Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dlaczego?

Kafeteria znowu zaśmiecona

Polecane posty

Gość Dlaczego?

W jakim celu?

Gość gość

Pieniądze za reklamy potrafią brać, ale zrobić porządku na forum już nie.

Gość gosc

Pracowali miesiacami nad zmiana desajnu wiec sily sie wyczerpaly 🙂

Gość Esox

Ten ... od chińskich znaków jest dużo bardziej upierdliwy niż gość od anala. Anal odpala te same tematy ręcznie, więc jego możliwości przerobowe są ograniczone. Jego działalność nie jest aż tak bardzo upierdliwa dla forumowiczów gdyż zaśmieca co pewien czas najwyżej dwie strony. Świr od chińskich znaków to zapewne haker, który wpuścił bota. W ten sposób bez żadnego wysiłku zaśmieca forum setkami spamów, które zajmują nawet kilkanaście czy kilkadziesiąt stron. Po zmianach w kafeterii boty zniknęły. Są jednak świry, którzy potrafią je tu wpuścić mimo zabezpieczeń. 

Gość Osiem nieszczęść

To sprawka stałego bywalca. Ciekawe który to. 

Gość szaarrriiikkk

Syn fubu...

lubie go

Gość Gosc
2 godziny temu, Gość Esox napisał:

Ten ... od chińskich znaków jest dużo bardziej upierdliwy niż gość od anala. Anal odpala te same tematy ręcznie, więc jego możliwości przerobowe są ograniczone. Jego działalność nie jest aż tak bardzo upierdliwa dla forumowiczów gdyż zaśmieca co pewien czas najwyżej dwie strony. Świr od chińskich znaków to zapewne haker, który wpuścił bota. W ten sposób bez żadnego wysiłku zaśmieca forum setkami spamów, które zajmują nawet kilkanaście czy kilkadziesiąt stron. Po zmianach w kafeterii boty zniknęły. Są jednak świry, którzy potrafią je tu wpuścić mimo zabezpieczeń. 

Najwidoczniej boty nie zniknęly . Na moj gust to anal i chinszczyzna to ta sama osoba . 

Gość Hihihi

Biedne dziecko. Jakim zerem trzeba byc zeby spamowac na jakims forum buahaha 😄 beka z przyglupa

Gość syn fubu

Ty Nutria jestes zerem...popatrz na swoje zdjecia

Wyniosla,poparzona...takie wrazenia

hehe

Gość Roy McCoy
4 minuty temu, Gość Hihihi napisał:

Biedne dziecko. Jakim zerem trzeba byc zeby spamowac na jakims forum buahaha 😄 beka z przyglupa

To raczej on ma beke z takich wpisów jak Twoj. Jak do Ciebie dotrze, że typ nie siedzi tu 24/7 tylko ustawił program do zaśmiecania, a sam pewnie zupełnie co innego robi, to zrizumiesz śmieszność swoich wpisów. 

Żeby nie było, jak zaczeły sie pierwsze spamy z tej aplikacji zasrywacz.exe, a ja nie wiedzialem że to bot, to tez apelowalem o uspokojenie sie, a potem pisałem prześmiewcze posty że jakis ... siedzi, kopiuje i wkleja jak wariat. Dopiero jak ogarnąłem co to za aplikacja, że np. mozna włączyć, zostawić kompa z wyłączonym monitorem i np. isc na 8h do pracy a program odwali swoje, to sie sam z siebie śmiałem, że probowalem wcześniej cokolwiek apelowć czy prześmiewać. 

Gość Hihihi

Hihihi tez mnie rozbawiles 😄

Trudno zebym myslal ze ktos siedzi i recznie tak spamuje. Za dobra inteligencja sie nie pochwaliles myslac ze ktos mogly myslec ze to w ogole mozliwe 😄

Chodzilo mi raczej ze trzeba byc totalnym gownem, zerem, zalosnym frajerem, smieciem czy podobnym czyms zeby w ogole wpasc na pomysl napisania takiego programu no i jeszcze go specjalnie wlaczac i zostawiac kompa wlaczonego. Jaki takie ludzkie gowno ma w tym cel? Przeciez zadnej korzysci z tego nie ma, gdyby mial to bym jeszcze to zrozumial. 😄 beka z przyglupa i tyle 😄 

Gość promuje się

Chwali się swoimi umiejętnościami ,szuka zatrudnienia ! Hakerów często zatrudniają firmy informatyczne , wie o tym

Gość gość

Wpisze sobie do CV: spamowanie kafeterii😆

Gość lunapark
55 minut temu, Gość promuje się napisał:

Chwali się swoimi umiejętnościami ,szuka zatrudnienia ! Hakerów często zatrudniają firmy informatyczne , wie o tym

to żadna umiejętność, w firmie informatycznej taka osoba miałaby najwyżej predyspozycje do roznoszenia kawy po pokojach, bo to widać umie 😄 nie ma tu żadnych wyrafinowanych technik, składa żądanie z gotowego kodu i to wszystko, raczej znawca lego 😛 nawet reCAPTCHY nie potrafi przełamać!

Gość błękitnaa
52 minuty temu, Gość gość napisał:

Wpisze sobie do CV: spamowanie kafeterii😆

O, to mnie rozbawiło.