Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tajemnicax

Są tutaj jacyś lekarze?

Polecane posty

Gość gosc
15 minut temu, Gość gość napisał:

za co zawiasy? ona pacjęntką była i prześladowała lekarza, czy na odwrót? 🙂 hie hie

teraz ma długi to wymysliła pobicie na terenie szpitala zeby odszkodowanie dostać

Gość Aaaaaa

Jest różnica pomiędzy psychoza a zauroczeniem obustronnym wszystko jest dla ludzi.... 

Byle nie była pacjentka jak rzep 🙂

Gość Safi

Lepiej zapomnij!!!

Gość sylwias
4 minuty temu, Gość Aaaaaa napisał:

Jest różnica pomiędzy psychoza a zauroczeniem obustronnym wszystko jest dla ludzi.... 

Byle nie była pacjentka jak rzep 🙂

też racja ,mnie jeden chirurg ostatnio o rękę poprosił ale omówiłam bo jestem mężatką z dwójką dzieci .Studiuję ratownictwo medyczne

Gość Ginekolog

Może Zależy jakq profesja jakie leczenie

Są profesje którym nie wypada dźwignąć koncikow ust 😉

Gość Hmmm

Co za różnica czy lekarz pacjentka prawnik sprzątaczka księgowa? 

Ważne że jest to coś chyba nie? 

Gdzieś się poznać trzeba! 

Gość Aaaa
2 minuty temu, Gość sylwias napisał:

też racja ,mnie jeden chirurg ostatnio o rękę poprosił ale omówiłam bo jestem mężatką z dwójką dzieci .Studiuję ratownictwo medyczne

sami widzicie... Różnie w życiu bywa raz w jedną raz w drugą stronę 

Gość gość
14 minut temu, Gość Pacjentka napisał:

Mi kiedyś lekarz powiedział że juznie nie będzie leczył bo chce się ze mną umówić , zmieniłam lekarza i chwilę się z nim spotykałam 😉

na kafe tez wszyscy już cie mieli?

Gość sss
1 minutę temu, Gość Hmmm napisał:

Masz rację. Jednak lekarz czy prawnik może wykorzystać własny status, może mieć większe powodzenie i to wykorzystywać. Może ja myślę stereotypowo, ale ciężko być obiektywnym w pewnych kwestiach.

Gość sylwias
3 minuty temu, Gość Hmmm napisał:

Też chciałam to samo napisać.

Gość Gość

Boję się potrzebować pogotowia bo trafię na wariatke sylwie. Lepiej od razu po zakład dzwonić :classic_unsure:

Gość sylwias
2 minuty temu, Gość Aaaa napisał:

sami widzicie... Różnie w życiu bywa raz w jedną raz w drugą stronę 

nie rozumiem co masz na myśli? wg mnie to największa głupota poznawać się w pracy!!! ...yczne serio .I nie ważne jaki zawód! 

Gość sylwias
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Boję się potrzebować pogotowia bo trafię na wariatke sylwie. Lepiej od razu po zakład dzwonić :classic_unsure:

wariatkę? obrażasz mnie!!! i oczerniasz w tym momencie Dlaczego jesteś taka niemiła ? ktoś ci krzywde zrobił czy trudne dzieciństwo??

Gość sylwias
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

po takim wpisie to ty raczej potrzebujesz tego pogotowia ,widzę psychopatyczne skłonności przelewania swoich frustracji na niewinne osoby a Sylwia to imię pisze się z dużej litery.

Gość sylwias
7 minut temu, Gość sss napisał:

Masz rację. Jednak lekarz czy prawnik może wykorzystać własny status, może mieć większe powodzenie i to wykorzystywać. Może ja myślę stereotypowo, ale ciężko być obiektywnym w pewnych kwestiach.

durne myślenie ,praca to nie miejsce na umizgi!

Gość Bella

Heee mnie kiedyś badał taki starszy wyglądał na 50 wesoły itd itp nic mi nie przeszkadzało 

Aż nagle po jakichś 2l wyjechał z tekstem na ucho czy mam ochotę na spotkania prywatne!!!!

Ludzie!!!! Myślałam że przez okno wyskoczę fuj! Fuj! Fuj! 

Od razu poleciałam do młodego 

Jego milczenie jest dla mnie złotem 😂😂

Lekarze czasem mają się za Bogów szczególnie te staruchy pfu ! 

