Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OdPrzegrywaDoWygrywa

MOJE CELE NA ROK 2019 DO OCENY

Polecane posty

Gość OdPrzegrywaDoWygrywa

1️⃣ Przejść 3 miesięczna terapię na lęki uogólnione i fobię społeczną (zaczynam już od jutra)

2️⃣ Iść w końcu do pracy po latach bezrobocia i siedzenia w domu

3️⃣ Dokończyć odchudzanie i wyrobić kaloryfer (schudłem już ponad 20kg, ważę aktualnie 82kg przy wzroście 181cm)

4️⃣ Wyprowadzić się "na swoje"

5️⃣ Do kolejnej zimy sprzedać skuter, dołożyć i kupić pierwsze auto

6️⃣ Zdobyć dziewczynę którą kocham od 2 lat, nadal jest wolna, nadal mam z nią kontakt choć niezbyt intensywny, chciałbym zintensyfikować ten kontakt i zacząć się z nią spotykać. W dużej mierze walczę również dla Niej 

*️⃣ Wiem że będzie ciężko, dużo pracy przede mną potu bólu i łez ale będę walczył bo jak nie teraz to już chyba nigdy nie ruszę. Jednak patrzę w przyszłość z nadzieją i optymizmem bo wiem że Jezus jest ze mną, widzę jak fajnie prowadzi mnie w mym życiu w  ostatnim czasie i wiem że mi dopomoże 🙂

Gość gość gość gość

Moja rada: od razu się weź za to co napisałeś,po kolei. Bo później może Ci się odechcieć, a jak z zapałem się za to zabierzesz od razu to jest szybka szansa na powodzenie. 

Gość gosc

dodaj do tego nofap, pomoze ci

ps jak zrobiles spadek masy ciala do tej pory?

ps 2 czy penis ci urosl wraz ze spadkiem masy ciala?

Gość SynBoży7

hahaha ... ci wyjdzie prosiak jak już na początku kłamiesz z wagą 100 kg wieprzu

Gość gosc

jaka terapie podejmiesz? w jakim nurcie? jestes na lekach? pomogly ci?

Gość Gosc

No cele konkretne sobie postawiłeś. To dobrze. Najważniejsze to realizować swoje cele życiowe i dążyć do ich spełnienia. Bo takie tkwienie w miejscu unieszczęśliwia. Wierzę takze, że Bóg oświetli ci ta drogę ku ich spełnieniu i będziesz czuł Jego wsparcie nie tylko w modlitwie. Ja osobiście nie zrobiłam sobie postanowień ponieważ nigdy ich nie robię. Życie wszystko weryfikuje, a cele czy postanowienia staram się spełniać, realizować cały czas. Mam 3 cele na dzień dzisiejszy, które założyłam je pod koniec roku i przeszły na ten. Ale jestem na dobrej drodze, jeden już realizuje i wierzę w siebie i w to , że Bóg mi pomaga. W ogóle czuje Jego obecność w swoim życiu i jest mi często łatwiej.Pozdrawiam Agnieszka.

Gość gosc

Smakosz to kłamałeś ze masz auto:D. Zresztą kaleko jak wyjaśnisz te lata bezrobocia, ze sie leczyłeś psychiatrycznie?. Będzie ciężko żeby ktoś cie zatrudnił.

Gość gość

A ty Przemek jak oceniasz swoje szanse na zatrudnienie po 11 latach bezrobocia i wykształceniu gimnazjalnym? Ty nawet nie próbujesz czegokolwiek zmienić więc lepiej się zamknij, idź sobie dalej tirami jeździć w gierce i wstawiać swoje nagie foty i ...eć dalej na kafe i wykopie. 

Gość gosc
5 minut temu, Gość gość napisał:

A ty Przemek jak oceniasz swoje szanse na zatrudnienie po 11 latach bezrobocia i wykształceniu gimnazjalnym? Ty nawet nie próbujesz czegokolwiek zmienić więc lepiej się zamknij, idź sobie dalej tirami jeździć w gierce i wstawiać swoje nagie foty i ...eć dalej na kafe i wykopie. 

Ale ja zadałem pytanie tobie a nie Przemkowi. 27 letni chłop co niepracował od kilka lat, nie ma kwalifikacji zawodu ani przynajmniej doświadczenia.

Gość marawstala

Przed chwila na YT ogladalam kanał jakiegoś langusty... ktory radził zeby w pierwszej kolejności wyeliminować z życia to co jest niepotrzebne, wszystko co nam zaburza funkcjonowanie, niweczy inne plany a jako drugi punkt doradził planowanie... : ) latwo powiedzieć, ciężej wykonać... Ale tak ogólnie mądry z niego czlowiek : )

Gość Sławomir

Widzę że psy ogrodnika się odezwały:D same nie zezrą drugiemu nie dadzą:D bójcie się że mu się uda więc zniechęcajcie dowakacie by pociągnąc za sobą w dół:D bo tak się lepiej czujecie jak jesteście wśród swoich przegranie a jak się komuś coś udaję a wam nie to was złość rozwala od środka, typowe dla kafe:D tu każdemu skrzydła podcinają i obrzydzą wszystko byleby tylko samemu nie zostać na dnie:D

Gość Czesław
12 minut temu, Gość Sławomir napisał:

