Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anna

Blokowanie na instagramie

Polecane posty

Gość anna

Hej!

Mam pytanie. Zbieram dowody przeciwko mojemu "chłopakowi", żeby udowodnić, że mnie okłamuje. Może wydać Wam się to głupie, ale to info wiele wniesie. 

Czy jak blokowałyście kogoś na instagramie, to osoby na liście zablokowanych były/są w kolejności zablokowania, czy totalnie losowo? Nie mogę znaleźć odp w necie na żadnej stronie. 

Prooooooszę dajcie znać! Liczę na Waszą pomoc 😞 

Gość maczu piczu

A to do sadu potrzebne czy na wlasny uzytek 🙂

Gość anna
Przed chwilą, Gość maczu piczu napisał:

A to do sadu potrzebne czy na wlasny uzytek 🙂

własny użytek! Pytam wszystkich znajomych jak taka lista wygląda u nich (czy kolejnosc czy losowo) i będzie dym jak wroce po pracy do domu! 

Gość maczu piczu

Pierwszy raz slysze, ze taka lista istnieje. A tak na marginesie jak ty potrzebujesz takich dowodow do funkcjonowania twojego zwiazku to moge tylko wspolczuc.

Gość Gość Goś

Jeśli Cię okłamuje to co pogoń.Ja tak zrobiłam dwa dni po sylwestrze......ulga.

Gość Sylwia

Ale jakie to ma znaczenie z punktu widzenia niewierności? Taka lista zablokowanych?

Gość gosc

Moze chodzi o to, ze on ja najpierw zablokowal a dopiero potem ona jego 🙂

Gość anna
14 minut temu, Gość maczu piczu napisał:

Pierwszy raz slysze, ze taka lista istnieje. A tak na marginesie jak ty potrzebujesz takich dowodow do funkcjonowania twojego zwiazku to moge tylko wspolczuc.

Dziękuję! Bo to tylko dziecinada i szkoda nerwów

Gość anna

Chodzi o to czy jak macie zablokowane osoby na insta są one ustawione w kolejnosci blokowania czy losowo. Po prostu. Bez żadnych teorii 😛 

Gość gosc
2 minuty temu, Gość anna napisał:

Chodzi o to czy jak macie zablokowane osoby na insta są one ustawione w kolejnosci blokowania czy losowo. Po prostu. Bez żadnych teorii 😛 

Co to znaczy mamy, gdzie niby mamy? Mnie jak ktos zablokowal to sie u mnie juz nie pokazuje i tyle. Zadnej listy nigdzie nie mam, nic nie widze w kazdym razie 🙂. Ja jeszcze nikogo nie zablokowalam. Moze to wtedy powstaje jakas lista, tylko gdzie ja widac?

Gość anna

Tak, właśnie ja pytam o osoby zablokowane przez Was. Jak macie je ustawione 🙂 lista jest w ustawieniach w sekcji zablokowane osoby 

Gość Gość

Chcesz sprawdzic jakie laski poblokowal w jakiej kolejnosci zeby mu udowodnicze klamie, ze x zablokowal dawno a zablokowal dopiero niedawno itd?

Wes sobie zablokuj kilka losowych profili i sprawdz u siebie czy kolejnosc sie zgadza a w ogole to po co bawisz sie w to przedszkole

Gość gwoli wyjasnienia
7 minut temu, Gość anna napisał:

Tak, właśnie ja pytam o osoby zablokowane przez Was. Jak macie je ustawione 🙂 lista jest w ustawieniach w sekcji zablokowane osoby 

Wez poblokuj u siebie na liscie pare osob tak dla zabawy i zobaczysz jak bedzie pokazywalo. Potem ich odblokujesz i bedziesz wiedziala. Dlaczego sama tego nie sprawdzisz. To moze tez zalezy od kompa czy software. Zrob u siebie i sie sprawa wyjasni.

Gość anna
16 minut temu, Gość gwoli wyjasnienia napisał:

Wez poblokuj u siebie na liscie pare osob tak dla zabawy i zobaczysz jak bedzie pokazywalo. Potem ich odblokujesz i bedziesz wiedziala. Dlaczego sama tego nie sprawdzisz. To moze tez zalezy od kompa czy software. Zrob u siebie i sie sprawa wyjasni.

Po prostu chcę się upewnić 😞 

Gość gosc

Ta cala twoja gra to jak dla mnie nie warta swieczki. Ale twoje zycie, twoje emocje.

Gość Gość

Tzn domyślasz że że on Ciebie zablokował? 

Gość Mini

w kolejnosci blokowanych zawsze jest lista na insta