Gość sss
1 minutę temu, Gość sylwias napisał:

po takim wpisie to ty raczej potrzebujesz tego pogotowia ,widzę psychopatyczne skłonności przelewania swoich frustracji na niewinne osoby a Sylwia to imię pisze się z dużej litery.

Sylwia, opanuj się. Nie bądź negatywnie nastawiona do ludzi. Co posiejesz to zbierzesz, zacznij emanować życzliwością :).

Gość sss
1 minutę temu, Gość sylwias napisał:

durne myślenie ,praca to nie miejsce na umizgi!

Każde miejsce jest dobre dla wolnych ludzi i szczerych uczuć. Nie siej zamętu dziewczyno, albo idź do kościółka i pomódl się za grzeszników.

Gość Tajemnica

Witam temat założony jest w konkretnym temacie a nie żeby ktoś sobie tutaj ubliżał !

proszę o konkrety oraz szczere rozmowy jeżeli komuś się temat nie podoba jest proszony o opuszczenie strony  gdyż nikt go na siłę tutaj nie trzyma . 

Niechaj wypowiadają się te osoby które mają jakieś historię i które chcą coś powiedzieć . 

Gość Jola z przedszkola

Na lekarzy UWAŻAM podczas każdego badania pochwy i zabiegu powinna być osoba bliska by pilnowala sterylnosci gdyż dochodzi czesto do groźnych zakażeń pochwy brodawczakiem ludzkim  itp., Również MAMY PRAWO do obecności osoby bliskiej podczas badań i zabiegów by nie było Tak. .,   "  

Ginekolog z Zabrza oskarżony o gwałt przez 13 pacjentek! Nowe fakty

16 sierpnia policja z Zabrza (woj. śląskie) aresztowała 50-letniego ginekologa pod zarzutem zgwałcenia pięciu pacjentek, które przyjmował w swoim gabinecie w latach 2016-18. W tej chwili wiadomo już, że podejrzany Monzer M. najprawdopodobniej skrzywdził co najmniej 13 kobiet! Kolejne ofiary lubieżnika wciąż jednak zgłaszają się na komisariat policji w Zabrzu. Niewykluczone, że poszkodowanych może być nawet kilkadziesiąt kobiet." !!!!!!!!

Gość Jola z przedszkola

Na lekarzy UWAŻAM podczas każdego badania pochwy i zabiegu powinna być osoba bliska by pilnowala sterylnosci gdyż dochodzi czesto do groźnych zakażeń pochwy brodawczakiem ludzkim  itp., Również MAMY PRAWO do obecności osoby bliskiej podczas badań i zabiegów by nie było Tak. .,   "  

Ginekolog z Zabrza oskarżony o gwałt przez 13 pacjentek! Nowe fakty

16 sierpnia policja z Zabrza (woj. śląskie) aresztowała 50-letniego ginekologa pod zarzutem zgwałcenia pięciu pacjentek, które przyjmował w swoim gabinecie w latach 2016-18. W tej chwili wiadomo już, że podejrzany Monzer M. najprawdopodobniej skrzywdził co najmniej 13 kobiet! Kolejne ofiary lubieżnika wciąż jednak zgłaszają się na komisariat policji w Zabrzu. Niewykluczone, że poszkodowanych może być nawet kilkadziesiąt kobiet." !!!!!!!!

Gość sylwias
1 minutę temu, Gość sss napisał:

Sylwia, opanuj się. Nie bądź negatywnie nastawiona do ludzi. Co posiejesz to zbierzesz, zacznij emanować życzliwością :).

ty się opanuj!! nie życzę sobie wyzywanie mnie od wariatek i obrażanie ! czytać nie umiesz? pierwsza mnie zaatakowała we wredny bezczelny sposób ,ja mam prawo zgłosić to jako zniesławienie i oszczerstwo!! bo jestem zdrową osobą i nie życzę sobie takiego zachowania w moim  kierunku! rozumiesz?To jest celowe działanie na moją szkodę a to jest niezgodne z prawem !każde działanie na szkodę drugiej osoby jest karalne!Trochę kultury!Życzliwa jestem dla życzliwych a nie dla chamów i chamic ! Chamstwa i podłości nie toleruję!Ci którzy mnie znają to wiedzą.

