to Ty. Ty byś czegoś nie zrobił, inny już tak

Gość Gość

Napisz składanie to może cię przeczytam. ...isz i dobrze o tym wiesz ty natural wo(Man). Nara

Gość Natura

Brodaczu daj spokoj:) tak mam z nimi w kazdym prawie wątku 🙂 a jak nie jestem gosciem tylko dam sie namierzac to jest zlot czarownic 🙂

Gość gość
3 minuty temu, Gość Natura napisał:

Ten samogwalt wiesz co to bylo? Pokazanie jak cie wkurzy ktos poslugujac sie twoja zazdroscia, co juz jest twoja slanoscia, a dwa musialam wymienic cechy charakteru ktorych wam brak i ktore w znacznym stopniu dzialaja na otoczenie magicznie, ale coz, zadnych wnioskow dalej to samo 🙂 takze milego taplania we wlasnym blotku

Jeżeli w ten sposób poprawiasz swoją samoocenę to przymknę oko i życzę miłego wieczoru 🙂

Gość Gosc
8 minut temu, Gość gość napisał:

a jaka jest ta opinia, że opinie są od mojej różne? Pytam poważnie, bo z tego co ja wiem, to jedyna opinia jaką przedstawiłam to na temat mężczyzn którzy używając określeń typu "morda", "ryj", "...", "...ka" na temat kobiet których wygląd im się nie podoba.

Trochę generalizujesz . Nie wszyscy , ktorzy wyzywaja plastiki zaraz by z nimi " poszli " tylko mowia ze nie . Sa tacy , ktorzy jesli mowia ze im sie nie podobaja to tak jest . Moze ktos je odbiera w kategoriach seksualnych i nic wiecej . Ale w takim razie po co one robia to wszystko ? Jak maja byc postrzegane ? Jak ocenic kobiete , ktora robi usta " lodziary " ,kazdy dobrze wie z czym maja sie takie usta kojarzyc ,robi cycki  , wstawia rozneglizowane zdjecia na insta , ktore lecą na caly swiat . Nie ma sie co sie  dziwic , ze tak sa postrzegane . 

Gość gość

Dobra...możecie się uspokoić? Jak chcecie sobie z naturą wzajemnie poubliżać to moze w innym temacie?

Gość Natura

Haha nie jestem facetem 🙂 kochanie

Gość Gosc

Do brodacza - 

"To, że piszę, że nie podoba mi się styl tony makijażu na twarzy oraz nie chciałbym być z taką kobietą nie oznacza, że takiej osoby nie będę szanować. To są dwie różne rzeczy"

X

W skrocie - autorce chodzi o to , ze faceci mowia , ze im sie nie podobaja , ale gdyby byla okazja to by sie chetnie z nimi przespali . I tu ma troche racji , faceci to hipokryci . 

Gość gość
Przed chwilą, Gość Gosc napisał:

Trochę generalizujesz . Nie wszyscy , ktorzy wyzywaja plastiki zaraz by z nimi " poszli " tylko mowia ze nie . Sa tacy , ktorzy jesli mowia ze im sie nie podobaja to tak jest . Moze ktos je odbiera w kategoriach seksualnych i nic wiecej . Ale w takim razie po co one robia to wszystko ? Jak maja byc postrzegane ? Jak ocenic kobiete , ktora robi usta " lodziary " ,kazdy dobrze wie z czym maja sie takie usta kojarzyc ,robi cycki  , wstawia rozneglizowane zdjecia na insta , ktore lecą na caly swiat . Nie ma sie co sie  dziwic , ze tak sa postrzegane . 

Ktoś kto ma dobry charakter nie miałby potrzeby nikogo obrażać bo i po co? Niepodoba się to nie. 

Myślę, że nie ma sensu zastanawiać się dlaczego ktoś zmienia swój wygląd - najprawdopodobniej kopiuje coś co im osobiście się podoba. Teraz jest specyficzne podejście do seksualności i atrakcyjności. Mam czasami wrażenie, że ludzie chcą być "seksowni", ale na "teorii" się kończy, bo mają wcale bogatego życia seksualnego i nie chcą takiego życia mieć. Nie wszystko jest czarno białe. Jakby nie patrzeć, nazywac obcą kobietę "lodziarą" czy nawet do takiej porównywać to straszne chamstwo. Nawet jak jej usta nam się nie podobają i nie rozumiemy tej estetycznej preferencji. 

