Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SkyTheLimit

Ależ mam dylemat - boję się zapytać...

Polecane posty

Gość SkyTheLimit

W największym skrócie wygląda to tak. Mam ponad 30 lat. Dbając o swój rozwój, nie tylko intelektualny ;), chodzę też na treningi. Pewnego razu zobaczyłem Ją. Trochę rozmawiamy, nie mam jednak najlepszej "umiejętności konwersacji". Już kilka razy chciałem Ją zaprosić, zgodnie z zasadą, że czym szybciej tym lepiej dla jałowych dyskusji. Ale nie mogę się przełamać. Rozważam (oczywiście) tylko negatywne scenariusze. Z drugiej strony dręczy mnie racjonalna myśl, że jak nie spytam to nigdy się nie dowiem. To jeszcze gorsze. Dziewczyny i nie tylko... ryzykować? zwariuję... ;)

Gość HhHhhh

Daj jej spokój i tak będziesz ją zdradzać

Gość gosc

Ryzykuj! :) Ja zrobilam 1 krok i zaprosilam chlopaka  , ktorego znalam z widzenia, na drinka i nie zaluje. Smialo,  w najgorszym wypadku sie nie uda, ale lepiej sprobowac niz sie zastanawiac. Powodzenia ! :)

Gość głos prawdy
6 minut temu, Gość gosc napisał:

Ryzykuj! 🙂 Ja zrobilam 1 krok i zaprosilam chlopaka  , ktorego znalam z widzenia, na drinka i nie zaluje. Smialo,  w najgorszym wypadku sie nie uda, ale lepiej sprobowac niz sie zastanawiac. Powodzenia ! 🙂

najlepszy przykład jak kobiety się nie szanują, byle pierwszy był 'uległy' i do wyra

Gość SkyTheLimit
13 minut temu, Gość głos prawdy napisał:

najlepszy przykład jak kobiety się nie szanują, byle pierwszy był 'uległy' i do wyra

Czemu? A co w tym złego, że kobieta wychodzi z inicjatywą? Kompletnie nie rozumiem. Zawsze podziwiam takie kobiety, bo w naszych uwarunkowaniach kulturowych, mają co najmniej podwójny "płot do przeskoczenia" :)

Gość nie bądź naiwny
3 minuty temu, Gość SkyTheLimit napisał:

Czemu? A co w tym złego, że kobieta wychodzi z inicjatywą? Kompletnie nie rozumiem. Zawsze podziwiam takie kobiety, bo w naszych uwarunkowaniach kulturowych, mają co najmniej podwójny "płot do przeskoczenia" 🙂

strach przed cipką przesłonił ci rozum, one od maleńkości uczą się skakać przez chiński mur, twój płotek jest dla nich poranną skakanką

Gość gosc
17 minut temu, Gość głos prawdy napisał:

Ty masz cos z glowa chyba... Zaprosilam chlopaka, ktorego znalam z widzenia-  pracowal w tym samym budynku co ja, widywalismy sie w przerwie na lunch, czasami rozmawialismy w przelocie. Wiedzialam, ze jest singlem, ja tez bylam i nie widzialam nic nie stosownego w zaproszeniu go na drinka. Spotkalismy sie bylo fajnie, co nie znaczy, ze wyladowalismy w lozku. Zaprosil mnie na kolacje, potem do kina itd itp. To bylo 3 lata temu, teraz jestesmy zareczeni, dlatego NIE ZALUJE! :)

Wiec sie zastanow co piszesz, bo moze Ty obracasz sie w towarzystwie takich kobiet, ktore marza tylko o tym, zeby zaciagnac chlopaka do "wyra"! Ja poczulam "cos" i wiedzialam, ze on jest niesmialy i zwyczajnie wyszlam z inicjatywa. Nie widze w tym nic zlego.