Gość sss
3 minuty temu, Gość sylwias napisał:

ty się opanuj!! nie życzę sobie wyzywanie mnie od wariatek i obrażanie ! czytać nie umiesz? pierwsza mnie zaatakowała we wredny bezczelny sposób ,ja mam prawo zgłosić to jako zniesławienie i oszczerstwo!! bo jestem zdrową osobą i nie życzę sobie takiego zachowania w moim  kierunku! rozumiesz?To jest celowe działanie na moją szkodę a to jest niezgodne z prawem !każde działanie na szkodę drugiej osoby jest karalne!Trochę kultury!Życzliwa jestem dla życzliwych a nie dla chamów i chamic ! Chamstwa i podłości nie toleruję!Ci którzy mnie znają to wiedzą.

Przerażająca jesteś, jad ulewa ci się już pewnie uszami. Miej trochę dystansu do siebie i nie zakłócajmy tematu bo autorka nie życzy sobie.

Gość sylwias
5 minut temu, Gość sss napisał:

Każde miejsce jest dobre dla wolnych ludzi i szczerych uczuć. Nie siej zamętu dziewczyno, albo idź do kościółka i pomódl się za grzeszników.

nieprawda! praca to praca ! ja za takie cos z pracy wyleciałam bo mnie pomówiono to wiem!!!Do dziś nie usłyszałam słowa przepraszam za zniesławienie! Wrobiono mnie w romans z kierownikiem który nawet nie był w moim typie a ja tylko chciałam uczciwie na dzieci pracować nic więcej wiec mi nie mów!!Dosyć się nasłuchałam że nie można łączyc pracy z prywatą choć mam takie samo zdanie na ten temat!! i nie jestem zdzirą !!mam dom dzieci mężą ,nie interesują mnie takie rzeczy zwłaszcza w miejscu pracy! W pracy się pracuje!!!a nie uprawia wolną amerykanke!

Gość sylwias
1 minutę temu, Gość sss napisał:

Przerażająca jesteś, jad ulewa ci się już pewnie uszami. Miej trochę dystansu do siebie i nie zakłócajmy tematu bo autorka nie życzy sobie.

wyzywa mnie od wariatek! nie życzę sobie jesteś podła!Widać kto sieje zamęt

Gość Madzia

Lekarz to zwykły czasami z wymarzonym umysłem przez sekscje czy częste zgony pacjentów!  Tak się dzieje po kilku latach  pracy w zawodzie ze jest nueobliczslny i czuhe sie bezkarny!  Dlatego rację ma dziewczyna bo i ja mam przy wszystkich badaniach swego chłopaka i zabiegach wszelakich. Szpitale i gabinety lekarski  to siedliska zarazy, Mam prawo miec chlooaka przy badaniu i zabiegu to jest a gdy lekarze wypraszają są zboczencami i odchodzę pisząc skargę do izby lekarskiej  ust 2008 r art 21 Prawo Pacjenta! 

Gość gosc
3 minuty temu, Gość sss napisał:

Przerażająca to jest ta co na nią napadła ślepa jesteś czy może zmieniasz nicki?Sylwia zadała pytanie jak widać odpowiedzi brak ,o czymś to świadczy 

Gość sss
3 minuty temu, Gość gosc napisał:

Przerażająca to jest ta co na nią napadła ślepa jesteś czy może zmieniasz nicki?Sylwia zadała pytanie jak widać odpowiedzi brak ,o czymś to świadczy 

Adwokacie pozwól wypowiadać się adresatom, a ja jestem ślepa i uj ci do tego.

Gość Tyg
46 minut temu, Gość Ginekolog napisał:

Może Zależy jakq profesja jakie leczenie

Są profesje którym nie wypada dźwignąć koncikow ust 😉

Ginekologa potrafi jeszcze podniecić pacjentka ?

Gość Marianna

Tyg   .Odpowiem że podnieca ale młoda nie jakieś muzeum. Również jest dużo molestowan i gwałtów .Wiele pavjentek nie zgłasza ale te nieliczne to wpiszesz w Google " lekarz zgwałcił pacjentkę " to zobaczysz ile jest krzywdzonych pacjentek,  U nas ordynator ginekologii zostawił żonę z dwójką dxievini związał się z pacjentka.  Wiec podnieca dziewczyna każdego faceta i nawet ginekologa chyba że gej to nie!