Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Krysiek1234

Zaręczyny

Polecane posty

Witam. Pytanie tylko kieruje do kobiet. Mam zagwoztke. Planowalem od dłuższego czasu oświadczyć sie mojej dziewczynie w przyszle walentynki. Lecz niedawno powiedziała mi że zwiazek musimy zakonczyc bo sie wypalila. Warto teraz spróbować się oświadczyć czy tylko się zblaźnie? 

Gość Ell.

Nie warto. Daj sobie spokoj. Wypalila sie tzn. inne ma plany na zycie, niz ty. 

Po herbacie, jak dla mnie. 

Gość szaarriiikkk

Sprobuj,przynajmniej bedziesz wiedzial jak to jest sie zblaznic...nabierzesz odwagi a ta jest bezcenna

Tylko kloda sie szybko wypala

Gość Merh5s8
1 godzinę temu, Krysiek1234 napisał:

Witam. Pytanie tylko kieruje do kobiet. Mam zagwoztke. Planowalem od dłuższego czasu oświadczyć sie mojej dziewczynie w przyszle walentynki. Lecz niedawno powiedziała mi że zwiazek musimy zakonczyc bo sie wypalila. Warto teraz spróbować się oświadczyć czy tylko się zblaźnie? 

Raczej już pozamiatane. 

Gość szaarriiikkk

No raczej...a wiecie gdzie raki w zimie zimuja...no gdzie?

W waszej dupie.punkt

Gość Szczerze

Nie oswiadczaj się, odłóż to w czasie. Jeśli kochasz, spróbuj ją odzyskać na dobre i wtedy być może nadejdzie lepsza chwila na oświadczyny. Jeśli nie nadejdzie... Tym bardziej będziesz wiedział, ze oświadczyny to byłby błąd. 

A co wazniejsze - pomyśl o potencjalnej nowej kobiecie, w której się kiedyś zakochasz. Może wypłynie wtedy temat oświadczyn z przeszłości. Czy nie uważasz, że lepiej byłoby żeby ta prawdziwa miłość poczuła się wyjątkowo, a nie jak ktoś na drugim miejscu? Ktoś, komu się oświadczasz, bo kiedyś inne oświadczyny nie wyszły.

Gość Gość

Może się wypaliła z braku oświadczyn 😛 długo zwlekałeś?