Gość BrawoDlaCb
2 minuty temu, Gość gosc napisał:

Ty masz cos z glowa chyba... Zaprosilam chlopaka, ktorego znalam z widzenia-  pracowal w tym samym budynku co ja, widywalismy sie w przerwie na lunch, czasami rozmawialismy w przelocie. Wiedzialam, ze jest singlem, ja tez bylam i nie widzialam nic nie stosownego w zaproszeniu go na drinka. Spotkalismy sie bylo fajnie, co nie znaczy, ze wyladowalismy w lozku. Zaprosil mnie na kolacje, potem do kina itd itp. To bylo 3 lata temu, teraz jestesmy zareczeni, dlatego NIE ZALUJE! 🙂

Wiec sie zastanow co piszesz, bo moze Ty obracasz sie w towarzystwie takich kobiet, ktore marza tylko o tym, zeby zaciagnac chlopaka do "wyra"! Ja poczulam "cos" i wiedzialam, ze on jest niesmialy i zwyczajnie wyszlam z inicjatywa. Nie widze w tym nic zlego.

Super! Chciałbym spotkać taką, bo sam jestem nieśmiały!

Gość nie bądź naiwna
5 minut temu, Gość gosc napisał:

Ty masz cos z glowa chyba... Zaprosilam chlopaka, ktorego znalam z widzenia-  pracowal w tym samym budynku co ja, widywalismy sie w przerwie na lunch, czasami rozmawialismy w przelocie. Wiedzialam, ze jest singlem, ja tez bylam i nie widzialam nic nie stosownego w zaproszeniu go na drinka. Spotkalismy sie bylo fajnie, co nie znaczy, ze wyladowalismy w lozku. Zaprosil mnie na kolacje, potem do kina itd itp. To bylo 3 lata temu, teraz jestesmy zareczeni, dlatego NIE ZALUJE! 🙂

pewnie Ci tego nie powie z tej całej nieśmiałości, ale istnieje duże prawdopodobieństwo ,ze ma cię za łatwą, pomyśl, sama sie nawinęła ,pierze gotuje można poruchac, ty bys się przyznała?

Gość gosc
1 minutę temu, Gość nie bądź naiwna napisał:

pewnie Ci tego nie powie z tej całej nieśmiałości, ale istnieje duże prawdopodobieństwo ,ze ma cię za łatwą, pomyśl, sama sie nawinęła ,pierze gotuje można poruchac, ty bys się przyznała?

Zal mi Ciebie, bo Ty naprawde masz cos z glowa nie tak...

Gość gosc
3 minuty temu, Gość nie bądź naiwna napisał:

"istnieje duze prawdopodobienstwo ", ze jestes zaiwstnym zyciowym przegrywem :D

Gość gość
1 minutę temu, Gość gosc napisał:

Zal mi Ciebie, bo Ty naprawde masz cos z glowa nie tak...

tak się pocieszaj

Gość Gość

Lepsza łatwa niż bycie prawikiem ze stuleja. 

Gość głos prawdy
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

Lepsza łatwa niż bycie prawikiem ze stuleja. 

widzisz autorze, pamiętaj, skakanka ,pa

Gość Gosc

Ma coś z głową, wszystko sprowadza do jednego. Dobrze zrobiłaś i mam wrazenie, że jesteś fajna , taka inna, nie wiem, ale dobrze zrobiłaś i widzisz opłaciło ci się. Moje gratulacje. Ja też kiedyś zrobiłam taki krok, lecz zostałam sprowadzona właśnie do pokroju takiej dziewczyny tylko do jednego. Zostałam okłamana i po czasie zostałam poinformowana poprzez sms! że jemu chodziło tylko o sex. Bardzo to przeżyłam, gdyż wiedzial, że taka relacja mnie nie interesuje, a na początku nie mówił, że chodziło mu tylko o to. Poza tym miał żonę i zaluje, że mimo tego dałam się ponieść uczuciu. Teraz jest mi łatwiej, gdyż poznałam kogoś, kto mnie docenia . I jeszcze się dowiedziałam o innych dziewczynach, które też miał tylko do tego typu znajomości, po czym gdy żona się o tym dowiedziała, musiał z nimi zrywać znajomości. On się wręcz z tym obnosił, bardzo prostackie zachowanie. Mi też zresztą o nich mówił. Ponadto kiedyś posunął się nawet do rękoczynów, szarpiąc mną dlatego, że chciałam by mi powiedział dlaczego zmarnował mój czas nie mówiąc mi na początku o co mu chodziło. Który mężczyzna z rękoma na kobietę! Nigdy się tego nie dowiedziałam. Chciałam pomimo tego wszystkiego ocieplić stosunek dla mojego spokoju na koniec roku i mysle, że już jest ok. W sensie żeby nie było zgrzytów. Jednak żal i to, że nigdy mi nie odpowiedział zostanie na zawsze. Zaufałam mu, zwiedzałam się, wiedział, że kiedyś byłam zgwałcona i bałam się zaufać. Musiałam brać potem leki dodatkowe od psychiatry, gdzie fatalnie się czułam.Zadrwil ze mnie i wykorzystał moje zaufanie. Nie chcę go widzieć w tym roku, chciałam zakończyć ten rok w dobrych stosunkach bo mam taki charakter. Ale nigdy mu już bym nie zaufała i cieszę się, że jest nowy rok , mam swoje cele, perspektywy, nowy związek chyba się wykluwa i wiem, że zasługuje na wszystko co najlepsze bo jestem dobra dla ludzi i wierzę w nich pomimo. Agnieszka .

