Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Radek

Okulista z Warszawy

Polecane posty

Gość Radek

Ktoś zna dobrego okulistę z Warszawy który wie jak wyleczyć zaćmę albo jaskrę? Pilnie potrzebuje takich informacji

Polecam Panią doktor Ewe Lange z centrum okulistycznego Świat Oka. Leczyłem u niej zaćmę z polecenia znajomych i jestem z niej bardzo zadowolony.

Pani Ewa Lange przyjmuje w Świat Oka. Miła doktorka z ogromnym doświadczeniem. Wie co robi i wie jak podejść do pacjenta indywidualnie.

Szanowna agencjo obsługująca klinikę okulistyczną Świat Oka, przy Merliniego 9 w Warszawie! Uprzejmie prosi się o niegenerowanie wymyślonych wątków dyskusji i nieprowadzenie rozmów pomiędzy swoimi userami, którzy rekomendują lekarzy pracujących w ww centrum. To sztuczne generowanie ruchu i amatorsko prowadzony marketing szeptany. Takie działanie jest nie tylko sprzeczne z regulaminem tego Forum ale nie służy zamieszczaniu RZECZYWISTYCH i FAKTYCZNYCH  opinii na zadany temat i prowadzeniu dyskusji, które pomagają potencjalnym klientom.

Aramuz - polecam krótkie szkolenie z okulistyki, może być w Świecie Oka, zanim napiszesz cokolwiek, gdziekolwiek, w różnych wątkach.

Doktor Agata Kurzawa też przyjmuje w Świat Oka. Równie miła osoba. Moja mama się u niej leczyła i jak nigdy w końcu po powrocie od doktora kogoś chwaliła 🙂 Także zdecydowanie polecam.

Gość Mordor

Jak zaćma to ja polecam doktor Ambroziak. Ona przeprowadzała właśnie u mnie zabieg usunięcia zaćmy jakiś czas temu i jestem z niej bardzo zadowolony. Krótki i przejrzysty plan działań, lista rzeczy które można robić a których nie można i profesjonalna obsługa.

Gość Violita

Dr Nowosielska – bez dwóch zdań. Fachowe, a jednocześnie ludzie podejście do problemów z oczami. Zdiagnozowała u mnie jaskrę i zastosowała skuteczne leczenie.