Widzę że psy ogrodnika się odezwały:D same nie zezrą drugiemu nie dadzą:D bójcie się że mu się uda więc zniechęcajcie dowakacie by pociągnąc za sobą w dół:D bo tak się lepiej czujecie jak jesteście wśród swoich przegranie a jak się komuś coś udaję a wam nie to was złość rozwala od środka, typowe dla kafe:D tu każdemu skrzydła podcinają i obrzydzą wszystko byleby tylko samemu nie zostać na dnie:D

Pokaż fote, że ważysz 82 kilogramy to dopiero będziemy rozmawiać xD A pkt.6 to Oszeczka? xd

Gość gosc
1 godzinę temu, marawstala napisał:

Przed chwila na YT ogladalam kanał jakiegoś langusty...

kto to jest langusta?

Gość gosc
22 minuty temu, Gość Sławomir napisał:

Jaki ból dupy. 27 letni facet bez pracy auta leczący sie psychiatrycznie. Toż to już chyba gorzej sie upaść nie da hehe

1 minutę temu, Gość gosc napisał:

kto to jest langusta?

Rodzaj skorupiaka? :-) Chyba że jest jakieś inne znaczenie tego słowa o którym nie wiem

Gość marawstala
18 minut temu, Lucanus cervus napisał:

Rodzaj skorupiaka? 🙂 Chyba że jest jakieś inne znaczenie tego słowa o którym nie wiem

Tak sie nazwał : ) langusta na palmie to chyba jakis zakonnik ale ubrany swiecko... na większości filmików (?)

Gość marawstala
19 minut temu, ArsenZawszeCzerwony napisał:

twarz Twa chuda a nie tłusta wąska w pasie jak langusta XD

Z czego to juz wziales? : )

2 minuty temu, marawstala napisał:

Tak sie nazwał : ) langusta na palmie to chyba jakis zakonnik ale ubrany swiecko... na większości filmików (?)

Z tym mi się skojarzyło https://pl.wikipedia.org/wiki/Krab_palmowy

22 minuty temu, ArsenZawszeCzerwony napisał:

twarz Twa chuda a nie tłusta wąska w pasie jak langusta XD

Ale grafomania, ja nie mogę XD

Gość Namysłów wojew opolsk 123

Marawstala czemu ciebie i lucanusa tak dawno tu nie było na forum? 

Gość marawstala
2 minuty temu, Lucanus cervus napisał:

Z tym mi się skojarzyło https://pl.wikipedia.org/wiki/Krab_palmowy

Chyba nim sie zainspirował, ale nie wiem dlaczego... Jedni lubią jelonki : ) inni kruki a on woli languste : ) 

Gość uff

No to powodzenia CI życzę, wierzę, że dasz radę :))

Dla mnie rok 2018 był przełomowym rokiem "wyjścia z przegrywu" udało mi się to ten rok to już ma być podbój świata :))

Szczególnie dla miłości warto walczyć 😉

Gość Gość
9 godzin temu, Gość uff napisał:

No to powodzenia CI życzę, wierzę, że dasz radę :))

Dla mnie rok 2018 był przełomowym rokiem "wyjścia z przegrywu" udało mi się to ten rok to już ma być podbój świata :))

Szczególnie dla miłości warto walczyć 😉

A co takiego przełomowego się wydarzyło?

Gość gość

dużo tego, ambitnie

Gość gość

jak po pierwszym dniu terapi?

Dnia 6.01.2019 o 21:12, marawstala napisał:

Chyba nim sie zainspirował, ale nie wiem dlaczego... Jedni lubią jelonki : ) inni kruki a on woli languste : ) 

;-)

Gość Przemek
Dnia 6.01.2019 o 18:47, Gość Gosc napisał:

No cele konkretne sobie postawiłeś. To dobrze. Najważniejsze to realizować swoje cele życiowe i dążyć do ich spełnienia. Bo takie tkwienie w miejscu unieszczęśliwia. Wierzę takze, że Bóg oświetli ci ta drogę ku ich spełnieniu i będziesz czuł Jego wsparcie nie tylko w modlitwie. Ja osobiście nie zrobiłam sobie postanowień ponieważ nigdy ich nie robię. Życie wszystko weryfikuje, a cele czy postanowienia staram się spełniać, realizować cały czas. Mam 3 cele na dzień dzisiejszy, które założyłam je pod koniec roku i przeszły na ten. Ale jestem na dobrej drodze, jeden już realizuje i wierzę w siebie i w to , że Bóg mi pomaga. W ogóle czuje Jego obecność w swoim życiu i jest mi często łatwiej.Pozdrawiam Agnieszka.

Aga to ty? To ja twój Przemek

Gość ANTYPOLAK

SMAKOSZ TO PRZYPADEK SPECJALNY

Gość gość
1 minutę temu, Nastroszony Kut 1991 napisał:

2019 MINĄŁ A SMAKOSZ JAK BYŁ PRZEGRYWEM TAK JEST

OD PRZEGRYWA DO JESZCZE WIĘKSZEGO PRZEGRYWA xD

Ty też jesteś przegrywem i to totalnym i nie masz wykształcenia, pracy, mieszkania, prawa jazdy, własnych pieniędzy