Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia

Mąż nie szanuje mojej rodziny

Polecane posty

Gość Kasia

Jesteśmy małżeństwem od 5 lat.Mamy 4 letnią còrkę i mieszkamy z moją mamą.Moja mama choruje psychicznie i często popełnia te same błędy.Bywa męcząca.Mòj mąż bywa dla niej okropny. Wyzywa ją , nie szanuje, ostatnio nawet ją uderzył ..Kiedyś w kłòtni wyzwał mnie od dziwek..uderzyłam go w twarz to mi oddał w brzuch,że nie mogłam oddychać.Spakowałam go ,dzwoniłam ,pisałam do jego brata ,rodzicòw , żeby go zabrali..oni niestety nie zareagowali...Według nich rodzina ma być razem.No i wybaczyłam..Teraz stwierdził,że udaje,że mnie lubi ,że będzie bił moją matkę i mnie też jak będę go denerwować.On nie chce się wyprowadzić , nie ma gdzie ,jest zasłużony w banku..

Gość Ell.

Witaj. Mieszkanie czy dom do kogo nalezy? Do mamy? 

Gość Kasia

Mieszkanie należy do mamy

Gość Ell.

No to trzeba pozbyc sie szkodnika. Czemu nie wezwalas Policji, czemu nie masz notatek z interwencji, czemu nie masz obdukcji. Nie czekajac na wszczecie z Urzedu sprawy karnej, zglos do Prokuratora, do Kuratora Sadowego. Musi ruszyc przeciw niemu sprawa karna. Nie robienie nic msci sie przeciw tobie, mamie i dziecku. 

Nie jest tak, ze bedzie bezkarny. Trzeba o tym mowic, miec swiadkow. Nie rozpaczaj tylko bierz sprawy w swoje rece. Co do kredytow wzietych, to jesli nie masz rozdzielnosci w trakcie malzenstwa,  kiszka. Natomiast natychmiast skladaj pozew rozwodowy, albo chociaz pozew o zniesienie wspolnoty majatkowej. Nabierze dalszych pozyczek w parabankach i pociagnie cie na dno calkowicie. 

Dzialaj zamiast plakac. Dasz rade. 

Gość gość

idź po poradę prawną do interwencji kryzysowej (jest w kazdym większym miescie), albo do mopsu.

Gość Traba bomba

Pod osze

Gość Kasia

Ostatnio bez mojej wiedzy wziął pożyczkę na 40 tys !!! W trakcie rozmowy telefonicznej powiedział,że mamy rozdzielczość majątkową i dopiero wtedy bez mojej zgody otrzymał ten kredyt.Tak przynajmniej twierdzi..Obdukcji nie mam ,bo nie było śladòw pobicia..Ja dostałam w brzuch a mama chyba w głowę .. Mam zdjęcia mieszkania bo niestety jak on się zdenerwuje to obrywa ściana,drzwi lub meble..Mimo to on ma bardzo dobry kontakt z còrką .Raz jest tyranem a za chwilę kochającym ojcem..

Gość abc

chyba pobladzilam na tym Forum pania fantazja poniosla. Drugi raz jak maz bedzie bil powiedz, zeby w glowe kierowal strzal moze rozumu nabierzesz