Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Leśny Kwiatuszek

nasiusiałam na mojego chłopaka

Polecane posty

Gość Leśny Kwiatuszek

Dziś po raz pierwszy - za jego zgodą oczywiście bo on jak mówił dawno ma taki fetysz i chciał abym to zrobiła ale bardzo się wzbraniałam. Już od pewnego czasu przyglądał mi się jak sikam a teraz pierwszy raz zrobiliśmy, to o czym marzył. Był mega podniecony wszedł do wanny a kucnęłam nad nim i zaczęłam lać na niego. No dziś nie było na twarz, nie mogłam się na to zdobyć ale nasikałam mu na penisa, jajka brzuch i klatę. Bardzo mnie to zdziwiło bo kiedyś sama myśl brzydziła mnie, że mogę facetowi, którego kocham coś takiego zrobić a teraz jak widziałem jak go to kręci to sama się tym podnieciłam. Potem był super seksik już w łóżeczku. Ale potem znów na niego nalałam w wannie przed kąpielą. Boje się, że to się stanie jakąś obsesją. Czy wy też coś takiego robicie?

Gość alina
Dnia 10.01.2019 o 20:24, Gość Leśny Kwiatuszek napisał:

Dziś po raz pierwszy - za jego zgodą oczywiście bo on jak mówił dawno ma taki fetysz i chciał abym to zrobiła ale bardzo się wzbraniałam. Już od pewnego czasu przyglądał mi się jak sikam a teraz pierwszy raz zrobiliśmy, to o czym marzył. Był mega podniecony wszedł do wanny a kucnęłam nad nim i zaczęłam lać na niego. No dziś nie było na twarz, nie mogłam się na to zdobyć ale nasikałam mu na penisa, jajka brzuch i klatę. Bardzo mnie to zdziwiło bo kiedyś sama myśl brzydziła mnie, że mogę facetowi, którego kocham coś takiego zrobić a teraz jak widziałem jak go to kręci to sama się tym podnieciłam. Potem był super seksik już w łóżeczku. Ale potem znów na niego nalałam w wannie przed kąpielą. Boje się, że to się stanie jakąś obsesją. Czy wy też coś takiego robicie?

Mój zawsze uwielbia być przy mnie gdy sikam.  Gdy rano przed pracą wstaję i idę do łazienki on często sadza mnie na swoich kolanach na sedesie i bardzo podnieca go gdy się tak wysikuję.

Gość oczywiscie

Co ty znowu wymyśliłeś, trollu ...o??? 

Gość oczywiscie

i/d/i//oto

Gość gość

Brawo, ona musi być zachwycona że tak piszesz o najintymniejszych sprawach między wami, cieszę się że nie jestem z takim poyebem bo gdybym była to w try miga wyrzuciłabym go ze swojego zycia. 

Gość Gość sarna

" mojapartnerka się na to otwarła i ..."

" Otwarła " 😮 Jak czytam takich analfabetów to scyzoryk się mi w kieszeni otwiera 😴😴

Gość Gość sarna

Zawsze noszę przy sobie scyzoryk 🙂 Takie czasy 😉

Gość Gość sarna

Na moje szczęście nie musiałam go nigdy używać bo nawet nie umiałabym go otworzyć 😂

Oj, myślę, że wystarczyłoby żebyś go wyjęła z kieszeni i każdy zbój spieprzałby gdzie raki zimują. 🤣

Gość Gość sarna

To jest malutki scyzoryk wielofunkcyjny, a nie maczeta 😄 Obawiam się, że żadnego zbója nie przestraszy, ale nie zmienia to faktu, że czuję się z nim bezpieczna 🤣

No tak, taki efekt psychologiczny a przy okazji zawsze masz coś pod ręką żeby np. wino otworzyć. 😃

Gość Gość sarna

Wino tak bo i korkociąg posiada. No i nie wiadomo jakie ma zbir zamiary 😅 Zawsze, zamiast łapać za scyzoryk mogę wołać " pieniędzy nie mam, a pieprzyć się lubię " 😂

O właśnie, to wołanie to dobry pomysł bo jak uszkodzisz zbira to sobie nie popieprzysz 😂

Gość Gość sarna

Morał z tego taki, że to zbir powinien bać się mnie 😂

Dobranoc 🙂

Morał z tego taki, że powinnaś jednak nauczyć się obsługiwać ten scyzoryk bo jak trafisz na zbira, którego będzie interesowała wyłącznie kasa to może być nieciekawie. 

