Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bobo

Dlaczego kobiety oszukują...

Polecane posty

Gość bobo

Dlaczego kobiety oszukują, że wygląd nie ma dla nich znaczenia, jak widać, że ma i to chyba największe przy doborze partnera.

Dlaczego kobiety oszukują, że szukają przede wszystkim uczuć i miłości, stałego związku, jak widać że szukają równie często co faceci seksu, a nie żadnych uczuć.

Czy nie można powiedzieć wprost? Po co udawać takie rzeczy?

Gość 8976

udają,  bo to przyciąga mężczyzn. wiedzą, że jak będą takie udawać, to więcej facetów się koło nich będzie kręciło.

Gość onn

Kobiet nie zrozumiemy , to jest inny całkiem gatunek . One to już mają we krwi żeby kłamać i niszczyć to co im stoi na drodze 

Gość gosc

ja nie wiem czego  chce, to zalezy od dnia miesiaca, pory roku, pory dnia, a nawet cisnienia atmosferycznego, wlasnie dlatego kobiety kolo 30 sa najlepsze, bo wiedza czego chca, wiecie 😛

Gość Mądra kobieta

A kto mówi, ze wyglad mężczyzny nie ma znaczenia? Faceci sami sobie to wmowili. Oczywiście, ze mężczyzna musi sie podobać. Musi byc w miarę przystojny, meski, wysoki, umiesniony, miec niski glos... No w końcu te cechy odróżniają go od kobiety. 

Kobiety szukają i uczuć i dobrego bzykanka.

Mam nadzieję, ze pomoglam. 

Gość Gość

A czemu nie? 

Gość dwa standardy
40 minut temu, Gość Mądra kobieta napisał:

A kto mówi, ze wyglad mężczyzny nie ma znaczenia? Faceci sami sobie to wmowili. Oczywiście, ze mężczyzna musi sie podobać. Musi byc w miarę przystojny, meski, wysoki, umiesniony, miec niski glos... No w końcu te cechy odróżniają go od kobiety. 

Kobiety szukają i uczuć i dobrego bzykanka.

Mam nadzieję, ze pomoglam. 

oni by chcieli modelki sami wyglądając jak trolle, dlatego tak długo sa prawikami

Gość Bolo

Chodzi o co innego, chcesz sexu to umów się na sex bez zbędnych ceregieli, obie strony będą zadowolone. A tu jakieś podchody że ty nigdy że taka nie jesteś, po co te gadki randki kawki jak i tak nie masz ochoty na związek?

Gość Mądra kobieta

Oj ja tak nie robie akurat. Nie marnuje czasu na faceta, w którym nie widzialabym kandydata na partnera. 

Gość gosc
8 minut temu, Gość Bolo napisał:

Chodzi o co innego, chcesz sexu to umów się na sex bez zbędnych ceregieli, obie strony będą zadowolone. A tu jakieś podchody że ty nigdy że taka nie jesteś, po co te gadki randki kawki jak i tak nie masz ochoty na związek?

A nawet do tego seksu tez trzeba z normalnym kims, kogos troche poznac, a nie psycholem co nagle bez zgody wpakuje ci cos w d. 😛 tak dla swojego bezpieczenstwa. Tak mi sie wydaje. Akurat ja bez zobowiazan sie nie umawiam 😛

Gość hehe
1 minutę temu, Gość gosc napisał:

A nawet do tego seksu tez trzeba z normalnym kims, kogos troche poznac, a nie psycholem co nagle bez zgody wpakuje ci cos w d. 😛 tak dla swojego bezpieczenstwa. Tak mi sie wydaje. Akurat ja bez zobowiazan sie nie umawiam 😛

Ja bym ci wpakował tylko za twoim przyzwoleniem... pozwoliłbym nawet ci wybrać w którą dziurkę 🙂

Gość Gość

Bzykac to by chcieli od razu a alimentów ni ma komu płacić. Ani nawet na skrobanke nie dadzą bo zydza. Nie dogodzi chlopom. 

Gość uff

no nie wiem, ja naprawdę szukam miłości miałabym kłamać że mi nie zależy? 😉

a wygląd w jakimś stopniu wiadomo, że się liczy, przecież dla Was też..ja tam nie chciałabym żeby facet wybrał mnie tylko ze względu na charakter a z wyglądu byłabym dla niego brzydka. Dla mnie to będzie ok jeśli wybierze także mój wygląd, to, że jestem ładna dla niego, że mu się podobam ma dla mnie znaczenie 🙂 i Ty chyba też wolałbyś się podobać jej?

wzrost akurat nie jest dla mnie ważny ani mięśnie ( nawet nie lubię zbyt umięśnionych) ale twarz jest już dla mnie istotna 🙂

Aha, a ten cały "Klaudiusz" to nie mój typ 😄

Gość kiełbasowy
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

Bzykac to by chcieli od razu a alimentów ni ma komu płacić. Ani nawet na skrobanke nie dadzą bo zydza. Nie dogodzi chlopom. 

to po co w ciąże głupie zachodzicie, antykoncepcje chyba w szkołach nawet za darmo rozdają

Gość torpeda
11 minut temu, Gość uff napisał:

no nie wiem, ja naprawdę szukam miłości miałabym kłamać że mi nie zależy? 😉

a wygląd w jakimś stopniu wiadomo, że się liczy, przecież dla Was też..ja tam nie chciałabym żeby facet wybrał mnie tylko ze względu na charakter a z wyglądu byłabym dla niego brzydka. Dla mnie to będzie ok jeśli wybierze także mój wygląd, to, że jestem ładna dla niego, że mu się podobam ma dla mnie znaczenie 🙂 i Ty chyba też wolałbyś się podobać jej?

wzrost akurat nie jest dla mnie ważny ani mięśnie ( nawet nie lubię zbyt umięśnionych) ale twarz jest już dla mnie istotna 🙂

Aha, a ten cały "Klaudiusz" to nie mój typ 😄

ciekawe że każda kobieta ma inny ideał, ciekawe skąd to się bierze

Gość uff

no to chyba normalne, że każdy z nas jest inny? to by było dziwne gdyby każdy był taki sam i podobało się wszystkim to samo..to ja nie rozumiem dlaczego koniecznie chcecie żeby wszystkie kobiety działały i myślały tak samo a potem zdziwienie że kobiety są różne i psychikę mają bardziej skomplikowaną niż myślicie i to tak nie działa, że każdą poderwiecie na jedno zachowanie i mamy różne upodobania i gusta 😉 ale przecież wy też się różnicie. Byłoby dopiero nudno i dziwnie, gdyby każdy lubił to samo..

Przykładowo dla mnie wrażliwość u mężczyzny jest zaletą. Nie chciałabym być z pozbawionym wrażliwości "twardzielem" nie byłoby między nami porozumienia.