Gość Gosc
2 minuty temu, Gość gość napisał:

Ktoś kto ma dobry charakter nie miałby potrzeby nikogo obrażać bo i po co? Niepodoba się to nie. 

Myślę, że nie ma sensu zastanawiać się dlaczego ktoś zmienia swój wygląd - najprawdopodobniej kopiuje coś co im osobiście się podoba. Teraz jest specyficzne podejście do seksualności i atrakcyjności. Mam czasami wrażenie, że ludzie chcą być "seksowni", ale na "teorii" się kończy, bo mają wcale bogatego życia seksualnego i nie chcą takiego życia mieć. Nie wszystko jest czarno białe. Jakby nie patrzeć, nazywac obcą kobietę "lodziarą" czy nawet do takiej porównywać to straszne chamstwo. Nawet jak jej usta nam się nie podobają i nie rozumiemy tej estetycznej preferencji. 

Daj juz spokoj . 

Gość gość
2 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Do brodacza - 

"To, że piszę, że nie podoba mi się styl tony makijażu na twarzy oraz nie chciałbym być z taką kobietą nie oznacza, że takiej osoby nie będę szanować. To są dwie różne rzeczy"

X

W skrocie - autorce chodzi o to , ze faceci mowia , ze im sie nie podobaja , ale gdyby byla okazja to by sie chetnie z nimi przespali . I tu ma troche racji , faceci to hipokryci . 

Tyle tylko, że nie uważam żeby dotyczyło to każdego. Po prostu spotkałam się ze sporą ilością przypadków w których faceci chcieli zmieniać swoje partnerki na swoje "ideały" albo je zdradzali w imię zasady "taka na żonę, a taka na kochankę"

Gość gość
1 minutę temu, Gość Gosc napisał:

Daj juz spokoj . 

Nie czytaj jak nie chcesz

Gość Gosc
2 minuty temu, Gość gość napisał:

Nie czytaj jak nie chcesz

Jak juz nie bede chciala to przestane . Nie musisz nikomu mowic  co ma robic . 

Gość gość

Więc zastosuj się do swojej rady i pozwól, że będę pisała co mi się podoba 🙂 

Gość Gosc
1 minutę temu, Gość gość napisał:

Więc zastosuj się do swojej rady i pozwól, że będę pisała co mi się podoba 🙂 

My tez . Zastosuj sie rowniez i pozwol nam pisac co nam sie podoba , a nie to co tobie sie podoba i co chcesz przeczytac . 

Gość gość

O ile to jest na temat to zapraszam, zwracam tylko uwagę jak dyskusja zmienia się z rozmowy o mężczyznach z kompleksem "madonny i ..." na obrażanie operacje plastyczne

Gość Pan Brodacz

Szczerze to nie wiem co mam tu napisać żeby nie zostać zaatakowanym. Ja piszę jedno to wy ciśniecie inny temat, bo najwyraźniej kontrargument jest zbyt mocny. Tak to widzę. Czyli mówiąc kobiecie, że przesadza z makijażem nie szanuje jej, obrażam i w ogóle to jestem chamstwo, prostak i wiesniak? 😂 Serio? 🤣 Matko czy Ty to widzisz 😂🤣😂🤣😂 To teraz weźmy taką sytuację, że coś Ci się nie podoba w facecie i mówisz mu to. Czy to będzie obraza i brak szacunku do gościa czy może wyrażanie zdania? 🙄 Co do pójścia do łóżka z przesadnie umalowana, z silikonem w piersiach Panią to mnóstwo facetów pójdzie z nią do łóżka. Pójdą z mnóstwem kobiet do łóżka byle tylko chciały pójść z nim do łóżka. Widzisz ale to jest większość, a większość to NIE są wszyscy. 

Gość gość
8 minut temu, Gość Pan Brodacz napisał:

Szczerze to nie wiem co mam tu napisać żeby nie zostać zaatakowanym. Ja piszę jedno to wy ciśniecie inny temat, bo najwyraźniej kontrargument jest zbyt mocny. Tak to widzę. Czyli mówiąc kobiecie, że przesadza z makijażem nie szanuje jej, obrażam i w ogóle to jestem chamstwo, prostak i wiesniak? 😂 Serio? 🤣 Matko czy Ty to widzisz 😂🤣😂🤣😂 To teraz weźmy taką sytuację, że coś Ci się nie podoba w facecie i mówisz mu to. Czy to będzie obraza i brak szacunku do gościa czy może wyrażanie zdania? 🙄 Co do pójścia do łóżka z przesadnie umalowana, z silikonem w piersiach Panią to mnóstwo facetów pójdzie z nią do łóżka. Pójdą z mnóstwem kobiet do łóżka byle tylko chciały pójść z nim do łóżka. Widzisz ale to jest większość, a większość to NIE są wszyscy. 

Od początku podkreślam, że nie wszyscy. Aczkowlwiek mam również nadzieję, że nie większość. Nie wiem jak podchodzą do tego inne kobiety, ale osobiście nie mogłabym być z kimś kto sypia z kobietą której wygląd określa takimi epitetami. 

Co do komentowania wyglądu - jest różnica między sugerowaniem i wymaganiem. No i tak, jak powiedziesz kobiecie "zmień styl bo wyglądasz jak .../babochłop" (zależy od scenariusza) to jest to chamskie. 

Ty się poczułeś bardzo urażony jak odwróciłam sytuację i napisałam, że "pewnie pod brodą jest brzydka twarz", a ty jesteś "hipsterem". Jednak nie widzisz tego, że sam zrobiłeś to samo pisząc te słowa:

"a wręcz bierze mnie na wymioty gdy widzę tonę tapety, cholernie wie jaki specyfik w ustach i wycackane chemia twarze. Sylikon to na uszczelki, a nie w piersi. Nie na darmo mówią, że piękna i inteligentna kobieta wie jak podkreślić swoją urodę bez świecenia tylkiem czy biustem. I takie Panie to jest właśnie to"

Zakładanie, że kobieta taka kobieta jest nieinteligentna to jest to samo co zakładanie, że jesteś hipsterem 😛

Zanim ktoś zapyta - to nie jest moje osobiste zdanie, ale widziałam podobne opinie. Dlatego użyłam tego przykładu

Gość Pan Brodacz

Gdzie napisałem, że zrobiona kobieta jest głupia? Wmawiasz mi, że się obraziłem, że mówię iż zrobiona kobieta=głupia kobieta. Człowieku dociera do twojej mózgownicy to co piszę?  Zajebiscie wybierasz sobie słowa z każdej wypowiedzi. Brawo. Z resztą szkoda czasu na taką osobę gdzie brak jakiegokolwiek rozumowania  i wmawiania komuś czegoś jest na porządku dziennym. 

Natura ma rację pisząc, że macie nie równo pod kopułą. To tak jak z tą rozmową między feministkami a Korwinem. On jedno, a te ... lecą innym tematem xD Nie popieram żadnej partii i tym bardziej Korwina. To był przykład. Ale zaraz odwrócisz kota ogonem żeby mi doj.. I się pokazać. 

Gość gość

No skoro inteligentna wie jak podkreślić urodę bez "świecenia" biustem czy tyłkiem, to ta co lubi wyzywające strocje jest...? Chyba, że o coś innego chodziło. Popraw mnie jak się mylę. To twoja okazja żeby się wybielić 😛 Rozumiem, że nie poczułbyś się urażony gdyby ktoś ci powiedział, że na widok zarostu na twarzy zbiera się na wymioty (te wszystkie resztki jedzenia...)?

Gość Pan Brodacz

Nie, nie czuję się urażony gdy ktoś mi to mówi 😉 Mało tego jeszcze nie raz sobie żartuję z tego i jest wesoło obu osobom. Broda to nie jest brak higieny. Oczywiście są i tacy, którzy mają gdzieś, że ich brodą wygląda jak mop. Osobiście kilka razy dziennie myje twarz, brodę też 😁 Po posiłku zawsze czyszczę. Niezależnie czy ubrudzilem ją czy też nie. 

Ta, która świeci tylkiem nie wie jak pokazać swój urok bez święcenia nim lub/oraz nie potrafi tego zrobić inaczej. Nie dojrzała do tego poziomu i tyle. Jeśli myślisz, że nazwę taką kobietę ku rwa to się mylisz. Są i prostytutki tak ubrane, że w życiu byś nie powiedziała, że sprzedaje swoje ciało. 

Osobiście uważam, że kobieta nie powinna latać po mieście z przysłowiowym tylkiem na wierzchu. 

