Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie spodziewalam sie

Co to oznacza?Potrzebuje Waszej opinii

Polecane posty

Bylam w zwiazku tylko 3 miesiące, wczesniej znalismy sie pol roku i on wiele znosil, ja tez pogrywalam troche albo nie odzywalam sie dlugo, 

potem zerwałam bo mi sie po prostu znudził ,szukalam wrazen gdzie indziej. Tyle dobrego tylko ze na początku powiedziałam mu, ze nie szukam związku i nie chce go ale tak mnie przekonywa ze w to weszłam. Po zerwaniu nie robil scen, cisza, kultura w porownaniu do byłych.Zerwalam przez brak odzewu i jeszcze widzial jak chodze z innym za reke:/

Nie odzywalam sie 2 miesiace, pisal tylko 3 razy. Ostatnio stwierdzilam ze nie moge tak chamsko postapic i napisze wyjasnie mu i ostatecznie to zakoncze ,odezwal sie..byl jakis chłodny, 

ale ostatecznie poprosil o spotkanie z noclegiem u niego..i tu moje pytanie..czy on chce sie odegrac i chamsko postapi np wykorzysta mnie, uda ze niby ok a potem jakos upokorzy czy o co jemu chodzi ? Ma juz nowa dziewczyne,Prosze panow o opinie

up

Gość gość

idz w pisdu ...ko, dorośnij najpierw, jak chcesz to idz daj dupy kogo to obchodzi, nie wiesz czy dac dupy czy nie piznij sie w łeb lepiej

dobrze sie czujesz ? 🙂

Gość gość

Jak cię niby "wykorzysta"? Seks przecież sprawia przyjemność obydwu partnerom, gdzie tu jakieś "wykorzystanie"?

Gość ssz

o moralnośc chodzi baranie

Gość paw

jak ma nową dziewczynę to chce cie jeszcze gratis na koniec przelec jednym słowem nie moralna świnia i tyle

Gość Gość
3 minuty temu, Gość gość napisał:

Jak cię niby "wykorzysta"? Seks przecież sprawia przyjemność obydwu partnerom, gdzie tu jakieś "wykorzystanie"?

Jest wtedy, gdy ona liczy na związek a jemu chodzi tylko o przygodny seks i on o tym wie, ale jej nie mówi wprost a sugeruje kontynuację, czyli związek, ale robi to w dwuznaczny sposób,  żeby móc bezboleśnie się wyprzeć ze slowami: dopowiedziałaś sobie, nic takiego nie mówiłem. Naiwność kobiet połączona z chciejstwem  w starciu z  męskim sprytem nie ma szans. 

Gość gość
28 minut temu, Gość nie spodziewalam sie napisał:

dobrze sie czujesz ? 🙂

a ty się dobrze czujesz id iot ko, ma kogoś zaprasza cie na noc, czego ty nie kumasz jesteś ...ką czy jak... chcesz dupy daj nei nie dawaj bo de facto taki masz chyba problem  ja pitole załamka

Gość gość

nie daj mu dupy, aż tak ciężko raz dupe na wodzy przytrzymać, głupia krowa...wiesz że kogoś ma i jeszcze myśli rozmyśla co on chce, jak nie wiesz to z nim pogadaj ew. dupy nie daj to zobacxzysz co chce głupia pindo, no nie mogę skąd tacy ludzie się biora ;(((((((((((

Gość rozsadek

facet juz ma od dawania dupy inną to po co masz zostawać na noc?:D jaja jakieś:D A może wy tak trójkącik?