Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poleccie cos

Jakie macie buty zimowe, ktore nie przeciekają w taka pluchę? Ja doslownie wyciskalam skarpetki dzisiaj

Polecane posty

Gość poleccie cos

no?

Gość gość

militarne damskie powinny być dobre

Gość X333x

Vagabond kenova

Gość Gość

Pewnie po zakupie nie zakonserwowałaś. Dobrze natłuść. Może pomoże.

Gość RoszpunkA

porzadne kalosze powinny byc wystarczajace, ale w nich latwosie posliznac.

ja tez polecam tzw "glany".  mozna kupic lzejsza wersje, nie takie mega ciezkie.

Gość Ambra

Salomon mudstone

Gość Hey

Nb 701,nie są może specjalnie ładne (nie oszukujmy się są nieładne 😉) ale napewno nie przemakaja na zwykłe chodzenie w śniegu po kostki i na pluche. W głębokie kałuże nie wdepnelam, więc się nie wypowiem . Sa napewno ciepłe i do chodzenia np na spacery się nadają.  Dziecko trekingi geoxa,  wszedł w nich przez przypadek w kałuże po kostki - stopy suchutkie. I tu byłam w szoku pozytywnym. 

Gość Fhivddy

Ja kupilam rok temu u chinczyka na przecenie za 20 zl. Nie przeciekaja,poprzednie nosilam trzy zimy, azpopekaly nazgieciach i tylko temu przeciekaly, tez cos mniej niz 50 zl za nie dalam.

Gość Freeegi

Sobie i corce kupilam ocieplane trapery i nie przemakaja. A trafilam na naprawde tania stronke. Za 2 pary z przesylka wyszlo niecale 130 zl. Synek ma sniegowce z Lidla za 40 zl i tez nie przemakaja.

W sumie cos za cos. Wczesniej kupowalam kozaczki cuda wianki za wieksze pieniadze i kazde przemakaly. Ale zalezalo mi na butach, ktore beda pasowaly do spodnic.

W ciazy poratowalam sie zwyklymi kozakami, co moj tata z pracy przyniosl- dla kobiet u niego do ubrania sluzbowego. ( zostaly same male rozmiary i mialy byc wyrzucone) i one tez nie przemakaly i byly bardzo wygodne i antyposlizgowe. Jak moj maz je zobaczyl, to prawie z krzesla spadl, bo uwazal, ze sa brzydkie.

Gość Nbb
42 minuty temu, Gość Hey napisał:

Nb 701,nie są może specjalnie ładne (nie oszukujmy się są nieładne 😉) ale napewno nie przemakaja na zwykłe chodzenie w śniegu po kostki i na pluche. W głębokie kałuże nie wdepnelam, więc się nie wypowiem . Sa napewno ciepłe i do chodzenia np na spacery się nadają.  Dziecko trekingi geoxa,  wszedł w nich przez przypadek w kałuże po kostki - stopy suchutkie. I tu byłam w szoku pozytywnym. 

Nie udawaj skromnej bo te buty są akurat ładne i podobają się wielu osobom. Mowa o NB. 

Gość Gość
10 minut temu, Gość Nbb napisał:

Nie udawaj skromnej bo te buty są akurat ładne i podobają się wielu osobom. Mowa o NB. 

Mnie się nie podobają, to też jestem skromna? Dla mnie są okropne. 

Gość Hey
18 minut temu, Gość Nbb napisał:

Nie udaje ale to buty jednak trekkingowe, sportowe  daleko im do kozaczkow na szpileczkach 😉👍Dlatego takie stwierdzenie. 

Gość Yui

Te zimowe NB akurat sa brzydkie  

Gość Gosc

Na pluche mam huntery ze skarpetami, a na minusy emu.

Gość Ndbdb
2 godziny temu, Gość Yui napisał:

Te zimowe NB akurat sa brzydkie  

Chyba ty...

Od 5 lat mam buty kupione w sklepie sportowym za 399 zł, nie przeciekały nigdy. Sneakersy czy jakoś tak

Gość gość

A natłuścić to czym, słoninom mogę?