Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ola

Pomocy, jak życ po zdradzie ?

Polecane posty

Gość ola

Mój toksyczny związektrwał od 2016 roku do pażdziernika 2018 . Mój chłopak miał problem z ćpaniem, alkoholem i agresją. Ja też nie należe do świętych ale to co sie działo miedzy nami przzechodzi ludzkie pojecie. Wyzywanie od kurew, był w stanie mi oddac gdy go uderzyłam. Wmawiał mi że mnie kocha najmocniej na świecie że nikt mnie tak nie zna jak on . Chciałam odejśc od niego z 10 razy , zawsze doprowadzał do tego ze sie łamałam . Przyjeżdzał płakał bałagał o nową szanse. byłam wykonczona psychicznie i nie wiedziłam co robic . Zawsze sie łamałam jak płakał i robiło mi sie bardzo żal. Myślałam ze mnie kocha dlatego tak cierpi. Tak wygladało nasze zycie przez 2 lata , praktycznie nie widzielismy sie najdłużej tydzień , cały czas razem. Awantury o picie i ćpanie, awantury po alkoholu i obiecywanie . Nawet był w stanie mówić jak mnie nienawidzi w stanie upicia i mnie wyganiac z domu a potem klekac na ulicy i przepraszać .. W pazdzierniku nie odzywal sie tydzien a po nim poinformowal mnie ze ma dziewczyne w Anglii. Podobno cały czas mówi jak ją  kocha , stara się , zaprasza do restauracji , obiecuje ze nie bedzie cpał. Nie radze sobie wgl. cały czas płacze. Miał tyle celnosci ze przekazuje przez znajomych ze moge na niego zawsze liczyc , nawet mnie na sylwestra zapraszł do tej nowej dziewczyny.. Chyba ma coś nie tak z głową.... mam dość. Ufałam mu bardzo. Był pierwszym moim powaznym chłopakiem. Jak zapomnieć ?

Jak zapomnieć ? Po pierwsze uświadom sobie, że bez niego będzie ci dużo lepiej. Nie było ci dobrze w tym związku i sama to przyznałaś. Ten chłopak nie jest dla ciebie. Szczerze to będzie bardzo ciężko ci zapomnieć. Jednak byłaś z nim 2 lata. Nie jednego dobrego sposobu na to, żeby zapomnieć trzeba to przeboleć. Pamiętaj jednak, że powinnaś wyrzucić wszystkie wspólne zdjęcia z nim i pamiątki chociaż to trudne. Teraz twoje uczucia są żywe , ale za jakiś czas będzie lepiej. Nie zamykaj się na ludzi i znajdź sobie zajęcie, które cię zajmie. Pamiętaj związek to milosc opiera się na szacunku , ufności i wsparciu. Będę trzymać kciuki , będzie dobrze