Gość Teletubisie mówią pa pa

Pa. 

Gość Hermenegilda

Ryzykój  , nie mosz nic do sracaneia  , masz jedno rzycie  , a jak ci nie wyjdzie to tódno dego kwató jest puł świató , a jak sie mie przekonosz to si nie dowiusz 

Gość SkyTheLimit

Dziewczyny nie wchodźcie w polemikę z prowokatorem. Nie warto. Zakładajmy, że jesteśmy normalnymi ludźmi i z normalnymi chcemy się umówić :)

Gość Hermenegilda

Krzdy zasługuóje  na miłoźć , nawet ja 

Gość gość
5 minut temu, Gość SkyTheLimit napisał:

Zakładajmy, że jesteśmy normalnymi ludźmi i z normalnymi chcemy się umówić

10/10 Bravo maestro !!! 😄

Gość gosc
9 minut temu, Gość Gosc napisał:

Ma coś z głową, wszystko sprowadza do jednego. Dobrze zrobiłaś i mam wrazenie, że jesteś fajna , taka inna, nie wiem, ale dobrze zrobiłaś i widzisz opłaciło ci się. Moje gratulacje. Ja też kiedyś zrobiłam taki krok, lecz zostałam sprowadzona właśnie do pokroju takiej dziewczyny tylko do jednego. Zostałam okłamana i po czasie zostałam poinformowana poprzez sms! że jemu chodziło tylko o sex. Bardzo to przeżyłam, gdyż wiedzial, że taka relacja mnie nie interesuje, a na początku nie mówił, że chodziło mu tylko o to. Poza tym miał żonę i zaluje, że mimo tego dałam się ponieść uczuciu. Teraz jest mi łatwiej, gdyż poznałam kogoś, kto mnie docenia . I jeszcze się dowiedziałam o innych dziewczynach, które też miał tylko do tego typu znajomości, po czym gdy żona się o tym dowiedziała, musiał z nimi zrywać znajomości. On się wręcz z tym obnosił, bardzo prostackie zachowanie. Mi też zresztą o nich mówił. Ponadto kiedyś posunął się nawet do rękoczynów, szarpiąc mną dlatego, że chciałam by mi powiedział dlaczego zmarnował mój czas nie mówiąc mi na początku o co mu chodziło. Który mężczyzna z rękoma na kobietę! Nigdy się tego nie dowiedziałam. Chciałam pomimo tego wszystkiego ocieplić stosunek dla mojego spokoju na koniec roku i mysle, że już jest ok. W sensie żeby nie było zgrzytów. Jednak żal i to, że nigdy mi nie odpowiedział zostanie na zawsze. Zaufałam mu, zwiedzałam się, wiedział, że kiedyś byłam zgwałcona i bałam się zaufać. Musiałam brać potem leki dodatkowe od psychiatry, gdzie fatalnie się czułam.Zadrwil ze mnie i wykorzystał moje zaufanie. Nie chcę go widzieć w tym roku, chciałam zakończyć ten rok w dobrych stosunkach bo mam taki charakter. Ale nigdy mu już bym nie zaufała i cieszę się, że jest nowy rok , mam swoje cele, perspektywy, nowy związek chyba się wykluwa i wiem, że zasługuje na wszystko co najlepsze bo jestem dobra dla ludzi i wierzę w nich pomimo. Agnieszka .

