Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem

Kobieta skorpion

Polecane posty

Gość jestem

Jakieś doświadczenia? Jakie są te kobiety?

Gość Metka

Lubią seks i alkohol. Nie pogardzą dragami. Kochliwe kłamczuszki z dobrym sercem. Mieszanka wybuchowa.

Gość skorpion

chcę taką

Gość gosc

k/u/r/w/y nic warte

Gość Olkjhg

Brzydkie i głupie

Gość Graszka

Kazda jedna tylko je skorpion. Mam bratową skorpionke i to jest dramat, wiecznie pijana i dopa sprzedana. Brat myśli o rozwodzie.

Gość abc

jako, ze ja jestem kobieta do tego skorpionem wypowiem sie na ten temat. To czy ktos pije nie ma nic wspolnego ze znakiem zodiaku. Jak ktos wierzy w to, to ew charakter. Ja nie pije, pale, ale jestem zawzieta raczej daze do relalizacji swoich celow.

Gość zodiakalna skorpionka

Ambitne charakterne lojalne wierne uparte nie znoszą przymusu ani ograniczen,inteligentne pamiętliwe,lubią stawiać na swoim

Gość abc

Ambitne charakterne lojalne wierne uparte nie znoszą przymusu ani ograniczen,inteligentne pamiętliwe,lubią stawiać na swoim  widzisz mysle, ze bysmy sie dogadaly 😎

Gość On.

Chore psychicznie są. Do mnie się przyczepiła taka jebnięta skorpionka. Nie rozumie to, że nie jestem wolny, że mam rodzinę.

Szantażuje, straszy i kłamie głupia baba.

Gość Samotny
9 godzin temu, Gość Metka napisał:

Lubią seks i alkohol. Nie pogardzą dragami. Kochliwe kłamczuszki z dobrym sercem. Mieszanka wybuchowa.

Ja Skorpion. Metko co by było jakbym się wziął za skorpionkę??? Drinka i piwko lubię ale w granicach przyzwoitości, za to seks bez przyzwoitości. Doradzisz?

Gość marawstala

Jest fajna pod każdym względem .)

Gość Samotny
5 minut temu, marawstala napisał:

Jest fajna pod każdym względem .)

Maro pytam poważnie bo od dwóch tygodni spotykam się ze skorpionką , jateż skorpion. To że jest poukładana, mądra, czysta to już wiem, jak myslisz co z seksem, to dla mnie bardzo istotna sprawa lubię często i długo. Dodam że nie śledzę horoskopów.

Gość marawstala

Poważnie odpowiadając, skorpionice miedzy sobą bardzo sie różnią : )

Gość Samotny
Przed chwilą, Gość marawstala napisał:

Poważnie odpowiadając, skorpionice miedzy sobą bardzo sie różnią : )

Czyli dalej nic nie wiem. Szkoda myślałem że mnie pocieszysz.

Gość marawstala

Skorpiony to marni pocieszyciele : )

Gość Samotny

Skorpiony to marni pocieszyciele : )

No to już mi dałaś z liścia, przecież pisałaś "Jest fajna pod każdym względem" a więc jaka jest właściwie?? Wiesz czy nie wiesz? Jesteś skorpionicą?? Jeszcze ci napiszę że poprzednie partnerki nie narzekały na ich pocieszanie.

Gość gość

jeśli mara jest skorpionka to można śmiało brać  .

Gość Samotny
Przed chwilą, gośćmad napisał:

Z mojego doświadczenia i obserwacji kobiety Skorpion są bardzo zadziorne i idą po trupach do celu. Byle to osiągnąć. Mężczyźni Skorpion to dobrzy przyjaciele i jeszcze lepsi kochankowie. Ale to tylko moje skromne zdanie. Każdy człowiek jest inny. Akurat jestem zodiakalny Wodnik i też znajdzie się jakaś pięta Achillesa😄

Dzięki.  Skorpion od dwóch tygodni już nie samotny, ale jeszcze skorpionicy nie skonsumowałem. Czekam z niecierpliwością :)

Gość Samotny
Przed chwilą, gośćmad napisał:

Od dwóch tygodni?😄

To już poważny związek. Przyjdź za 10 lat i opisz przeżycia związane z tą kobietą. Zalecam dystans i nie sugerować się tym co tu piszą ✋

Niby gdzie napisałem że to poważny związek??? Pokaż bo nie widzę. No cóż każdy związek ma swój początek, i może być bez końca. Kto to wie?

Gość marawstala
44 minuty temu, Gość Samotny napisał:

No to już mi dałaś z liścia, przecież pisałaś "Jest fajna pod każdym względem" a więc jaka jest właściwie?? Wiesz czy nie wiesz? Jesteś skorpionicą?? Jeszcze ci napiszę że poprzednie partnerki nie narzekały na ich pocieszanie.

Sam jestes skorpionem, wiec jakbys opisal skorpionów płci meskiej? Potrafisz? : )

Gość Samotny

Sam jestes skorpionem, wiec jakbys opisal skorpionów płci meskiej? Potrafisz? : )

Oczywiście. Wadą skorpiona jest jego upartość, jeśli ma rację nie ustąpi i w tym przypadku nie wie co to kompromis. Skorpion - pracowity (bardzo), dbający o dom o rodzinę, czysty, w miarę prawdomówny i ... bardzo kochliwy. Wierny????? Hm.

Gość marawstala

Ok. Fajnie, ze opisales siebie : ) ale nie bylabym taka pewna, ze to charakterystyka wspólna... chyba, ze tez piszesz to z przymrużeniem oka : )

Gość gość
Przed chwilą, Gość Samotny napisał:

Oczywiście. Wadą skorpiona jest jego upartość, jeśli ma rację nie ustąpi i w tym przypadku nie wie co to kompromis. Skorpion - pracowity (bardzo), dbający o dom o rodzinę, czysty, w miarę prawdomówny i ... bardzo kochliwy. Wierny????? Hm.

też bym tak to opisał i jestem skorpionem a skorpionkę to do wyrka , jeśli taka zadziorna to by zaspokoiła porządnie tak myślę .

Gość Samotny
11 minut temu, Gość marawstala napisał:

Ok. Fajnie, ze opisales siebie : ) ale nie bylabym taka pewna, ze to charakterystyka wspólna... chyba, ze tez piszesz to z przymrużeniem oka : )

Nie Maro, choć ciężko być względem samego siebie obiektywnym, starałem się tak siebie opisać. Coś mi podpowiada ze jesteś skorpionicą, a może masz męża czy chłopaka skorpiona? Przyznasz się? :)

Gość Samotny

Marawstała gdzie jesteś ?

Gość marawstala

Twoja intuicja dobrze Ci podpowiada : )

Pozdrawiam : )

Gość Samotny
3 godziny temu, Gość marawstala napisał:

3 godziny temu, Gość marawstala napisał:

Również pozdrawiam cię gorąca  skorpionico. 3 godz. myślałem i do takiego wniosku doszedłem :)