Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DrrrBonnd

Jest tu kobieta z Wa-wy, która lubi czerwone wino, Chopina i Dostojewskiego?

Polecane posty

Gość DrrrBonnd

Ta lista w tytule nie oznacza, że jestem nudziarzem - ma wyeliminować kobiety z którymi totalnie nie miałbym o czym rozmawiać.

Ale jeśli takie słowa jak: Primitivo, Bracia Karamazow, nokturn coś ci mówi, to znaczy, że mamy szansę na wspólne porozumienie, również między lub ponad słowami.

Jeśli jesteś szczupłą kobietą w związku w wieku do 45 lat i chcesz porozmawiać o życiu, literaturze z facetem około 50-tki to będzie mi miło Cię poznać.

Gość Merh5s8
19 godzin temu, Gość DrrrBonnd napisał:

Ta lista w tytule nie oznacza, że jestem nudziarzem - ma wyeliminować kobiety z którymi totalnie nie miałbym o czym rozmawiać.

Ale jeśli takie słowa jak: Primitivo, Bracia Karamazow, nokturn coś ci mówi, to znaczy, że mamy szansę na wspólne porozumienie, również między lub ponad słowami.

Jeśli jesteś szczupłą kobietą w związku w wieku do 45 lat i chcesz porozmawiać o życiu, literaturze z facetem około 50-tki to będzie mi miło Cię poznać.

A co ma szczupła sylwetka i bycie w związku  do rozmów o literaturze  rosyjskiej  ? 

Ściemniacz. 

Gość Gość 🤑

Żonaty nauczyciel szuka 😍

Gość Merh5s8
7 minut temu, Gość Gość 🤑 napisał:

Żonaty nauczyciel szuka 😍

Nauczyciele to najgorsze ludzie fo towarzystwa.  Przemądrzałe bąki . Jest więcej wykształconych ludzi  a mnie zadufanych w sobie.