Gość asiutka 1999 Napisano Styczeń 10, 2019 Czy u faceta ginekologa muszę zdjąć majtki? Czy on przez majtki nie może mnie zbadać? Jestem dziewicą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
metr sześćdziesiąt w kapeluszu 5 Napisano Styczeń 10, 2019 (edytowany) Asiutka, Ty kur/wo, nic się nie zmieniłaś. Edytowano Styczeń 10, 2019 przez metr sześćdziesiąt w kapeluszu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ginekolog Napisano Styczeń 10, 2019 zdejmuj matki już Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Styczeń 10, 2019 Idź do ginekologa kobiety. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość asiutka 1999 Napisano Styczeń 10, 2019 1 minutę temu, Gość Gość napisał: Idź do ginekologa kobiety. U mnie w mieście jest tylko facet ginekolog. Żeby jechać do innego miasta to nie mam pieniędzy, matka mi nie da. Ojciec odszedł od nas z inną panią i nawet nie wiemy gdzie mieszka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość asiutka 1999 Napisano Styczeń 10, 2019 15 minut temu, metr sześćdziesiąt w kapeluszu napisał: Asiutka, Ty kur/wo, nic się nie zmieniłaś. Nie obrażaj mnie bo ja zadaję kulturalne pytanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 10, 2019 zrobiłaś usg jamy ustnej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gosc Napisano Styczeń 10, 2019 5 minut temu, Gość asiutka 1999 napisał: Nie obrażaj mnie, bo daje za darmo! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Styczeń 10, 2019 Asiutka, a ty się jeszcze uczysz? Bo jeżeli tak to pożycz pieniądze od kogoś i jedź do tego innego miasta. A potem zatrudnij się jako hostessa na weekendy, albo roznoszenie ulotek, albo dawaj korepetycje , albo posprzątaj u kogoś , popilnuj dziecka. Zarobisz i oddasz dług. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Styczeń 10, 2019 Facet ginekolog jest bardziej delikatny niż kobieta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Styczeń 10, 2019 4 minuty temu, Gość Gość napisał: Facet ginekolog jest bardziej delikatny niż kobieta Ale dziewczyna się wstydzi. Jest młoda i pewnie pierwszy raz u ginekologa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość asiutka 1999 Napisano Styczeń 10, 2019 7 minut temu, Gość Gość napisał: Facet ginekolog jest bardziej delikatny niż kobieta Ale facet ginekolog ma siusiaka i dlatego się boję. 11 minut temu, Gość Gość napisał: Asiutka, a ty się jeszcze uczysz? Bo jeżeli tak to pożycz pieniądze od kogoś i jedź do tego innego miasta. A potem zatrudnij się jako hostessa na weekendy, albo roznoszenie ulotek, albo dawaj korepetycje , albo posprzątaj u kogoś , popilnuj dziecka. Zarobisz i oddasz dług. Hostessą nie bo boję się że facet mi każe iść do łóżka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Styczeń 10, 2019 Asiutka, nie znam cię, ty tak serio czy jaja sobie robisz a my ci tu odpowiadamy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość asiutka 1999 Napisano Styczeń 10, 2019 Przed chwilą, Gość Gość napisał: Asiutka, nie znam cię, ty tak serio czy jaja sobie robisz a my ci tu odpowiadamy? Przysięgam, że na serio. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Styczeń 10, 2019 Przed chwilą, Gość asiutka 1999 napisał: Przysięgam, że na serio. No to skoro na serio to co myślisz o tym dorobienia paru groszy i wyjeździe do innego miasta, jak ci pisałam? Ale ja i tak myślę, że jednak sobie robisz jaja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość asiutka 1999 Napisano Styczeń 10, 2019 5 minut temu, Gość Gość napisał: No to skoro na serio to co myślisz o tym dorobienia paru groszy i wyjeździe do innego miasta, jak ci pisałam? Ale ja i tak myślę, że jednak sobie robisz jaja. Trochę się boję wyjechać sama do obcego miasta. Nie robię sobie jaj przysięgam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość asiutka 1999 Napisano Styczeń 10, 2019 6 minut temu, Gość Gość napisał: No to skoro na serio to co myślisz o tym dorobienia paru groszy i wyjeździe do innego miasta, jak ci pisałam? Ale ja i tak myślę, że jednak sobie robisz jaja. Poza tym boję się, że faceci z innego miasta czyhają na moją cnotę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Styczeń 10, 2019 To jedź z koleżanką. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość asiutka 1999 Napisano Styczeń 10, 2019 1 minutę temu, Gość Gość napisał: To jedź z koleżanką. Nie mam koleżanek. W szkole żadna dziewczyna nie chce się ze mną kolegować właśnie dlatego, że jestem jedyną dziewicą w szkole. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Styczeń 10, 2019 Oj, Asiutka ty się chyba dobrze bawisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość asiutka 1999 Napisano Styczeń 10, 2019 8 minut temu, Gość Gość napisał: Oj, Asiutka ty się chyba dobrze bawisz. Mam bardzo poważny problem, wcale się dobrze nie bawię. Wręcz przeciwnie bo jestem załamana. Nie chce mi się już żyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 10, 2019 co musisz zrobic wielka srake do kibla to przejdzie ci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość asiutka 1999 Napisano Styczeń 10, 2019 Przed chwilą, Gość gość napisał: co musisz zrobic wielka srake do kibla to przejdzie ci Ja pytam normalnych ludzi a nie takich ćwierćgłówków jak ty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość mram Napisano Styczeń 10, 2019 Po co wogóle wizyta u ginekologa?swędzi Cię czy coś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 20, 2019 Dnia 10.01.2019 o 23:19, metr sześćdziesiąt w kapeluszu napisał: Asiutka, Ty kur/wo, nic się nie zmieniłaś. to Janusz 50 letni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rudy sie żeni 3 Napisano Maj 25, 2023 Dnia 10.01.2019 o 23:19, metr sześćdziesiąt w kapeluszu napisał: Asiutka, Ty kur/wo, nic się nie zmieniłaś. napisz do cynika bo nas tu zamęczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DonTrump 55 Napisano Maj 29, 2023 Dnia 10.01.2019 o 23:16, Gość asiutka 1999 napisał: Czy u faceta ginekologa muszę zdjąć majtki? Czy on przez majtki nie może mnie zbadać? Jestem dziewicą. Nie musisz, nic nie musisz. Możesz mu pokazać jezyk i wyjść trzaskając drzwiami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach