Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta samodzielna76

Czy warto z Nim byc

Polecane posty

Gość kobieta samodzielna76

Weszłam w związek z facetem mięczakiem który bardziej słucha sie mojej i swojej matki niz mnie.Co raz czesciej zastanawiam sie czy nie po...c sobie kogos dla kogo ja bede całym swiatem,mezczyzne samodzielnego i przede wszystkim lojalnego wobec mnie a nie wszystkich dookoła.Dodam ze jestem mądrą kobietą która wie czego chce od zycia,ma swoje zdanie i nie lubie gdy ktos oprócz partnera wtrąca sie do moich decyzji zyciowych.

Czy warto byc z takim czlowiekiem,dodam ze ogólnie jest dobry i opiekunczy

Gość Ell.

Witaj. Odnioslam wrazenie, ze jestes kobieta, ktora preferuje wylacznie swoje zdanie, partner dla ciebie to dodatek, jak kwiatek do kozucha. Oczywiscie moze zle odczytuje, ale z tych kilku zdan taki jawi mi sie  twoj obraz. 

Mezczyzna o takich predyspozycjach, jak ty bedzie zapalnikiem do wojny racji z kazdej ze  stron.

Ciapa jeszcze pokierujesz , ale  mezczyzna wojownikiem juz nie. 

A ile ma lat mieczak? 

Gość Gość
32 minuty temu, Gość kobieta samodzielna76 napisał:

Weszłam w związek z facetem mięczakiem który bardziej słucha sie mojej i swojej matki niz mnie.Co raz czesciej zastanawiam sie czy nie po...c sobie kogos dla kogo ja bede całym swiatem,mezczyzne samodzielnego i przede wszystkim lojalnego wobec mnie a nie wszystkich dookoła.Dodam ze jestem mądrą kobietą która wie czego chce od zycia,ma swoje zdanie i nie lubie gdy ktos oprócz partnera wtrąca sie do moich decyzji zyciowych.

Czy warto byc z takim czlowiekiem,dodam ze ogólnie jest dobry i opiekunczy

Prowokacja kryptopedała