Dzieki :) Przykro mi, ze trafilas na takiego niedojrzalego faceta. I jeszcze bardziej przykro mi, z powodu tego , co spotkalo Cie wczesniej. Ciesze sie, ze poznalas kogos normalnego, kto Cie szanuje i docenia i sprawia, ze jestes szczesliwa. Wychodze z zalozenia, ze pewne rozdzialy z naszego zycia trzeba zamknac i juz do nich nie wracac. Doskonale Cie rozumiem, mialam nieudana relacje, gdzie chlopak zaczal pic, brac narkotyki, stal sie agresywny i ktoregos dnia podniosl na mnie reke-  10 sekund pozniej stal za drzwiami.I to byla najepsza decyzja, jaka moglam podjac. Bylam singlem przez 2 lata i nie bylo mi latwo wyjsc z inicjatywa, takze to nie bylo tak, ze z przypadku kogos tam zaprosilam na drinka. Chyba pomoglo mi to, ze jakis czas sie "znalismy" , chocby z widzenia, ale z dnia na dzien sie do niego przekonywalam. Mam nadzieje, ze SkyTheLimit tez sie odwazy i zagada do tej dziewczyny :) A Ty, pamietaj, karma is a bitch, tych , ktorzy krzwydza, predzej czy pozniej dotknie kara ;)

Pozdrawiam serdecznie. Tak w ogole, to ja  tez mam na imie Agnieszka. 

Gość gosc
54 minuty temu, Gość SkyTheLimit napisał:

Czemu? A co w tym złego, że kobieta wychodzi z inicjatywą? Kompletnie nie rozumiem. Zawsze podziwiam takie kobiety, bo w naszych uwarunkowaniach kulturowych, mają co najmniej podwójny "płot do przeskoczenia" :)

Dzieki:) Ryzykuj, naprawde warto!! Ja tez mam ponad 30 na karku i dlugo czekalam, zeby poznac kogos wyjatkowego. Nie marnuj szansy ;)

Gość Hermenegilda

Ryzykój  , nie mosz nic do sracaneia  , masz jedno rzycie  , a jak ci nie wyjdzie to tódno dego kwató jest puł świató , a jak sie mie przekonosz to si nie dowiusz 

Gość Gosc

No mógłby zaryzykować, wkoncu nie wszystkie dziewczyny to zołzy. Powinien spróbować zagadać do tej dziewczyny. Mówisz, że też jesteś Agnieszka 🤗 Agulki są fajne. Jesteś bardzo miła. Ja nie chcę o tym pamiętać. Powoli chce budować coś fajnego bo się boje, ale będzie dobrze. Może PiS przedłuży dobę i znajdę czas na terapie. Nie chcę żeby karma wróciła do niego. Ja nikomu nie życzę źle, broń Boże. Ja mu życzę dobrze, każdemu życzę dobrze. Ja chcę żeby był szczęśliwy. Pozdrawiam także, także Agnieszka(dla najbliższych Agulka).

Gość Pimpulka

Agulka pipulka

Gość Gvxf

Weś od niej numer i wyślij jej dicpica. Jak nie odpisze to znak ze nie jest ciebie warta 

Gość Gosc

Srulka 😜Agnieszka.Dobranoc autorowi i daj sobie szansę. Jeżeli ta dziewczyna ma na imię jeszcze Agnieszka to nie ma tematu. Lepiej trafić nie mogłeś. 

Gość Kangur z platfusem

Wes skakanke i sie... Poskacz

Gość JestemNiesmialy

jestem nieśmiały, dlaczego żadna nie zagada?

Gość Gość
14 godzin temu, Gość głos prawdy napisał:

Lecz się.