Dobranoc. 😉

Gość gość

może istnieć też taka alternatywa że zbira zainteresuje scyzoryk! i nie będzie chciał kasy! a co gorsza może nie chcieć gwałcić! 

Gość gość
Dnia 10.01.2019 o 20:24, Gość Leśny Kwiatuszek napisał:

Po pracy z której wracamy razem przed gotowaniem obiadu wchodzimy do wanny. Często żona bawi się moim i robi  siku, co mnie bardzo podnieca. Po wykąpaniu jesteśmy podnieceni i kończymy stosunkiem na tapczanie. 

Gość Gość sarna
9 godzin temu, ZboczuŚ napisał:

Morał z tego taki, że powinnaś jednak nauczyć się obsługiwać ten scyzoryk bo jak trafisz na zbira, którego będzie interesowała wyłącznie kasa to może być nieciekawie. 

Dobranoc. 😉

Wtedy zawsze mogę spróbować negocjacji i dobrze by było gdybym podczas przytaczania argumentów nie miała na sobie bielizny 😂

7 godzin temu, Gość gość napisał:

może istnieć też taka alternatywa że zbira zainteresuje scyzoryk! i nie będzie chciał kasy! a co gorsza może nie chcieć gwałcić! 

Pozostaje mi wtedy sesikać się ze strachu. Może ów zbój okaże się fanem pissingu i jakoś się mi upiecze 😎

Dnia ‎21‎.‎01‎.‎2019 o 11:19, Gość Gość sarna napisał:

Wtedy zawsze mogę spróbować negocjacji i dobrze by było gdybym podczas przytaczania argumentów nie miała na sobie bielizny 😂

Hehe, oj sarenko, sarenko 😂 Myślisz, że ten argument przekonałby go? 😁

Gość Gość sarna
1 godzinę temu, ZboczuŚ napisał:

Hehe, oj sarenko, sarenko 😂 Myślisz, że ten argument przekonałby go? 😁

Nie mam pojęcia, ale lepiej próbować niż nie robić niż. A nuż trafi się jakiś zboczuś 😂

3 minuty temu, Gość Gość sarna napisał:

Nie mam pojęcia, ale lepiej próbować niż nie robić niż. A nuż trafi się jakiś zboczuś 😂

No wiesz, nie każdy zboczuś napada na kobiety, które noszą scyzoryk w kieszeni. 😜

Gość Gość sarna
4 minuty temu, ZboczuŚ napisał:

No wiesz, nie każdy zboczuś napada na kobiety, które noszą scyzoryk w kieszeni. 😜

Ale każdy zboczuś napada na kobiety, które nie zakladają bielizny 😛

4 minuty temu, Gość Gość sarna napisał:

Ale każdy zboczuś napada na kobiety, które nie zakladają bielizny 😛

Masz rację, znając go ten argument mógłby takiego delikwenta przekonać 😜

Gość Gość sarna
3 minuty temu, ZboczuŚ napisał:

Masz rację, znając go ten argument mógłby takiego delikwenta przekonać 😜

Dlatego noszę scyzoryk w kieszeni a majtki w torebce 😄 Człowiek nigdy nie wie na kogo trafi 😄

Gość Gość sarna
6 minut temu, ZboczuŚ napisał:

Czekaj, czekaj.. To co najpierw wyjmujesz, scyzoryk czy majtki? 😂

Wyciągam scyzoryk i zaczynam płakać, ocieram łzy majtkami 😛

Gość Gość sarna

Coś czuję, że już by mi nie oddał tych majtek 😴 Wyrwałby mi je zanim bym je zmoczyła 😂 Pachnie mi to zboczusiem fetyszystą