Gość gość

Myślę, sugerując się tym co napisałeś, że ją uznasz za nieinteligentną. Nic poza tym. 

Gust to nie cecha dojrzałości, każdy ma inny i jest on niezależny od tego czy ktoś jest dojrzały, inteligentny, porządny itd.

Gość Pan Brodacz

Nie inteligentna to nie to samo co nie dojrzała czyż nie 😉 pomijając już tą całą dojrzałość i inteligencję to chyba sama przyznasz mi rację, że ledwo zakryta kobieta nie wygląda zbyt ciekawie np. w takim autobusie mpk, czy w urzędzie. Pomijam sytuację gdzie pojawiają się dzieci koło takiej wyrozbieranej kobiety. Cały czas chodzi mi właśnie o tego typu sytuacje. Podstaw teraz np. swoje dziecko koło takiej Pani... wątpię żeby Ci się podobało. 

Są jeszcze kluby, imprezownie gdzie golizna to norma ale tu pozostanie to bez komentarza z wiadomych przyczyn 😉

Fakt gust to nie jest kwestia dojrzałości czy inteligencji ale umiejętność dobrania stroju do okazji już chyba tak 😉 

Możemy tak rozmawiać w nieskończoność, a jak dobrze wiemy racja jest tak du pa, każdy ma swoją 😂😂

Gość gość

Wcześnie pisałeś o inteligencji, dopiero potem o dojrzałości dlatego odniosłam się do pierwszego punktu.

Jeżeli chodzi o przyznawanie czegokolwiek - nie wiem co ty uważasz za świecenie biustem/tyłkiem. Nie rusza mnie też jak ktoś ubiera się inaczej niż ja. Widok nagich kobiecych piersi to dla mnie to samo co goła męska klata.

Co do klubów - nie wiem z jakich przyczyn 😄 Osobiście nie chodzę, moja siostra tak i nie ma w jej zachowaniu nic złego. 

W każdym razie chodzi o to, żeby mieć do innych szacunek nawet jak ich nie rozumiemy/nie podobają nam sie. No i nie ma nic gorszego niż faceci którzy kobiety dzielą na "żony i kochanki" - bo żadna kobieta na relacji z kimś takim nie zyska. 

Gość gość

Jeszcze dodam, że ja czas spędzony w autobusie czy urzędzie uważam za prywatny. Ani autobus, ani urząd to nie są miejsca wymagające dobierania stroju. Jak mam do urzędu po drodze z basenu to nawet w górze od bikini pójdę 😛

Gość Gosc
3 minuty temu, Gość gość napisał:

Jeszcze dodam, że ja czas spędzony w autobusie czy urzędzie uważam za prywatny. Ani autobus, ani urząd to nie są miejsca wymagające dobierania stroju. Jak mam do urzędu po drodze z basenu to nawet w górze od bikini pójdę 😛

Oj oj oj akurat ! I autobus i urzad wymagaja odpowiedniego stroju . Po co to wszystko piszesz skoro zmyslasz . Dobrze wiesz , ze nie poszlabys do urzedu w gorze od bikini. 

Gość Facet

Zrobiliście z prostej rzeczy nie wiadomo jaki problem. Kobieta się podoba albo nie. I tyle.

Gość gość
3 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Oj oj oj akurat ! I autobus i urzad wymagaja odpowiedniego stroju . Po co to wszystko piszesz skoro zmyslasz . Dobrze wiesz , ze nie poszlabys do urzedu w gorze od bikini. 

Trochę wyolbrzymiam, ale długo mieszkałam w miejscowości turystycznej. Więc noszenie góry od bikini jako topu wcale mnie nie dziwi. Najwyraźniej też nie wiem jaki jest odpowiedni strój do autobusu czy urzędu bo nigdy nie przyszło mi do głowy, że taki istnieje. Teoretycznie, gdybym miała po drodze latem, to tak, poszłabym w tym co akurat mam na sobie.

Tak z czystej ciekawości - czego twoim zdaniem nie wypada zakładać do urzędu?

Gość Gość

To znaczy że jesteś wiesniara bez oglady bo istnieją miejsca w których zywczjanie nie wypada wyjść w samym staniku ale po co ja ci to tłumacze 😂 nawet nad morzem latem do restauracji prosto z plazy nie wejdziesz a ty byś do urzędu poszła. Niektóre kobiety to bezgustne istoty.