Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona

Czy naprawdę dobry seks może się znudzić?

Polecane posty

Gość Ona

Jeśli facet mówi, że dostaje wszystko czego chce i potrzebuje, że seks jest rzadko (widujemy się średnio raz na tydzień, czasem raz na dwa tygodnie), ale za to obłędny - czy to może mu się znudzić?

Gość Anka

Też mnie to interesuje. Czy faceci nudzą się sexem?

Gość Samotny

Szczerze? Widzicie to wszystko zależy jaki jest je`baka, jak temperamentny to będzie mu dużo za mało. To tak jak z kobietą jednej starczy raz na tydzień a drugą możesz dwa razy na dzień i nie powie że ma dość. Widzisz Ona gdybym szczerze cię kochał i miał full wypas to bym cię nie zdradził, choć do "zimnych" nie należę, mamy oboje komputery, moglibyśmy oboje napięcie rozładować. Rozpisałem się, dodam jeszcze jak długo taka "rozłąka trwa i ile jeszcze?

Gość gosc
42 minuty temu, Gość Ona napisał:

Jeśli facet mówi, że dostaje wszystko czego chce i potrzebuje, że seks jest rzadko (widujemy się średnio raz na tydzień, czasem raz na dwa tygodnie), ale za to obłędny - czy to może mu się znudzić?

1. To, że facet tak mówi nie znaczy, że tak jest.

2. Może być obłędnie ale jeśli non stop tak samo, przewidywalnie to może się znudzić.

3. Częstotliwość o jakiej piszesz trochę za mała no chyba, że naprawdę nie potrzebuje więcej. Bo mi wychodzi jakieś 3-4razy w miesiącu z tego co piszesz.

Gość Onn

Ilu ludzi tyle  harakterów , osobiście dla mnie minimum raz dziennie musi być dobry gorący sex z kobietą 

Gość gość

mnie się nie nudzi dobry seks ale nie pogniewam się na trójkąt czy sex z wymianą , zawsze to coś innego .

Gość Tom

20 lat razem seks mnie nudzi próby urozmaicenia były kupowałem bieliznę gadżety  użyje raz lub 2 potem leży w kącie mam 39 lat jestem facetem  a nie zależy mi na seksie próby rozmowy były ona chce robi awantury i ryczy o cały cyrk ale jak ma dojść do czegoś to przychodzi w piżamie z barankiem  odechciewa się wszystkiego  

Gość Abc

Może. Jak cały czas jest tak samo...to z czasem monotonnie...ale macie gadgety, różne miejsca itp.itd. Trzeba urozmaicać co jakiś czas. Dacie rade...i zawsze może być lepiej - nawet jak jest nieziemsko.

Gość Pieszczoch

Ona co byś powiedział jakbym ci pipkę zdemolował? Bez oszustwa 19 pracowitych cm. Chciałabyś?

5 godzin temu, Gość Anka napisał:

Też mnie to interesuje. Czy faceci nudzą się sexem?

Potrafisz zainteresować soba faceta  ?