Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Damian

Ja tak bardzo prosze...

Polecane posty

Gość Damian

Jestem szczuplym wysokim szatynem krotko po 30.Ja juz normalnie nie wyrabiam.Tylko tego potrzebuje zeby jakas kobieta,rozlozyla przedemna nogi,zebym wreszcie sie zaspokoil.Dawno nie mialem nikogo i mnie nosi jak niewyzytego samca.Jak jest ktoras kobieta chetna na bzykanko to chce ja.Bardzo mnie meczy to,tak bardzo potrzebuje wlozyc fiuta do cipki.To moja nadzieja .Chetna prosze mikus.damien@onet.pl .Gwarantuje jestem tak wyposzczony ze bedziemy sie parzyc jak kroliki.pozdrawiam

Gość pan typu bear

jestem chetny słodziaku 😚

Gość Damian

Chetny?sorki ale jestem mezczyzna heteroseksualnym.nie skusze sie.wyraznie pisze ze potrzebuje bzyknac kobiete

Gość Damian

Prosze tylko o powazne oferty na mejla tam sie dogadam z kazda kobieta ktora mi pomoze w potrzebie.Nie mam wymagan wiekszych tylko chodzi mi o seks.Naprawde nie mam gdzie juz pisac.Dogodzimy sobie nawzajem

Gość Damian

jak coś to mam 11cm sprzęcik, więc orgazm masz zapewniony. To jest jakaś chętna na taki duży okaz?

Gość Damian

Nie jest to smieszne .mikus.damien@onet.pl ten z 11cm to nie ja.prosze o nierobienie zartow.Jestem w potrzebie .Ponawiam wierzac ze znajde tu kobiete ktora zechce mi dogodzic.Prosze o nierobienie zartow wiecej.

Gość Damian

Prosze o kontakt na mejl kobiete .Naprawde moge przybyc w wlkp wszedzie .Ogromnie nosi mnie poped moj.Rano kiedy wstaje i widze swoja stojaco jak tyczka fujare ,to mnie az plakac sie chce z bezsilnosci bo tak bardzo chcialbym ja wlozyc kobiecie do cipki czy pupy i bzykac az do utraty tchu.

Gość Riposta

Szkoda mi Ciebie..  dobrze że to anonimowe forum bo trochę ...ę z siebie robisz. Ale to tylko moja ocena.

Gość Damian

Szczerze jestem juz tak zdesperowany ze malo mnie to obchodzi ,musze sie przespac z kobieta.Lapie sie kazdej opcji.mikus.damien@onet.pl....i jest to oferta na powaznie to absolutnie zaden zart.

Gość Gość

Tylko że na tym forum są sami faceci

Gość Damian

To co mam robic.Nie chce isc do agencji .Dawno nie mialem kobiety i mnie to juz meczy.Dlatego tu wklejam link zeby jakas pani sie odezwala i spedzila ze mna upojna noc.Czy to cos nienormalnego ze mlody mezczyzna chce sie zabawic ?

Gość Gość

Wszystko jest normalne, tylko że ogłaszając się na tym forum raczej nic nie zwojujesz. Ale może się mylę

Gość Damian

Dla czy przespalbys sie ze mba .TAAAAAK JA CHCE