Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kesi

Czy dobrze zrobiłam?

Polecane posty

Gość Kesi

Witam, zalogowałam się na pewnym portalu, chciałam kogoś poznać. Poznałam jednego faceta wydawał się fajny, fajnie mi się z nim pisało, dosyć zabawny. No i zaplanowaliśmy spotkanie, on prosił mnie o opis, ponieważ nie mam swojego zdjęcia, więc mu siebie opisałam. Na co on, jak mój tyleczek a ja na to że ok nr 1a on żebym wyslala zdjecie pupy skoro takie cudo. Później też pytał się czy wysłać mi coś zboczonego. Ogolnie moze nic takiego zlego nie powiedzial ale jak zaczal rzucac tak aluzjami co do sexu poczulam się zle. W sumie zakładając ten portal nie nastawialam sie na nic konkretnie a jednak nie poczulam sie zbyt komfortowo gdy tak pisal. Ostatecznie skasowalam konto zniknelam bez slowa. Myslicie ze dobrze zrobilam czy powinnam spotkac sie z nim choćby z ciekawości..

Gość gość
2 minuty temu, Gość Kesi napisał:

Witam, zalogowałam się na pewnym portalu, chciałam kogoś poznać. Poznałam jednego faceta wydawał się fajny, fajnie mi się z nim pisało, dosyć zabawny. No i zaplanowaliśmy spotkanie, on prosił mnie o opis, ponieważ nie mam swojego zdjęcia, więc mu siebie opisałam. Na co on, jak mój tyleczek a ja na to że ok nr 1a on żebym wyslala zdjecie pupy skoro takie cudo. Później też pytał się czy wysłać mi coś zboczonego. Ogolnie moze nic takiego zlego nie powiedzial ale jak zaczal rzucac tak aluzjami co do sexu poczulam się zle. W sumie zakładając ten portal nie nastawialam sie na nic konkretnie a jednak nie poczulam sie zbyt komfortowo gdy tak pisal. Ostatecznie skasowalam konto zniknelam bez slowa. Myslicie ze dobrze zrobilam czy powinnam spotkac sie z nim choćby z ciekawości..

Ile masz lat? Dobrze to byś mu zrobiła jakbyś mu brochę nadstawiał.

Gość błękitnaa

Zachowanie jak u gimnazjalisty. Dosyć prymitywne. Dobrze zrobiłaś. 

Gość Gosc

😄 a co to byl za portal ? 

Gość elektroda

na moje to pisałaś z jakimś niewyżytym zbokiem ://

Gość Kesi

Ok dzięki, utwierdzilam się w przekonaniu że zrobiłam dobrze :D

co to za portal wolałabym nie zdradzać, a wlasciwie to nie portal tylko aplikacja

roznych ludzi tam poznalam, niektorzy całkiem w porządku

Gość Gosc

Napisz co to za aplikacja 

Gość Hey
1 godzinę temu, Gość elektroda napisał:

na moje to pisałaś z jakimś niewyżytym zbokiem ://

Zgadzam się i autorko dobrze zrobiłaś 👍