Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jamniczekxpxp

Czy to możliwe

Polecane posty

Gość jamniczekxpxp

Mam pewien problem. Od razu z góry zaznaczam, że potrzebuję tylko porady, bo lekarza swojego mam dopiero w następny piątek. Otóż mam problem z okresem. Ostatnią miesiączkę miałam 9 grudnia, z tym, że trwała ona może 3 dni. Była baaardzo obfita, brzuch bolał mnie niemiłosiernie. Po tej miesiączce nie współżyłam już z partnerem aż do dnia dzisiejszego. Za kilka dni powinnam dostać okres, ale obserwuje dziwne /zjawiska/ mojego ciała...Otóż otwór do pochwy jest strasznie ciasny i twardy, jakby mi coś tam urosło. Na papierze dostrzegłam śladową ilość krwi, ale jasnoróżowej, i jeden malutki skrzepik w kolorze ciemnym, prawie, że granatowym. Pownnam okres dostać za 4 dni, i nigdy nie miałam wcześniej takich objawów,  jakieś plamienia w kolorze krwi ani zaciśnięte wejście do pochwy. Co może być przyczyną? Chciałabym zaznaczyć, że biorę lek izotek, czy on może być problemem w tym skracaniu czasu trwania miesiączki? I że dzieją się pierwszy raz takie rzeczy?  

Gość Roszpunka

Ciężko coś poradzić, lepiej udać się do lekarza. Ja od siebie mogę jedynie podesłać stronę naturalnaplodnosc .pl, jest tam mnóstwo ciekawych artykułów więc może znajdziesz coś dla siebie ;)